Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(kuzyte @ 2013 12 06, 03:34)
Merginos patarkit kokia plautuve rinktis, akmens mases ar nerudijancio plieno, 7 metus gyvenom su nerudijancio plieno , minusu kaip ir nematau, bet gal akmens mases dar geresnes?

Rinkčiausi nerūdyjančio plieno. Akmens masės kriauklėje viskas dūžta, ir pati kriauklė gali skilti. Taip pat gali pakeisti spalvą. Plieninė lengvai nusivalo, ir vėl atrodo kaip nauja. Gal pripratus esu prie plieninės. Daug metų kitokios nenaudojus g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 08:31)
o vat darbar paklausiu, 45cm indaploveje uzteko vietos puodams ar puodus rankomis plovete? nes seip tai geriau 45cm butu tada spintele normali liktu apacioje o 60 isivaizdavau kad tapliau ir patogiau, gal kas paprtotins, kad musu 4 asmenu seimai uztenka 45 cm ax.gif
taip spinteles iki lubu, manau jos bus lygios cia gal taip dare, nes su orkaites virsumi lygino, nezinau net, sio klausimo nederino atskirai.

Mūsų 60cm. 4 žmonės. Mažesnės niekaip neužtektų. Dažnai ir du kart per dieną įjungiam. Gal tiksliau būtų pasakyti, kad retai kada vieną kart per dieną jungiam.
Atsakyti
Ismatavo, suplanavo man virtuve pagaliau thumbup.gif bet jau klausimu iskilo doh.gif su meistriuku daug lengviau planuot - pasitari kaip geriau ir spalvu pavyzdziai po ranka. Perplanavom siek tiek kitaip, bandysiu nubraizyt pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 20:47)
Skaitau skaitau kaip Slyva plautuvei tarnauja, Emilina spintelėms ar stalviršiui lotuliukas.gif
Norit apraminsiu jus? biggrin.gif Nusileidau vyro norams ir štai pas mus virtuvėje stalas... viršus iš juodo stiklo doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na? bigsmile.gif Ar dar kuri jaučiasi vergaujanti kam nors? bigsmile.gif
Užuojautas priimu per AŽ biggrin.gif

doh.gif
As dar neturiu kam tarnauti biggrin.gif ziuresiu ka gausiu biggrin.gif
Pas mane apatines spinteles baltos, neblizgios, tai va situ biski bijau. Daugiau nieko biggrin.gif

Emilina, graziai atrodo jusu virtuve 4u.gif o kaip tos plokstes pakabinamom spintelem, gal praktiskesne, nei lygios baltos?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 06, 23:09)
Na, kur ten Baldų rojus nežinau, Kaune jo nėra  biggrin.gif Tai nemažas staliukas toks  thumbup.gif Kai bus pagamintas labai labai lauksiu atsiliepimų ir foto  4u.gif Kartais ne Taubaldis gamins?

Užsakinėjom UAB DOMIVIKA, stalas NUS (90x160x+50 knygute) baltas laminatas

Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 12 07, 11:33)
doh.gif
As dar neturiu kam tarnauti biggrin.gif ziuresiu ka gausiu biggrin.gif
Pas mane apatines spinteles baltos, neblizgios, tai va situ biski bijau. Daugiau nieko biggrin.gif

Emilina, graziai atrodo jusu virtuve 4u.gif o kaip tos plokstes pakabinamom spintelem, gal praktiskesne, nei lygios baltos?

laukiu labai foto 4u.gif

jooo, va sitos spinteles liuxiskos wink.gif neturiu prie ko prikibti. Vaiku kambary darysim su panasia plokste baldus (kada nors biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 07 gruodžio 2013 - 10:53
QUOTE(Taurė @ 2013 12 07, 07:47)
Rinkčiausi nerūdyjančio plieno. Akmens masės kriauklėje viskas dūžta, ir pati kriauklė gali skilti. Taip pat gali pakeisti spalvą. Plieninė lengvai nusivalo, ir vėl atrodo kaip nauja. Gal pripratus esu prie plieninės. Daug metų kitokios nenaudojus  g.gif

Gal kai neturejus kitokios taip atrodo. Turiu daug metu akmens mases tai dar niekas nera suduze, o kad pati kriaukle skiltu apskritai neisivaizduoju koks smugis turetu buti. Pas mane sviesi smeline buvo gal kiek spalva pakeitusi, bet lengvai issivale. Dabartineje virtuveje irgi desiu akmens mases, tik tamsia, man jos kazkaip geriau ziurisi negu plienines, o trukumu jokiu nematau.
Papildyta:
QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 06, 18:41)
Sveikos,

kazkada jau rodziau pora foto savo virtuves ir zadejau daugiau pasirodyt. Tai va atradau laiko, nufotografavau.  Dabar kai turiu tokia virtuve, zinau kad tokios nedaryciau, as kalbu apie pasirinktas plokstes wink.gif

Grazi virtuve, kai pati rinkausi plokstes buvau atkreipusi demesi i sita sviesia kaip jusiskr, bet baldininkas patare tokios net nemastyti. g.gif O stalvirsis ir pas mus bus tamsus, vaje vaje kaip nekenciu tepliu daiktu. doh.gif Nepagalvojau ksd gali buti nepraktiskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 07 gruodžio 2013 - 11:06
QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 06, 19:02)
ne taip issireiskiau gal...kokybes prasme dar negaliu nieko sakyt, bet va prieziuros prasme doh.gif  doh.gif dabar jei imciau tai butinai imciau plokste su medienos imitacija, kurios prieziura paprastesne, nesimato kiekvieno klecko, o stalvirsio tamsaus niekada nesirinkciau irgi doh.gif balta spalva nepraktiska, tai dar aciu D kad man nusvito protas imti neblizgia...nes dabar verkciau cia berasydama biggrin.gif

aš vat norėjau baltų fasadų, bet turbūt rinksiuos visgi pilkus, manau, kad neturėtų ant jų labai viskas matytis, ką

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 06, 19:54)
Stalviršiai praktiškiausi tie kurie turi apelsino faktūrą. Pvz. Phleiderer yra tokios spalvos kaip "margas smėlinis", arba "sira gelsva" ir kt. kur nieko nesimato ar tas stalviršis švarus ar nešvarus, nei subraižymų nesimato. smile.gif

o man kaip tik atrodo, kad tą grupbėltą sunkiau prižiriūrėt. o ir pvz dabar turiu stalviršį ant kurio nesimato nieko, tai turi pasilenkus žiūrėti, kad nvualyti, tai irgi nėra gerai, nes įsivaizduoji, kad švarus, o jis ... ne kas.
o kaip dėl praktiškumo baltas laminuotas stalviršis? labai susipjaustytų susibraižytų>

susinervinau. mano virtuvės kaina pasirodo jau 7500, nes tik kai pasitikslinau, išaiškėjo, kad didelė spinta atskirai skaičiuojama doh.gif ir jos kaina 1200. ne per daug? jaučiu teks ieškot toliau
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 07, 15:04)
aš vat norėjau baltų fasadų, bet turbūt rinksiuos visgi pilkus, manau, kad neturėtų ant jų labai viskas matytis, ką

as manau jei butent tokia plokste kaip musu tai nesvarbu kokia spalva, vistiek labai jau kleckuojasi ir sunkiai valosi. o medienos imitacija vonioj pasidarem, negaliu atsidziaugt, kad bent jau pirstu prisilietimai nesimato thumbup.gif thumbup.gif ai nu bet ir del grozio reik pasiaukot, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 06, 19:20)
Plieninė man gerokai praktiškesnė, akmens masės labiau tiko dėl dizaino, dabar užuot plovus indus, dažniau šveičiu baltą Aquasanitas plautuvę  biggrin.gif T biggrin.gif Tarnauju jai  biggrin.gif

Nuo filingų ant plautuvės užšokot lotuliukas.gif ... Matyt vistiek neišeis gyvenime pasidaryt virtuvės, kad būtu viskas labai praktiška ir mažai priežiūros reikalautų - jei ne vienas, tai kitas momentas išlenda drinks_cheers.gif .

QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 06, 19:41)
Sveikos,

kazkada jau rodziau pora foto savo virtuves ir zadejau daugiau pasirodyt.

Graži Jūsų virtuvė ir man smile.gif . Dailiūs pakabinamų spintučių fasadai thumbup.gif . O apšvietimas balkiuose wub.gif . Ir baro turinys įspūdingas thumbup.gif .

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 20:47)
Norit apraminsiu jus? biggrin.gif Nusileidau vyro norams ir štai pas mus virtuvėje stalas... viršus iš juodo stiklo doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na? bigsmile.gif Ar dar kuri jaučiasi vergaujanti kam nors? bigsmile.gif
Užuojautas priimu per AŽ biggrin.gif

Tai dabar vyras ir valo tą stalą, tikuosi unsure.gif ... lotuliukas.gif

QUOTE(Mistica @ 2013 12 06, 22:35)
Mačiau diskutavot apie akmens masės kriaukles, tai namuose dabar pas mus yra. nieko blogo negaliu pasakyt <...> O ir neišsidaužė niekas, nors ne kartą išslydo ir bliudeliai ir t.t.

Nuo bliūdelių neišsidauš drinks_cheers.gif . Koks sunkesnis puodas jei kristų, na špižinis koks, gal tada būtų galimybė rolleyes.gif .

QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 06, 23:29)
Itariu identiska virtuve http://www.arras.lt/.....20su baru.jpg

nu ir as manau kad tikrai nemazai tos vietos, jauciu augs kazkie vaiskrumiai, gal koki grozi pasisodins. Pas juos kiemas vakaru puseje, bet jis po dideliu azuolu ir cia pat kelias...

Na, jei variantas pas juos identiškas, kaip nuotraukoj, tai jokio skirtumo, koks ten langas - aukštas, ar žemas, jei šalia yra didelis langas rolleyes.gif . Čia jau klausimas tame, kiek pakabinamų spintučių reikia. Aš tai labai džiaugiuos savo langu tarp spintelių - be visų kitų privalumų, nereikėjo galvoti, kuom užpildyti tą tarpą cool.gif .

QUOTE(murmur @ 2013 12 07, 09:13)
Ismatavo, suplanavo man virtuve pagaliau  thumbup.gif  bet jau klausimu iskilo  doh.gif  su meistriuku daug lengviau planuot - pasitari kaip geriau ir spalvu pavyzdziai po ranka. Perplanavom siek tiek kitaip, bandysiu nubraizyt pasirodyt.

Laukiam laukiam g.gif biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2013 12 07, 15:04)
o man kaip tik atrodo, kad tą grupbėltą sunkiau prižiriūrėt.

Jį sunkiau valyt, bet daug rečiau reikia. Kalbu apie grublėtus fasadus. Nesimato ant jų nuterliojimai.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 07, 17:16)

Graži Jūsų virtuvė ir man smile.gif . Dailiūs pakabinamų spintučių fasadai  thumbup.gif . O apšvietimas balkiuose  wub.gif . Ir baro turinys įspūdingas  thumbup.gif .

aciu wub.gif baro turinys nepilnos komplektacijos dar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 07, 15:22)
as manau jei butent tokia plokste kaip musu tai nesvarbu kokia spalva, vistiek labai jau kleckuojasi ir sunkiai valosi. o medienos imitacija vonioj pasidarem, negaliu atsidziaugt, kad bent jau pirstu prisilietimai nesimato thumbup.gif  thumbup.gif  ai nu bet ir del grozio reik pasiaukot, ane? biggrin.gif

labai atsiprašau jei vėl pasikartosiu, bet... blush2.gif jūsų fasadai iš kokios plokštės? nu nepmannu nors tu ką, bandžiau ieškot senesnėse žinutėse irgi nerandu. man medžio imitacijos nelabai patinka, kiek aš mačiau plokščių, neočen, man gražiau dažytos lygiai.

QUOTE(Juodai @ 2013 12 07, 16:16)
Jį sunkiau valyt, bet daug rečiau reikia. Kalbu apie grublėtus fasadus. Nesimato ant jų nuterliojimai.

tai kad dešimtukas kaip supratau ten apie stalviršį grublėtą kalbėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 12 05, 19:32)

user posted image
dar virtuvės neturiu, bet jos reikia, tad kruopščiai skaitau visas temas, tikiu, kad greitai pribręsiu klausimams biggrin.gif
mano turės būti kaip viršuje nuoroda - tik kriauklė būtų kampe, ne šalia šaldytuvo - kaip manote taip būtų geriau, nei nuorodoje?
nes kriauklė iškart šalia šaldytuvo nepalieka vietos jokiems produktams pasidėti tik išsiėmus:)

gal galėtumėte kas patarti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 12 07, 18:07)
gal galėtumėte kas patarti?smile.gif

na man asmeniškai tai nebūtų problema, kadangi bent jau aš niekad nededu produktų ant spintelės šalia šaldytuvo, o nešu arba prie kriauklės, arba iškart ant darbastalio, kur gaminsiu. BET pvz dedant iš parduotuvės prekes tikrai patogiau jas pasidėti šalia šaldytuvo ir tada dėtis.
o kriauklė kampe jei bus, tai bus nedidelis atstumas tarp kaitlentės ir kriauklės. nebent kaitlentę stumt iki lango arčiau
Atsakyti