Emilina, o kas blogai plokstem? Kokios cia? Stalvirsis irgi paprasta plokste?
QUOTE(irisas @ 2013 12 06, 18:20)
Man irgi panašiai buvo, todėl dabar darau taip:
1. tabletes naudoju tik tada, kai indai švaresni būna arba šviežiai pridėti, tai nespėję pridžiūt. Naudoju indaplovių miltelius, eilėje laukia Somat gelis, brolio draugė labai gyrė, aš dar nebandžiau;
2. Priskretusius puodus pamirkau plautuvei ir dar su kokiu šaukštu pagremžiu;
3. Neplaunu Eko programa purvinų indų, ją naudoju sąlyginai švariem indam. Pagrinde mano naudojama auto ir 70. Trumpą jungčiau turbūt tik dėl stiklinių ir taurių
Štai tokia mano patirtis
1. tabletes naudoju tik tada, kai indai švaresni būna arba šviežiai pridėti, tai nespėję pridžiūt. Naudoju indaplovių miltelius, eilėje laukia Somat gelis, brolio draugė labai gyrė, aš dar nebandžiau;
2. Priskretusius puodus pamirkau plautuvei ir dar su kokiu šaukštu pagremžiu;
3. Neplaunu Eko programa purvinų indų, ją naudoju sąlyginai švariem indam. Pagrinde mano naudojama auto ir 70. Trumpą jungčiau turbūt tik dėl stiklinių ir taurių
Štai tokia mano patirtis
Pasidalinsiu ir aš savo patirtim:
1. prieš dėdama į indaplovę, indus visuomet nuskalauju.
2. Naudoju tik gelį, dažniausiai somat, rečiau finish. Labai patogu, kartais tik porą lašiukų įlašinu, kartais šiek tiek daugiau, bet visumoj dedu mažai. Tablečių nekenčių, jos man ne visada ištirpdavo, likdavo apnašos
3. Visada jungiu tik trumpiausia programa, pas mane ji 30+5 min, nebuvo, kad kažkas neišsiplovė (gal kad nuskalauju prieš dėdama ir niekas nepridžiūna).
4. puodus kartais plaunu, bet dažniausiai rankomis juos (turiu zepter, tai man gaila juos į indaplovę kišti), keptuves irgi rankomis. Plaudama rankomis naudoju tik karštą vandenį ir jokios priemonės, pas mane jos net nėra
QUOTE(Teka @ 2013 12 06, 19:50)
Emilina, o kas blogai plokstem? Kokios cia? Stalvirsis irgi paprasta plokste?
ne taip issireiskiau gal...kokybes prasme dar negaliu nieko sakyt, bet va prieziuros prasme dabar jei imciau tai butinai imciau plokste su medienos imitacija, kurios prieziura paprastesne, nesimato kiekvieno klecko, o stalvirsio tamsaus niekada nesirinkciau irgi balta spalva nepraktiska, tai dar aciu D kad man nusvito protas imti neblizgia...nes dabar verkciau cia berasydama
QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 06, 20:02)
ne taip issireiskiau gal...kokybes prasme dar negaliu nieko sakyt, bet va prieziuros prasme dabar jei imciau tai butinai imciau plokste su medienos imitacija, kurios prieziura paprastesne, nesimato kiekvieno klecko, o stalvirsio tamsaus niekada nesirinkciau irgi balta spalva nepraktiska, tai dar aciu D kad man nusvito protas imti neblizgia...nes dabar verkciau cia berasydama
Man siaip viskas atrodo protingai isdeliota Gal tik sienine plokste, kai tamsi, tai jauciu matosi, jei perbrauki skudureliu?
Kaitlente tokia kaip musu
Siaip, tamsus talvirsis butu super, jeigu margesnis butu, pas mane tamsiai rudas, bet margesnis, nieko nesimato
Skaitau skaitau kaip Slyva plautuvei tarnauja, Emilina spintelėms ar stalviršiui
Norit apraminsiu jus? Nusileidau vyro norams ir štai pas mus virtuvėje stalas... viršus iš juodo stiklo
Na? Ar dar kuri jaučiasi vergaujanti kam nors?
Užuojautas priimu per AŽ
Norit apraminsiu jus? Nusileidau vyro norams ir štai pas mus virtuvėje stalas... viršus iš juodo stiklo
Užuojautas priimu per AŽ
Smilla mums si splokste labai tinka prie kitu elementu, grubesnio rasto nenorejom, nepatiko. kazkaip su ta sienele maziau problemu, ja isvalai ir viskas, o va stalvirsis nuolat ciupinejamas vargeli vargeli.
ha ha ha, prajuokinai gerai, kad as vyrui nenusileidau ir valgomojo komplekta balta su medienos imitacija uzsakiau
QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 20:47)
Skaitau skaitau kaip Slyva plautuvei tarnauja, Emilina spintelėms ar stalviršiui
Užuojautas priimu per AŽ
Užuojautas priimu per AŽ
ha ha ha, prajuokinai gerai, kad as vyrui nenusileidau ir valgomojo komplekta balta su medienos imitacija uzsakiau
QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 06, 20:17)
gerai, kad as vyrui nenusileidau ir valgomojo komplekta balta su medienos imitacija uzsakiau
Kur užsakėt, kiek kainuos, kaip atrodys? Koks stalviršis, plokštė? vat kaip tik ieškaubalto stalo, bet mano paieško absoliučiai bevaisės Už paprastos plokštės stalą mokėt 650 nekyla rankos Nuo medinio ir faneruoto atkalbinėja, radau maždaug panašų pagal savo norus tik užsakomą iš lenkų
QUOTE(irisas @ 2013 12 06, 21:32)
Kur užsakėt, kiek kainuos, kaip atrodys? Koks stalviršis, plokštė? vat kaip tik ieškaubalto stalo, bet mano paieško absoliučiai bevaisės Už paprastos plokštės stalą mokėt 650 nekyla rankos Nuo medinio ir faneruoto atkalbinėja, radau maždaug panašų pagal savo norus tik užsakomą iš lenkų
Baldu Rojuj antram aukste man atrodo. Ten einant po desine puse nulipus nuo eskalatoriaus antras gal baldu punktas ir tik ten mes matem tuos standartinius kvadratinius stalus, butent balta pamatem, ir issirinkom is kito modelio, todel ji gamins. Stalas ne medienos, atkalbejo mus, nes labai jau jis megsta sugert maisto spalvas, sunku bus su tokiu, labai saugot teks. Pasiule mums medzio drozliu gal bijau pameluot, o popieriu po ranka neturiu. Zodziu kainuos stalas 1000 lt, kuris is sesiaviecio issiskledzia i 8-10. o kedes vnt kainuos 230 lt. Tai va;) irgi daug ieskojom mes butent balto, tai kadangi taip sunkiai sekesi paieskos paemem si. nes mums jis patiko nenorim mandro, tiesiog paprastas su storesnem kojom. Kai tik turesim viska vietoje nufotogtafuosiu ir pasirodysiu
QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 19:47)
atsiprašau, kad įsiveržiu, bet po truputį irgi viską dėliojamės. Pradžioj rinkausi sieną (tiksliau turbūt sakyt fasadą? ) daryt plokštę medžio imitacijos, bet MB nepatiko... Na tada su dizaineriu pamastėm ir juodą stiklą ale dėsim. Tik dabar va pagalvojau, ar nebus tokia pat dalia kaip jūsų?
Mačiau diskutavot apie akmens masės kriaukles, tai namuose dabar pas mus yra. nieko blogo negaliu pasakyt. Gal dėkinga spalva, kad tamsesnė smėlio ir toks margumas yra. Buvo kai matėsi nuo maisto biški patamsėję, tai su citrinos rūgštim patryniau ir vsio. O ir neišsidaužė niekas, nors ne kartą išslydo ir bliudeliai ir t.t.
QUOTE(*Emilina* @ 2013 12 06, 21:17)
Baldu Rojuj antram aukste man atrodo. Ten einant po desine puse nulipus nuo eskalatoriaus antras gal baldu punktas ir tik ten mes matem tuos standartinius kvadratinius stalus, butent balta pamatem, ir issirinkom is kito modelio, todel ji gamins. Stalas ne medienos, atkalbejo mus, nes labai jau jis megsta sugert maisto spalvas, sunku bus su tokiu, labai saugot teks. Pasiule mums medzio drozliu gal bijau pameluot, o popieriu po ranka neturiu. Zodziu kainuos stalas 1000 lt, kuris is sesiaviecio issiskledzia i 8-10. o kedes vnt kainuos 230 lt. Tai va;) irgi daug ieskojom mes butent balto, tai kadangi taip sunkiai sekesi paieskos paemem si. nes mums jis patiko nenorim mandro, tiesiog paprastas su storesnem kojom. Kai tik turesim viska vietoje nufotogtafuosiu ir pasirodysiu
Na, kur ten Baldų rojus nežinau, Kaune jo nėra Tai nemažas staliukas toks Kai bus pagamintas labai labai lauksiu atsiliepimų ir foto Kartais ne Taubaldis gamins?
QUOTE(Juodai @ 2013 12 06, 16:31)
visiškai. Tikrai gaila būtų pietinėj pusėj daryti tik tokį langą , juo labiau, jei spintelių kitur pilnai užtenka. Ir kas per projektuotojai . Mūsų kraštuose pietų, vakarų pusėse didžiausi langai turėtų būti, ir taip mažai tos saulės turim .
Papildyta:
Kaip supratau, pagrindinis kiemas-veja ne pietų pusėje? O kur? Gal vakarų, tai tada dar dar... Truputį ne taip supratau anksčiau, maniau kad tas langas išeina į veją, bet paskui dašilo, kad 7 m tai visai mažai... Šiaip įdomu būtų pamatyt viso projekto orientaciją, sužinot, kas ten už lango jos sklype bus - gal kokis medis gražus, gal gėlynas ar dar koks grožis - tai ir dėl to certėtų didesnį langą daryt. Na, bet jeigu ten niekuom apsodint negalvoja, nors būtų keista, kad pietinė pusė plika, neapsodinta, tai užtektų ir žemo langiuko - pasižiūrėjimui į tvorą .
Papildyta:
Kaip supratau, pagrindinis kiemas-veja ne pietų pusėje? O kur? Gal vakarų, tai tada dar dar... Truputį ne taip supratau anksčiau, maniau kad tas langas išeina į veją, bet paskui dašilo, kad 7 m tai visai mažai... Šiaip įdomu būtų pamatyt viso projekto orientaciją, sužinot, kas ten už lango jos sklype bus - gal kokis medis gražus, gal gėlynas ar dar koks grožis - tai ir dėl to certėtų didesnį langą daryt. Na, bet jeigu ten niekuom apsodint negalvoja, nors būtų keista, kad pietinė pusė plika, neapsodinta, tai užtektų ir žemo langiuko - pasižiūrėjimui į tvorą .
Itariu identiska virtuve http://www.arras.lt/.....20su baru.jpg
nu ir as manau kad tikrai nemazai tos vietos, jauciu augs kazkie vaiskrumiai, gal koki grozi pasisodins. Pas juos kiemas vakaru puseje, bet jis po dideliu azuolu ir cia pat kelias...
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 06, 19:54)
Stalviršiai praktiškiausi tie kurie turi apelsino faktūrą. Pvz. Phleiderer yra tokios spalvos kaip "margas smėlinis", arba "sira gelsva" ir kt. kur nieko nesimato ar tas stalviršis švarus ar nešvarus, nei subraižymų nesimato.
o ka apie toki pasakytumet?
http://www.stalvirsi...stalvirsis.html
Papildyta:
Gerai, kad pradejau skaityt virtuviu tema gerokai is anksto.. dabar suprantu, kad nera tinkamu spalvu virtuvei ir atrodo prie metalines kriaukles grysiu.. labai suzavejo ta didele IKEA, bet as taip noriu su padeklu..