QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 10:51)
Jei dedu puodus, tai įjungiu papildomai "Intensive zone"
Dasideda papildomai 5-10min, priklausomai nuo pagrindinės programos, kažkaip idealiai išplauna puodus tada, kad ir pridžiūvę būna
Nepamenu, pas tave bosch ar siemens? Gal kitaip ta programa vadinasi?
Pas mane Siemens dabar. Anksčiau turėjau Elektrolux. Reiks pasižiūrėt tą programą...
QUOTE(murmur @ 2013 12 06, 11:30)
As tai nenusiteikus palikinet skyliu indaplovei, pasispausim kazkaip bet iskart noriu kad viska sumontuotu. Paskui atidedi ir lieka metu metams skyle...jamsiu issimoketinai ar kaip bet neatideliosiu.
Tikra tiesa
. Bet jei tikrai galvoji greitu laiku nuripirkt, o dabar neturi nė dėl pinigų stygiaus, o dėl to, kad nerandi tinkamo varianto, nieko baisaus ta skylė
. O tai, ką siūlo
Dešimtukas tinka toms, kurios dar neapsisprendė - reikia joms indaplovės, ar ne
.
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 06, 11:34)
Merginos patarkit kokia plautuve rinktis, akmens mases ar nerudijancio plieno, 7 metus gyvenom su nerudijancio plieno , minusu kaip ir nematau, bet gal akmens mases dar geresnes?
Aš tai sakyčiau, jeigu esate patenkinta nerūdijančio plieno plautuve, tai tokią ir rinkitės
. Nebent baisiai noris išbandyt kažką naujo
. Niekuom tos akmens masės ne geresnės, jokio ten stebuklo. Tik vieną galimybę turi akmens masės, jei neklystu, - jos gali suskilti/nuskilti nuo stipraus smūgio
... kaip ir keramikinės
- vyras vis mane gąsdino, kad suskaldysiu anksčiau ar vėliau savo keramikinę
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 12 06, 12:18)
Laba diena. Labai reikia patarimo. Kaip išdėstyti elektros kištukus (rozetes) virtuvėje?
Pasiskaitinėkit čia . Čia indaplovei ir skalbimo mašinai (ar dar deda jas kas nors virtuvėn
) kištukiniai lizdai parodyti aukščiau, bet mes visus kištukinius lizdus leidom prie grindų, kad reikalui esant nuėmus cokolį galėtumėm juos pasiekti
.