Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Teka @ 2013 12 06, 08:37)
Labas rytas, sakykit, pas ka padaryta po plautuve stalcius siukslinei, kaip ten sifonas itaisytas, kad netrukdytu stalciui?

Pas mus teko pamažinti stalčių, kad tilptų sifonas .Dėjom taip pat vietą taupantį
http://www.laikasnam...onas-1-1-m.html
Atsakyti
As tai nenusiteikus palikinet skyliu indaplovei, pasispausim kazkaip bet iskart noriu kad viska sumontuotu. Paskui atidedi ir lieka metu metams skyle...jamsiu issimoketinai ar kaip bet neatideliosiu.
Atsakyti
Merginos patarkit kokia plautuve rinktis, akmens mases ar nerudijancio plieno, 7 metus gyvenom su nerudijancio plieno , minusu kaip ir nematau, bet gal akmens mases dar geresnes?
Atsakyti
Laba diena. Labai reikia patarimo. Kaip išdėstyti elektros kištukus (rozetes) virtuvėje?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 05, 18:20)
Gyvenau su skyle balduose imontuojamai indaplovei net 3m smile.gif rinkausi irgi tik kai sugalvom pirktis, emem tokio plocio, kokia buvo anga, t.y. 60cm ir vsio, jokiu bedu
Patarimas visiems kas galvoja, kad dabar nereikia indaplovės, bet ateityje gal ir reikės. Galima gyventi ir su skyle balduose, kaip čia Teka parašė, bet galima vietoje, kur gal būt kada nors bus indaplovė, padaryti 45 cm arba 60 cm pločio spintelę (plotį parinkti pagal situaciją ir galimybes). Jeigu kada nors nusibos indus plauti rankomis bus galima šią spintelę lengvai ištraukti ir jos vietoje pastatyti indaplovę. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 12 06, 07:37)
Labas rytas, sakykit, pas ka padaryta po plautuve stalcius siukslinei, kaip ten sifonas itaisytas, kad netrukdytu stalciui?

Deja nevisais atvejais galima ten padaryti stalčių, būtent dėl sifono. Bet būna tokie sifonai, kurie nuo nubėgimo ertmės kriauklėje, žemyn eina ne kaip įprasta vertikaliai žemyn, o iš pradžių vamzdis eina horizontaliai link sienos, tik po to žemyn. Tokiu būdu sifonas atsiduria arčiau sienos ir atsiranda spintelėje daugiau vietos. Tad galima ir stalčių įrengti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 06, 10:34)
Merginos patarkit kokia plautuve rinktis, akmens mases ar nerudijancio plieno, 7 metus gyvenom su nerudijancio plieno , minusu kaip ir nematau, bet gal akmens mases dar geresnes?

Jeigu nėra skirtumo dėl dizaino, tai kam išlaidžiuati, ir metalinė yra gera.
Papildyta:
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 12 06, 11:18)
Laba diena. Labai reikia patarimo. Kaip išdėstyti elektros kištukus (rozetes) virtuvėje?
Pirmiausiai reikia turėti projektą ir žinoti kur kokie prietaisai bus išdėstyti. Tada susitikti su būsimais baldininkais ir pasitarti kur įrengti rozetes. Tada statybininkas nurodyti, kad būtent tose vietose reikia įrenti rozetes.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 10:51)
Jei dedu puodus, tai įjungiu papildomai "Intensive zone" mirksiukas.gif Dasideda papildomai 5-10min, priklausomai nuo pagrindinės programos, kažkaip idealiai išplauna puodus tada, kad ir pridžiūvę būna ax.gif
Nepamenu, pas tave bosch ar siemens? Gal kitaip ta programa vadinasi? unsure.gif

Pas mane Siemens dabar. Anksčiau turėjau Elektrolux. Reiks pasižiūrėt tą programą...
QUOTE(murmur @ 2013 12 06, 11:30)
As tai nenusiteikus palikinet skyliu indaplovei, pasispausim kazkaip bet iskart noriu kad viska sumontuotu. Paskui atidedi ir lieka metu metams skyle...jamsiu issimoketinai ar kaip bet neatideliosiu.

Tikra tiesa drinks_cheers.gif . Bet jei tikrai galvoji greitu laiku nuripirkt, o dabar neturi nė dėl pinigų stygiaus, o dėl to, kad nerandi tinkamo varianto, nieko baisaus ta skylė mirksiukas.gif . O tai, ką siūlo Dešimtukas tinka toms, kurios dar neapsisprendė - reikia joms indaplovės, ar ne smile.gif .
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 06, 11:34)

Aš tai sakyčiau, jeigu esate patenkinta nerūdijančio plieno plautuve, tai tokią ir rinkitės mirksiukas.gif . Nebent baisiai noris išbandyt kažką naujo smile.gif . Niekuom tos akmens masės ne geresnės, jokio ten stebuklo. Tik vieną galimybę turi akmens masės, jei neklystu, - jos gali suskilti/nuskilti nuo stipraus smūgio unsure.gif ... kaip ir keramikinės hihihi.gif - vyras vis mane gąsdino, kad suskaldysiu anksčiau ar vėliau savo keramikinę doh.gif
QUOTE(Cocacola28 @ 2013 12 06, 12:18)

Pasiskaitinėkit čia 4u.gif . Čia indaplovei ir skalbimo mašinai (ar dar deda jas kas nors virtuvėn g.gif ) kištukiniai lizdai parodyti aukščiau, bet mes visus kištukinius lizdus leidom prie grindų, kad reikalui esant nuėmus cokolį galėtumėm juos pasiekti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Cia kazkurios virtuve buvo su siauru langu ir virs jos spinteles, tai man kyla klausimas kokio aukscio tas langas, ar jis yra akiu lygyje matosi kazkas pro ji ar tiesiog zemiau del sviesos??
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 06, 14:49)
Cia kazkurios virtuve buvo su siauru langu ir virs jos spinteles, tai man kyla klausimas  kokio aukscio tas langas, ar jis yra akiu lygyje matosi kazkas pro ji ar tiesiog zemiau del sviesos??

Čia pas mane smile.gif . Langas prasideda ties stalviršiu, t.y. 94cm aukštyje. Jo aukštis pagal planą turėjo būti 60cm, realiai gavosi 55cm su rėmais kartu paėmus. Rėmai siauri, nes langas nedarinėjamas, aliuminis. Taigi, nėra jis akių lygyje.
Jis ne dėl žiūrėjimo pro jį ir grožėjimosi vaizdu, nes nelabai yra kuom grožėtis: toj pusėj trinkelėm grįstas kiemas ir visai netoli kaimynės tvora. Na nebent automobiliais galima pasigrožėt, ar vaikais besivažinėjančiais su dviratukais smile.gif . Pagrinde jis yra dėl šviesos ant stalviršio dienos metu. Ten yra šiaurinė pusė, todėl aukštesnio lango visai neapsimokėjo daryt (dėl skurdaus vaizdo pro jį irgi) mirksiukas.gif .
Matau pro jį kiemo vartus, kelią, ateinančius žmones.
Jau einant užsakinėti namo projekto žinojau, kad noriu tokio lango - tarp virtuvės spintelių. Tai buvo vienas iš n poreikių išvardintų architektui smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 06, 14:33)
Čia pas mane  smile.gif . Langas prasideda ties stalviršiu, t.y. 94cm aukštyje. Jo aukštis pagal planą turėjo būti 60cm, realiai gavosi 55cm su rėmais kartu paėmus. Rėmai siauri, nes langas nedarinėjamas, aliuminis. Taigi, nėra jis akių lygyje.
Jis ne dėl žiūrėjimo pro jį ir grožėjimosi vaizdu, nes nelabai yra kuom grožėtis: toj pusėj trinkelėm grįstas kiemas ir visai netoli kaimynės tvora. Na nebent automobiliais galima pasigrožėt, ar vaikais besivažinėjančiais su dviratukais smile.gif . Pagrinde jis yra dėl šviesos ant stalviršio dienos metu. Ten yra šiaurinė pusė, todėl aukštesnio lango visai neapsimokėjo daryt (dėl skurdaus vaizdo pro jį irgi) mirksiukas.gif .
Matau pro jį kiemo vartus, kelią, ateinančius žmones.
Jau einant užsakinėti namo projekto žinojau, kad noriu tokio lango - tarp virtuvės spintelių. Tai buvo vienas iš n poreikių išvardintų architektui smile.gif .

Mano draugei suprojektuotas toks langas, bet pas ja pietu puse, kol kas inai pro ji matytu 7m savo sklypo, o uz tvoros pieva, neaisku kada ten kas bus... As kazkodel jai noreciau pasiulyti vis tik aukstinti langa, kad bent pro ji matytu.. man gaila pietines puses, plius tu spinteliu virsuje uztektu sociai ant kitos sienos...

NA lauksim tavo galutiniu foto, tada ivertinsim kas ten ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 06, 16:32)
Mano draugei suprojektuotas toks langas, bet pas ja pietu puse,
<...> As kazkodel jai noreciau pasiulyti vis tik aukstinti langa, kad bent pro ji matytu.. man gaila pietines puses, plius tu spinteliu virsuje uztektu sociai ant kitos sienos...

drinks_cheers.gif visiškai. Tikrai gaila būtų pietinėj pusėj daryti tik tokį langą doh.gif , juo labiau, jei spintelių kitur pilnai užtenka. Ir kas per projektuotojai doh.gif doh.gif doh.gif . Mūsų kraštuose pietų, vakarų pusėse didžiausi langai turėtų būti, ir taip mažai tos saulės turim ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 06, 16:32)
bet pas ja pietu puse, kol kas inai pro ji matytu 7m savo sklypo, o uz tvoros pieva, neaisku kada ten kas bus...

Kaip supratau, pagrindinis kiemas-veja ne pietų pusėje? g.gif O kur? Gal vakarų, tai tada dar dar... Truputį ne taip supratau anksčiau, maniau kad tas langas išeina į veją, bet paskui dašilo, kad 7 m tai visai mažai... Šiaip įdomu būtų pamatyt viso projekto orientaciją, sužinot, kas ten už lango jos sklype bus - gal kokis medis gražus, gal gėlynas ar dar koks grožis - tai ir dėl to certėtų didesnį langą daryt. Na, bet jeigu ten niekuom apsodint negalvoja, nors būtų keista, kad pietinė pusė plika, neapsodinta, tai užtektų ir žemo langiuko - pasižiūrėjimui į tvorą lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 05, 16:09)
Kokį vieną normalų puodą įdėdavau, šalia dar ir mažiukas tilpdavo  mirksiukas.gif . Bet dažniausiai puodus ir kitus stambesnius rakandus plaudavau plautuvėje - nu neišplaudavo man indaplovė labai nešvarių puodų, nors tu ką doh.gif ... ir dabar neišplauna... unsure.gif . Gal kokią specialią programą su atmirkymu reikia jungt unsure.gif , nežinau. Bet negi jungsi ją dėl 1 ar 2 puodų, kai visi kiti indai lėkštės, stalo įrankiai, puodeliai bei stiklinės. Kaip taisyklė jungdavau universalią programą, dabar irgi nuolat tą pačią eko programą jungiu.

Man irgi panašiai buvo, todėl dabar darau taip:
1. tabletes naudoju tik tada, kai indai švaresni būna arba šviežiai pridėti, tai nespėję pridžiūt. Naudoju indaplovių miltelius, eilėje laukia Somat gelis, brolio draugė labai gyrė, aš dar nebandžiau;
2. Priskretusius puodus pamirkau plautuvei ir dar su kokiu šaukštu pagremžiu;
3. Neplaunu Eko programa purvinų indų, ją naudoju sąlyginai švariem indam. Pagrinde mano naudojama auto ir 70. Trumpą jungčiau turbūt tik dėl stiklinių ir taurių biggrin.gif
Štai tokia mano patirtis smile.gif
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 06, 10:34)

Plieninė man gerokai praktiškesnė, akmens masės labiau tiko dėl dizaino, dabar užuot plovus indus, dažniau šveičiu baltą Aquasanitas plautuvę biggrin.gif T biggrin.gif Tarnauju jai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kazkada jau rodziau pora foto savo virtuves ir zadejau daugiau pasirodyt. Tai va atradau laiko, nufotografavau. Dabar kai turiu tokia virtuve, zinau kad tokios nedaryciau, as kalbu apie pasirinktas plokstes wink.gif Bet man ji yra grazi, o tas ir guodzia mane, nesvarbu, kad spalvos nepraktiskos biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti