Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(slyva @ 2013 12 05, 16:57)
O tai dar neturit indaploves issirinke, bet jau montuos baldus? g.gif mes kai jau uzsakinejom gamybai pateikem visus montuojamos buitines techn.modelius, kad nebutu siurprizu paskui. Tiksliau musu to prase.
Dar geros 2 savaites iki musu  virtuves.. doh.gif

Gyvenau su skyle balduose imontuojamai indaplovei net 3m smile.gif rinkausi irgi tik kai sugalvom pirktis, emem tokio plocio, kokia buvo anga, t.y. 60cm ir vsio, jokiu bedu
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 12 05, 17:24)
Chruščiovkių virtuvės:

1. virtuvė
gal kils minčių.

dar virtuvės neturiu, bet jos reikia, tad kruopščiai skaitau visas temas, tikiu, kad greitai pribręsiu klausimams biggrin.gif
mano turės būti kaip viršuje nuoroda - tik kriauklė būtų kampe, ne šalia šaldytuvo - kaip manote taip būtų geriau, nei nuorodoje?
nes kriauklė iškart šalia šaldytuvo nepalieka vietos jokiems produktams pasidėti tik išsiėmus:)
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2013 12 05, 16:28)
Aš susidūriau su problema, kad 45cm, pilnai įmontuojamos yra deficitinės ir braaangios. O iki pirmadienio jau reikia turėt, nes atvažiuoja baldus montuot. Grįšiu po darbo ir paskaitų ir naują virtuvę wub.gif

Nejaugi g.gif Pati esu pasilikusi vietos 45 cm indaplovei tai kiek dairiausi parduotuvese yra ju beveik toks pats pasirinkimas kaip ir didesniu, o ir kainos atzvilgiu tikrai pigesnes nei 60 cm.
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2013 12 05, 17:28)
Aš susidūriau su problema, kad 45cm, pilnai įmontuojamos yra deficitinės ir braaangios. O iki pirmadienio jau reikia turėt, nes atvažiuoja baldus montuot. Grįšiu po darbo ir paskaitų ir naują virtuvę wub.gif

Taip, kainos atžvilgiu geriau apsimoka pirkt 60cm, na bet jei netelpa, tai nepraplėsi virtuvės... O ko jau jos tokios deficitinės? g.gif Va, net du puslapiai prekių 4u.gif . Manau joms visoms tinka 450mm spintutė, jokių kitokių ten niuansų nėra, bet pasitikslinkit, išsirinkit 4u.gif. Ir kainų visokių yra mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 gruodžio 2013 - 21:33
Vaivin ziurekit panasus kaip jusu variantas, labai nebligai isspresta;)
http://www.alsotana....oderni-klasika/
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 05, 22:31)
O ko jau jos tokios deficitinės? g.gif Va, net du puslapiai prekių  4u.gif .

Bišk ne tą nuorodą įdėjau doh.gif . Va čia turėjau omeny 4u.gif . Tiesa, ten ne visos pilnai įmontuojamos, bet keletas tikrai yra mirksiukas.gif . Ir čia tik viena pardotuvė...
Atsakyti
Labas rytas, sakykit, pas ka padaryta po plautuve stalcius siukslinei, kaip ten sifonas itaisytas, kad netrukdytu stalciui?
Atsakyti
Ir dar. Viena siena 2800cm, kita 2050cm ir spinta auksta 80cm plocio, virsutines su pakelejais, blumai, stalciai 4 su siukslines, fasadas dazyta plokste, vidus austriska pl, termopal stalvirsis, be rankeneliu 6300lt. Kaip tokia kaina?
Atsakyti
Panaikinus radiatorių man gražus variantas

virtuvė
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 05, 17:09)
Bet dažniausiai puodus ir kitus stambesnius rakandus plaudavau plautuvėje - nu neišplaudavo man indaplovė labai nešvarių puodų, nors tu ką doh.gif ... ir dabar neišplauna... unsure.gif . Gal kokią specialią programą su atmirkymu reikia jungt unsure.gif

Jei dedu puodus, tai įjungiu papildomai "Intensive zone" mirksiukas.gif Dasideda papildomai 5-10min, priklausomai nuo pagrindinės programos, kažkaip idealiai išplauna puodus tada, kad ir pridžiūvę būna ax.gif
Nepamenu, pas tave bosch ar siemens? Gal kitaip ta programa vadinasi? unsure.gif

QUOTE(Piranija @ 2013 12 05, 17:28)

Jūs nepergyvenkit, kad ir nebus tos indaplovės, tikrai baldus galės sumontuoti 4u.gif Liks tuščia vieta ir tiek smile.gif

QUOTE(Teka @ 2013 12 06, 08:37)
Labas rytas, sakykit, pas ka padaryta po plautuve stalcius siukslinei, kaip ten sifonas itaisytas, kad netrukdytu stalciui?

Pirkau Frankės vietą taupantį sifoną 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2013 12 06, 09:40)
Ir dar. Viena siena 2800cm, kita 2050cm ir spinta auksta 80cm plocio, virsutines su pakelejais, blumai, stalciai 4 su siukslines, fasadas dazyta plokste, vidus austriska pl, termopal stalvirsis, be rankeneliu 6300lt. Kaip tokia kaina?

Labai normali ta kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 06, 09:51)
Pirkau Frankės vietą taupantį sifoną 4u.gif
Labai normali ta kaina ax.gif

O kokiu principu jis ta vieta taupo? Nes jei eina horizontaliai, man santechnikas sake, kad uzsikimsines kriaukle
Galvoju ar ne per maza, ar nebus cia tas variantas pigiai ir lievai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 06, 10:57)
O kokiu principu jis ta vieta taupo? Nes jei eina horizontaliai, man santechnikas sake, kad uzsikimsines kriaukle
Galvoju ar ne per maza, ar nebus cia tas variantas pigiai ir lievai? biggrin.gif

Jo, jis ten iki sienos eina horizontaliai, o paskui tik sifonas nusileidžia 4u.gif
Nežinau dėl užsikimšimo g.gif Tai jei bus indaplovė, vistiek kavos tirščius, maisto likučius į šiukšlinę mesit, o visą kitą, kas paklius kriauklėn, tiesiog iš sietelio irgi iškratysit ax.gif

Aaaa biggrin.gif Nu gal nebus lievai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 gruodžio 2013 - 10:19