Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(smile_at @ 2013 12 05, 11:01)
ar patogų lakstyti į sandėliuką? man šaldyklis pakankamai dažnai varstomas, tad norisi turėti arčiau... Bet aišku virtuvė ne guminė, todėl ir tenka rinktis, apsikrauti ar palakstyti, ar kaip galvoju viename su dviem durimis  unsure.gif

Kaip tik draugė gaminosi baldus ir pasirinko štai tokį variantą smile.gif
user posted image
Šaldiklį turi didelį atskiroje patalpoje, o virtuvėje montavo šaldytuvą su mažyte kamera viduje ledukams kokiems, ledams ar koldūnams įmesti, kad būtų vietoje po ranka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 05 gruodžio 2013 - 11:51
QUOTE(Lince777 @ 2013 12 05, 10:36)
Del kainos ir kokybes  smile.gif , gal kam pades, tikrai nera taip, kad auskta kaina garantuoja gera kokybe, uzsisakme vonios baldus,pas baldininkus  su rekomendacijomis tikrai brangius ir 30 proc brangesni *ta pacia plokste nei kitur , tai gerai kad palaukiau ir nesisakiau vituves, nes spintele tai baisi *stalvirsis nutarkuotas, per siaura, rankeneles neprisuktos gerai, staljuostes atsoko( Virtuves kaina pas juos paskaiciuota buvo 9600 Lt, pas kitus nuo 5600 Lt iki 10300 Lt, ta pacia plokste, stalvirsiu, stalciai blum  ir t.t. t.y. indentiski breziniai buvo siusti visiems. maciau baldus tu kurie siule uz 5600 Lt, tikrai neprastene kokybe nei uz 10300 Lt,
po ilgu ieskojimu padariau isvadas
1.  yra kas daro gerai ir nebrangia, bet pas juos eiles 3-5 menesiai,
2. Tai kad daro UAB  tai negarantuoja kokybes, garantija dazniausiai  iki 2 metu.
3. Visame kame kas susije su paslaugomis, galima skirstyi i tris kategorijas pigiai ir gerai - laukiame ilgai, gerai ir brangiai - vidutiniskai, o tas kur neturi darbo tai dazniausiai buna ir blogai dirba ir brangiai praso, nes kai darbo neturi , tai turi nors nuo tu keliu uzsakymu uzdirbti  smile.gif
Sutinku beveik su viskuo išskyrus trečią punktą, nes būna ir taip, bet būna ir kitaip.
Ypač sutinku su tuo, kad aukšta kaina jokiu būdu negarantuoja kokybės. Vieni už aukštą kainą parduoda gerus baldus, nes naudoja geras medžiagas, įdeda daug kruopštaus darbo ir moka mokesčius. Kiti įsigudrina už labai abejotinos kokybės baldus imti tokią pat aukštą kainą, naudodamiesi klientų neišmanymu apie baldų gamybos specifiką ir apie tai kokie turi būti kokybiški baldai.
Geros, brangios medžiagos, skambūs plokštės, furnitūros gamintojų vardai, kuriais dažnai žongliruoja baldininkai, nepasako, kad baldai bus kokybiški. Svarbiausiai yra darbų kokybė. Sąžiningas meistras naudodamas paprasčiausią plokštę ir neįmantrią furnitūrą pagamins kokybiškus ir ilgaamžius baldus.
Kaina man kelia abejonių ir tada, kai dirbdamas šioje srityje, matau, kad tai tik šiek tiek daugiau negu medžiagų savikaina. Tada kyla klausimas ar geras meistras gali dirbti už mažesnį nei vidutinis atlyginimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 gruodžio 2013 - 12:09
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 11:07)
Sulaukiau ir as pagaliau zinios is savo meistrelio, ryt laukiu sveciuose  thumbup.gif  idomu ka patars ir paskaiciuos  cool.gif
Yra, bet maziukai jie, neauksti wink.gif
Bet gal visai nepamaisytu ta kamera nedidele  g.gif  As pvz turiu uzsisaldzius krapu, dedu juos i sriuba, troskini - daug kur. Tai tureciau lekti kazkur i garaza ar sandeliuka del to ziupsnelio  g.gif  Cia reik gerai apgalvot ta klausima  smile.gif

Ir aš turiu krapų, petražolių ir pan., ką naudoju spontaniškai o ne iš anksto apgalvojant. Būna dienų, kai neatidarau šaldiklio, būna, kad 10 kart prireikia... Na pvz. kad ir ledus vaikams - ištraukiu, įdedu po burbuliuką ar du, paskui jei nori pakartot. O jei kažkur toliau būtų, tai ir kursuočiau pirmyn atgal. Visai be kameros šaldytuvas man kažkaip nelabai...
o kokio aukščio Jums reikia? biggrin.gif be kameros 1,5 m man normaliai atrodo ax.gif

QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 11:17)
mechanizmai 3 stalciams blum, na del orkaites leidimo jau pradedu pati dvejoti, nes tas kampas ir man nepatinka, bet apacioj lieka tik vietos mazai spintelej doh.gif
saldytuva mes jau turim pastatoma ir naujo pirkti nebeplanuojame, bet realiai juk vietos nepadaugetu tik vizualiai kitaip atrodytu.
cia tik virtuves patalpa, nesujungta su svetaine tad valgomojo stalo cia kaip ir nebus tik nedidelis staliukas.
plokste blizgi vokiska termopalas ar kazkas tokio.
na vat ir man mokant tokias sumas norisi zinoti kad viskas bus labai jau gerai ax.gif nors visus kurie skaiciuoja tik per pazystamus ziuriu bet vistiek neramu.
kazkaip jau pati pradedu dvejoti del tos orkaites, gal tikrai uztekciau ir su paprastai sustatyta. o del pasukimo taigi ten indaplove stovi ant zemes tai i pati kampa irgi negaliu ikisti, tik trupiti pastumti iki indaploves, ar ne taip?o beto jau suvedziota kanalizacija kaip pirmam variante doh.gif
del gautraukio tai kaip suprantu jis turi buti munimum 60 cm nuo kaitlentes, o kitas sinteles darant zemiau jos pailgeja vadinas daugiau ir vietos.

o kiek vietos turite stalui? gal kaip variantas vietoje stalo daryti spintelių aukščio pusbarį, kurio vidus užpildytas stalčiais? vieno krašto stalviršį galima normaliai užleisti, kad būtų patogu sėdėti, kito jau tik kokių 10 cm (iš stalčių pusės) gal jau ne taip patogu.
Dėl pakabinamų spintelių, gal galima daryti jas dvejų vertikalių durelių, o ten kur gartraukis, tik vieną tokią pusinę padaryti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 12 05, 11:50)
Kaip tik draugė gaminosi baldus ir pasirinko štai tokį variantą smile.gif
user posted image
Šaldiklį turi didelį atskiroje patalpoje, o virtuvėje montavo šaldytuvą su mažyte kamera viduje ledukams kokiems, ledams ar koldūnams įmesti, kad būtų vietoje po ranka smile.gif

Neblogas sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 05 gruodžio 2013 - 12:10
Niu as noreciau mzdaug 190cm saldytuvo. Jei jis 145cm be kameros tai koks tada skirtumas tarp
tokio ir pvz su dviem saldiklio stalciais - saldytuvo turis juk nedidesnis. O man truksta butent vietos saldytuve.
Atsakyti
http://www.buitene.l.......rt&Itemid=1
talpa 450 l, manau turėtų užtekt smile.gif yra daug iki 400 l, reikia tik paieškot, rasti tikrai galima 4u.gif

mažesnė talpa, bet labai taupus http://www.buitene.l.......rt&Itemid=1

QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 12:13)
Niu as noreciau mzdaug 190cm saldytuvo. Jei jis 145cm be kameros tai koks tada skirtumas tarp
tokio ir pvz su dviem saldiklio stalciais - saldytuvo turis juk nedidesnis. O man truksta butent vietos saldytuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 05 gruodžio 2013 - 12:20
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 13:13)
Jei jis 145cm be kameros tai koks tada skirtumas tarp
tokio ir pvz su dviem saldiklio stalciais - saldytuvo turis juk nedidesnis.

Skirtumas energijos suvartojime mirksiukas.gif
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 13:13)
O man truksta butent vietos saldytuve.

Tai ir ieškokit didesnio - manau tikrai rasit.

Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 10:07)
Labas rytas,

Keliu pavyzdi ir laukiu kritikos, kaip jau vakar minejau mums paskaiciavo nuo 5300 iki 6100 kaina
tikiuosi matysis, nes kitaip neleidzia foto ikelti ax.gif

Pritariu visoms del orkaites kelimo zemyn. Ir taip kampine plautuve kai kuriems buna nepatogi naudoti, o dar reikes persisukus plaut, nes orkaite sali trukdys ax.gif
Pasiplanuokit, ka kur laikysit, gal puodus galima dideliam stalciuje 4u.gif Pas mane irgi virtuves plotis 3 m, tai apacioje gaunasi trys dideli stalciai ir viena spintele atsargoms. Tai vienas stalcius su puodais thumbup.gif Spintele kruopoms, atsargoms, dar vienas stalcius irgi atsargoms, o paskutinis - ranksluosciams- staltiesems - cia netgi is bedos galima butu kazka kita laikyti (o, ideja berasant kilo biggrin.gif )

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 05, 10:26)
Franke būna dvejopi laikikliai: vieni susidedantys tik ir metalinių detalių - tai tie geri, kiti kur viena detalė metalinė kita iš raudono plastiko ir varžtelis - tie niekam tikę ir su jais vienas vargas. Blogiausiai, kad tų gerų metalinių retai tebūna, tad vien dėl tų pusiau plastikiniu Franke laikiklių, vengiu Franke kriauklių. Na bet nei viena neliko nepritvirtinta.  smile.gif  Pusėtini laikikliai Tekos kriauklių, bet irgi ne stebuklas. Akvasanitos - tokie vidutiniški. smile.gif

Aciu uz atsakyma. Tai va, prie plautuves buvo kazkokie plieniniai, bet jie visiskai neuzverze, tai vakar MB rado Seniuose tuos su raudonom plastmasem, tai pritrauke neblogai.
O tu kitu firmu nebuvo lygtais. Ateityje, jeigu bus del to problemu, tai ieskosim ju 4u.gif
Dabar jeigu rinkciaus kriaukle, irgi Franke nepirkciau rolleyes.gif Vien del laikikliu...
Atsakyti
Mes tai nusprendėm, kad dėl krapų ir ledukų mums neapsimoka turėti daugiau mokesčių už elektrą. Visai nesunku nueiti tuos kelis žingsnius į šoną - naudinga organizmui judėti mirksiukas.gif .
Beje, esu mačius krapus išdžiovintus ant indukcinės kaitlentės - spalva ir kvapas vos ne kaip šviežių, spalva tai tikrai, - reikės pasidomėti, kaip tai daroma.
Aišku, labai sunku keisti įpročius drinks_cheers.gif . Jei šeimininkė įsitikinus, kad ji be šaldytų krapų virtuvėje negali, tai nieko nepadarysi, gauni kratyt piniginę, kad tik šeimininkei būt patogiau lotuliukas.gif . Bet geriau pagalvojus, galima pakeist įpročius, rasti gal ir geresnių variantų (kaip kad krapus augintis vazonėlyje unsure.gif - gal ne visoms taip tinka, tamsios virtuvės), arba nė kiek ne prastesnių (kaip šaldytus pakeist į džiovintus smile.gif ) ir kiek sutaupyt išlaidų už elektrą.
Ledų nueiti į garažą vaikams oi kokia atrakcija thumbup.gif - atsidaro šaldytuvą kaip parduotuvėj, o ten pilnas krepšys ledų - belieka išsirinkt tongue.gif . Net ir vyras viskiui ledukų nepatingi kiekvienai porcijai nueit įdėt rolleyes.gif. Nieko ten baisaus tas garažas, švarus jis pas mus, basom galima vaikščiot, grindys šildomos, mašinos ten nelaikom hihihi.gif ... tik kad pavadinimas toks. Galima būtų vadinti dideliu sandėliuku su garažo vartais bigsmile.gif .

Ale tikrai, darykit kaip išmanot irnesakyk.gif . Visų gi skirtingi poreikiai drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Man kazkaip elektros sanaudos ne rodiklis renkantis saldytuvo TIPA. Tarp visu rusiu saldytuvu yra ivairaus ekonomiskumo variantu. Bet sitoj temoj renkames virtuves baldus biggrin.gif

Kaip manot ar virtuves stala verta daryti is to pacio stalvirsio? stalas butu apvalus unsure.gif
Ar jus turit reilingus? ka ant ju kabinat? Pas mane dabar yra, galvoju gal nereik g.gif Kabo prieskoniai ir irankiai dideli (i stalciu gal geriau sukist viska).
Man dabar minciu milijonas kai meistrelis ryt ateis nezinosiu ka pasakyti kaip ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 14:19)
Man kazkaip elektros sanaudos ne rodiklis renkantis saldytuvo TIPA. Tarp visu rusiu saldytuvu yra ivairaus ekonomiskumo variantu. Bet sitoj temoj renkames virtuves baldus  biggrin.gif

Man tai vienas iš pagrindinių rodiklių buvo unsure.gif . Tikrai nebus šaldytuvas su šaldikliu ekonomiškesnis už tik šaldytuvą smile.gif. Na, nebent diiidelis šaldytuvas A klasės ir maaažas šaldytuviukas su kamerike A+++ klasės - bet tai prastas palyginimas smile.gif .
O šitoj temoj ne virtuvės baldus renkamės, o kuriame virtuvę ir plepsim apie viską, kas susiję su ja 4u.gif .

Kaip manot ar virtuves stala verta daryti is to pacio stalvirsio? stalas butu apvalus  unsure.gif

Gal įdommiau būtų gamintis iš kitokios medžiagos. Bet čia skonio reikalas unsure.gif .
Ar jus turit reilingus? ka ant ju kabinat? Pas mane dabar yra, galvoju gal nereik  g.gif  Kabo prieskoniai ir irankiai dideli (i stalciu gal geriau sukist viska).
Man dabar minciu milijonas kai meistrelis ryt ateis nezinosiu ka pasakyti kaip ka daryti  doh.gif

Niekada neturėjau. Ką žinau, gal ir patogus dalykas, bet man atrodo atgyvena tokia... doh.gif . Negražu man jie schmoll.gif , kaip ir visokie vamzdžiai baro gale su furnitūrom tautėm kabinti... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip smagu pas jus, kad kiekvieną dieną skaitau
pati neturiu ką parodyti, nes su V nenusprendžiam kokio dydžio bus virtuvė, ar keisim išplanavimą ar ne, tad tik skaitinėju dėl žinių, nors visa info man jau susimalusi galvoje doh.gif
stalviršis, spalvos, kaip sudeliot viską, kad tilptų ir būtų patogu doh.gif doh.gif

vaivin o nėra galimybės šaldytuvo prie kitos sienos statyt ?
pas man virtuvė irgi nedidelė bus, noriu orkaitės kaip pas jus aukščiau, bet turiu idėją šaldytuvą prie kitos sienos statyt tada erdvės daugiau būtų ax.gif
nžn kokio išplanavimo jūsų virtuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2013 12 05, 15:17)
Sveikos,

vaivin o nėra galimybės šaldytuvo prie kitos sienos statyt ?
pas man virtuvė irgi nedidelė bus, noriu orkaitės kaip pas jus aukščiau, bet turiu idėją šaldytuvą prie kitos sienos statyt tada erdvės daugiau būtų  ax.gif
nžn kokio išplanavimo jūsų virtuvė  4u.gif

Sveika 4u.gif .
Kiek pamenu, rašė, kad prie kitos sienos didelis radiatorius, kuris dar įlenda į virtuvinį - tai ten šaldytuvo jau nepastatysi ax.gif ... jeigu nesupainiojau ko...
Atsakyti