QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 11:07)
Sulaukiau ir as pagaliau zinios is savo meistrelio, ryt laukiu sveciuose
idomu ka patars ir paskaiciuos
Yra, bet maziukai jie, neauksti
Bet gal visai nepamaisytu ta kamera nedidele
As pvz turiu uzsisaldzius krapu, dedu juos i sriuba, troskini - daug kur. Tai tureciau lekti kazkur i garaza ar sandeliuka del to ziupsnelio
Cia reik gerai apgalvot ta klausima
Ir aš turiu krapų, petražolių ir pan., ką naudoju spontaniškai o ne iš anksto apgalvojant. Būna dienų, kai neatidarau šaldiklio, būna, kad 10 kart prireikia... Na pvz. kad ir ledus vaikams - ištraukiu, įdedu po burbuliuką ar du, paskui jei nori pakartot. O jei kažkur toliau būtų, tai ir kursuočiau pirmyn atgal. Visai be kameros šaldytuvas man kažkaip nelabai...
o kokio aukščio Jums reikia?
be kameros 1,5 m man normaliai atrodo
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 11:17)
mechanizmai 3 stalciams blum, na del orkaites leidimo jau pradedu pati dvejoti, nes tas kampas ir man nepatinka, bet apacioj lieka tik vietos mazai spintelej
saldytuva mes jau turim pastatoma ir naujo pirkti nebeplanuojame, bet realiai juk vietos nepadaugetu tik vizualiai kitaip atrodytu.
cia tik virtuves patalpa, nesujungta su svetaine tad valgomojo stalo cia kaip ir nebus tik nedidelis staliukas.
plokste blizgi vokiska termopalas ar kazkas tokio.
na vat ir man mokant tokias sumas norisi zinoti kad viskas bus labai jau gerai
nors visus kurie skaiciuoja tik per pazystamus ziuriu bet vistiek neramu.
kazkaip jau pati pradedu dvejoti del tos orkaites, gal tikrai uztekciau ir su paprastai sustatyta. o del pasukimo taigi ten indaplove stovi ant zemes tai i pati kampa irgi negaliu ikisti, tik trupiti pastumti iki indaploves, ar ne taip?o beto jau suvedziota kanalizacija kaip pirmam variante
del gautraukio tai kaip suprantu jis turi buti munimum 60 cm nuo kaitlentes, o kitas sinteles darant zemiau jos pailgeja vadinas daugiau ir vietos.
o kiek vietos turite stalui? gal kaip variantas vietoje stalo daryti spintelių aukščio pusbarį, kurio vidus užpildytas stalčiais? vieno krašto stalviršį galima normaliai užleisti, kad būtų patogu sėdėti, kito jau tik kokių 10 cm (iš stalčių pusės) gal jau ne taip patogu.
Dėl pakabinamų spintelių, gal galima daryti jas dvejų vertikalių durelių, o ten kur gartraukis, tik vieną tokią pusinę padaryti
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 12 05, 11:50)
Kaip tik draugė gaminosi baldus ir pasirinko štai tokį variantą
Šaldiklį turi didelį atskiroje patalpoje, o virtuvėje montavo šaldytuvą su mažyte kamera viduje ledukams kokiems, ledams ar koldūnams įmesti, kad būtų vietoje po ranka
Neblogas sprendimas