Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

Nu aš tipo pabaigiau. Susiuvau. Kaklą vėl nuardžiau. Jau galiu reziumuoti, kad megztinis man nepavyko. Nebeardysiu, nes jau ir taip daug kartų ardžiau ir nebeturiu noro jį kažkaip dar taisyti. Išplausiu, gal kiek pagerės forma. Bet nusivyliau šiuo mezginiu. Galvoj jis buvo tobulo grožio, o va realybėj išėjo nesąmonė smile.gif Blogai buvo akis uždėjinėti abipus kiauraraščio, visgi matosi, kad keičiasi mezginio kryptis, kai baigiau pridėti akis. Nu žodžiu, nusivyliau. Ir "homeland" serialas nekaip baigėsi, tai išvis nuotaikos nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 17, 21:41)

unsure.gif Gal ne viskas taip blogai...gal čia dėl to serialo taip atrodo...Lauksim nuotraukos-visgi manau,kad per daug savikritiška esi 4u.gif
Aš pradėjau "kūną",bet neturiu galimybių ne tik nufotografuot,bet ir pamatuot kas gaunasi...virbalas per trumpas...tai dar bandysiu megst...bet po tokios Mitutok pesimistiškos žinutės nebežinau kaip čia protingiau pasielgus g.gif .Gal nuimt nuo virbalų ir matuotis?... g.gif
Atsakyti
Aš irgi kankinuosi jau kelinta diena. "Kūnas" per daug išplatėjo, virbalai trumpi ir sunku pamatuot. Nugara keliasi i viršų, tad ilginau nugarinę dalį nebaigtom eilėm. Nežinau kas išeis. Rankovės bijau kad nebūtų per siauros. O siūlai tai mocheriniai, sunkiai ardosi, iškart išradyti vaizdą praranda, gaila ardyt doh.gif nežinau, numegsiu, jei nepatiks nežinau kur dėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 17, 23:55)

Va dar viena pogrindininkė biggrin.gif Aš vakar ištraukiau virbalus ( Mitutok pastūmėjo,ačiū jai 4u.gif ), pasimatavau ir......išardžiau iki pažastų tongue.gif Ten buvau uždėjusi šonuose po 8 akis,tai dabar varau be jų cool.gif .Ką galiu pasakyti pamačius vaizdą veidrodyje-kaklas galėtų būti platesnis (netinka prie mano didelių žandų siauras reikalas schmoll.gif ), bet tą reikalą patvarkysiu pagarindama.Toliau kaip ir visai nieko.Aišku,nežinia kaip ten su rankovėm vaizdas bus...Rankovės pas mane gausis iš 56 akių,tik va kaip siaurint reiks?.... g.gif Na bet tai dar negreit turbūt (dar tik du kartus ardžiau gi lotuliukas.gif ). Beje,gerai kad mano siūlai pusvilnė,ardosi visai smagiai-beveik taip pat kaip ir mezgasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors šiaip tai reikėtų paskubėti,šiandien ar ryt siūliukai atkeliaus dukriuko tokiam megztukui....Žodžiu-kimbu į darbą cool.gif
Tiesa,įdomu kur Carollina ?...Žadėjo čia kasdien būti,ale nesimato jos...Kur tu,temutės kūrėja? blink.gif Atsiliepk ir pasakok kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
As kasdien ir esu - tik ka ten naujo parasyti... pas mane tas pats... abejoju as del to megztinio jau. Gal per dideli kasni uzsigriebiau - reikejo pradeti nuo paprastesnio.
Moraliskai megztinis jau pabodo (ardziau kokius 5 kartus).

Jau pradejau svajoti apie kitokius.. nes cia mezgi ardai, mezgi ardai - pasaka be galo.
As vis dar ties krutine esu nusimezgusi.

Merginos sakykite - o kiek jus dejote i pazastis akiu kai rankoves atskirinejote?

pas mane gana plonas siuliukas ir virbalai nr. 2.5
tai uzsimeciau 18 - dabar nzn ar nebusiu padauginusi g.gif bijau, kad rankoves paskui per siauros gausis (dar plius mezgu gana suverztai)
Atsakyti
Įdedu vaizdų, kad tuščiai nebumbėčiau. ax.gif Ant manekeno atrodo viskas neblogai, beeeet mano papai deja ne tokio dydzio biggrin.gif patarkit, ardyt ar palikt laisvai apkrintantį megztuką? g.gif jau nebežinau ką daryt su juo doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 18, 13:17)

o nebus per siauros rankoves (as ties ta vieta dabar esu ir man paranojiskas klausimas del rankoviu platumo..).Jei nebuciau tiek kartu ardziusi - jau buciau senu seniausiai numezgusi..

as pati asmeniskai labiau apkritusio megztuko noreciau.. bet kas gausis - ta nesiosim jau - ardyti nebeturiu nei noro nei jegu. doh.gif
Atsakyti
Rankovėm ties pažastim pridėsiu dar akių. Lyg ir nesiauros kiek matavausi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 18, 12:17)

Nu gražu visai mano akimis.Labai dailiai nugaroj reglano linija-kaip ten darei? blink.gif ax.gif
O ar labai laisvas gaunasi megztukas?Nes dabar kaip pastebėjau,tai laisvesni madoj vėl unsure.gif .Bet svarbiausia-kad pati gerai jaustumeisi mirksiukas.gif ar nebandei ant savęs matuoti?

Papildyta:
QUOTE(Carollina @ 2013 12 18, 12:14)

Man rodo raudoną rutuliuką,tai ir prisikabinau,pasirodo,be reikalo tongue.gif
Nepasiduokim merginos taip greit schmoll.gif .
Aš po ardymo nebedėjau į pažastis akių visai.Mezgu 3 nr virbalais,siūlai 100gr 230 m.Mezgu šiaip irgi tampriai,bet dabar stengiuosi laisviau ax.gif Gal vakare foto įmesiu irgi,bet nepažadu rolleyes.gif Su fotografais nežinia kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2013 12 18, 13:38)

Nugaroj paprastai iš dviejų pusių aplink pridėdinėta po akį aplink dvi centrines akis. Nežinau ar suprantamai čia parašiau: pridėjimas-dvi akys-pridėjimas. ax.gif kai ant savęs matuojuos tai gaunas toks apkritęs. Nėra, kad baisiai būtų, bet matosi, kad per laisvas. Tai ir galvoju, ar palikt lyg tai būtų pirminis sumanymas, ar ardyt ir daryt priekį mažiau pridėjimų, bet tai reikės ardyt praktiškai visą doh.gif Visgi labiau linkstu prie to, kad palikt kaip yra, nes išardžius kažin ar norėsis dar kartą man jį megzt biggrin.gif
Atsakyti
Gražiai žiūrisi mėlynas megztukas. Ir reglano linija labai daili! Man atrodo (bet čia tik mano skonio reikalas) šis modelis gražiau žiūrisi, kai nėra labai platus, toks labiau bliuzelė, negu didelis megztinis. Šiaip tai gerai Carollina sako, svarbu, kaip pati jame jautiesi.

Carollina, tavo siūliukai nėr stori, tai gal ir gerai 18 akių pažastims. Maniškiai kai stori, tai dėjau 12.

Vakar permezgiau kaklą, išploviau megztinį, ištampiau. Turbūt nešiosiu, nes siūlas mielas ir spalva man graži. Ir raštas gražus. Yra du trūkumai jame, ir vienas pagrindinis - aš pati biggrin.gif Mat esu prie didesnių, tad kiauraraštis lyg pečius vizualiai dar labiau paplatina... Nu žodžiu, išdžius mezginys darysiu fotosesiją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 18 gruodžio 2013 - 12:54
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 18, 13:51)

sakiau Mitutok, kad pirmune pas mus tu biggrin.gif
LAAAAABAU lauksim fotosesijos rezultato wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti