Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

QUOTE(Mitutok @ 2013 12 14, 11:26)

Aciu Mitutok uz atsakyma, Aha mudvi biskuciuka skirtingai mezgame. Bus 2 megztuko variantai drinks_cheers.gif
dasikasiau iki pazastu ir paskui pasiziurejau kad per daug isplatejo, tai vel biski paardziau.. doh.gif tai dabar galvoju kaip cia kas tu ta reglano linija.. poryt turesiu laisva diena - tai eisiu vadinasi skaityti apie reglana temos, gal atsikasiu informacija.
Papildyta:
Sekanti megztuka jauciu megsiu sita biggrin.gif kai po metu, keleriu, po dar 1000 ardymu numegsiu sita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
foto atkasiau stai cionais smile.gif
Atsakyti
O jau tylu kaip čia g.gif
Paskutinės naujienos-snoodas baigtas šiąnakt, taigi jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Dukrai siūlų dar neturiu,tai bandysiu pirma sau nusirakaliot ax.gif . Tik mano variantas bus toks-nugara lygi,o ir rankovese nebus tos siauros juostelės iš 3 akių ( Na nesupratau kur jos ieškoti,tai nutariau kad apsieisiu ir be jos cool.gif ) Ir dar.Kadangi mano dydis 34,o siūlų turiu 500g,tai megsiu kol visus sumegsiu (gal netgi tunika gausis g.gif )
Na bet dar anksti apie tai,juk dar tik kakliuką turiu....kur dar visi ardymai....
Žodžiu-startuoju r aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2013 12 15, 16:19)

WELCOME Tarskaliukas !!!
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Man nuo rytojaus prasideda atostogos, tai busiu cia kasdien ! O ta triju akiu juostele kaip tu sakei tai pirmame puslapyje ideta mirksiukas.gif

cia aplink ta rasta juosteles sioje schemoje idetos:
user posted image
Papildyta:
ps. ir ji cia ne 3 akiu o 7 (iskaiciuojant uzmetimus) biggrin.gif
Man su ja asmeniskai graziau ziurisi, taciau del skonio nesigincijama.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 15, 21:33)
Man su ja asmeniskai graziau ziurisi, taciau del skonio nesigincijama.

Gal ir gražiau,ale susivėliau ieškodama jos doh.gif ,jūsų nebuvo čia tai ir varau be juostelės ax.gif Dukrai su juostele megsiu mirksiukas.gif
Smagu kad dabar bus pas ką pasiklausti kai iškils neaiškumų 4u.gif
Atsakyti
Be reikalo džiaugėtės,dabar neatsikratysit tongue.gif
Mezgu,skaitau apie reglaną,skaičiuoju ir kyla klausimas-kaip padalijote akis rankovei-priekiui-rankovei-nugarai? unsure.gif Koją kiša priekio reglano linijos nebuvimas....(na tokios kokia nugaroj...)
Šiaip galiu pasakyti,kad reglanas ne toks ir baisus kaip atrodė prieš pradedant (na dar nežinia kas gausis toliau ax.gif ) bet megzti smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 16 gruodžio 2013 - 15:51
Tarskaliukai, priekis bus visos gerosios akys (išplatėjusios) tarp kiauraraščio linijų. Man išėjo 70 akių. Bet mano siūlai gana stori, o ir dydis XL...

Kai prieisi prie rankovių dalies, reikia surinkti ant papildomo virbalo arba siūlo rankovių akis (aš pradėjau surinkinėti nuo blogųjų akių, kuriomis kiauraraštis prasideda) (nugarai palikus tiek pat, kiek priekiui) ir rankovių išėmimui pridėti kokias 12-14 akių (aš pridėjau 12). Tad man išėjo priekis 70 + 12, rankovė (su pridėtomis akimis, nes kai pradedi rankovę megzti, tas uždėtas akis susirenki rankovei) 68, nugara 70 + 12 akių.

Čia po visų ardymų ir taisymų. Mano megztinis bus po daugybės "plastinių operacijų" - visur kažkas paardyta ir pataisyta. Paskutinis taisymas - ištraukiau siūlą ir nuardžiau kaklą, permegsiu doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 16, 17:23)

Ačiū Mitutok 4u.gif
Maniškis mezginys irgi reikalauja "plastinės operacijos" lotuliukas.gif Negaliu gi aš nuo jūsų atsilikti-jei ardom tai ardom draugiškai mirksiukas.gif
O jei rimčiau,mano priekio uždėtų akių eilės gavosi riestos kaip ūsai ax.gif ,akių skaičius 96,kai tuo tarpu nugaroje 78....rankovės po 60.Pamatavau su turima tunika-pločiui užtektų 62 akių.Taigi pabandžiau perskaičiuoti kas kiek eilių platinti ir raitausi rankoves ardymui tongue.gif
Beje,dabar rankovėms ir tą juostelę megsiu cool.gif .Jei gausis gražiai smile.gif
Atsakyti
O as iki sausio pirmos... dirbu... savaitgaliais neturiu jegu... o dar Kaledoms reikia pasiruosti... Zodziu... Bet jus paskaitineju ir pasidziaugu jog juda reikalai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi galutinis rezultatas bus vertas tiek ardymu... Bet reikia kažkada išmokti normaliai megztuką nusimegzti. Bus labai vertinga patirtis newyear.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pradejau pries pora dienu, karteli ardziau, nes nepatiko lapeliu rastas, pasikeiciau i kitoki, atrodo einasi neblogai. Pamegsiu daugiu ir pasirodysiu. Sekmes mezgejeles 4u.gif
Atsakyti
Labas Audruliux,

Sveika prisijungus prie musu burio ! smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus Audruliux 4u.gif Tik va nelabai suprantu prie ko...visos mes pogrindyje mezgame...ardome irgi tyliai pasislėpusios... cool.gif lotuliukas.gif
Aš vieną kartą jau ardžiau-netiko plotis,bandau pagal savo paskaičiavimus dabar.Žiūrėsim kas gausis....
visoms pogrindininkėms po 4u.gif už kantrybę mirksiukas.gif
Atsakyti