Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

Neprikarksėkit man pirmūnės vietos, nes vėl kas nors blogai pasirodys ir išardysiu iki nulio. Dabar jau biški kaklas nervina, bet nieko, tą tai pataisysiu vėliau jei kas smile.gif

Apie manekeną pasisakysiu. Aš juo labai džiaugiuosi. Nors mezgu tik sau ir šeimai, vis tiek nusipirkau jį. Tai pamatuot mezginį, tai nufotkint. Ir vaikams patinka. Aprengia mano rūbais ir žaidžia, kad čia mamytė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noriu paklausti ar rastas mezgamas kiekvienoje eileje ar kas antroje eileje
Atsakyti
Raštas mezgamas kiekvienoje eilėje, taip, kaip parodyta schemoje, mezgama apvaliai nuo viršaus.
Atsakyti
Įsibrausiu trumpam 4u.gif

Rusiška vaikiškos šio megztinuko versija http://www.liveinter.../post297581943/
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 12, 15:44)
Tarskaliuk, mezgtuku tiek stebuklingu prinerusi, kad sitas bus speju vieni juokai  mirksiukas.gif

Net išsižiojau perskaičiusi-čia turbūt ne apie mane schmoll.gif Kad raštas lengvai įkandamas tai sutinku,ale mezgimo būdas nežinau....nežinau....
Atsakyti
Pagaliau vakar ir aš pradėjau, numezgiau 2 rašto raportus. Prie savo turimų dviejų kid mocherio siūlų pridejau dar Alize "Diva" mikrofibrinį, nes visai nelaikė formos. Dabar man visai patinka tai, ką matau smile.gif pasikraus fotikas įkelsiu vaizdų 4u.gif
Atsakyti
Aš mezgu iš panašios sudėties. Du moheriniai plius du akriliniai. Pradėjau rankovę....
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 05, 15:20)
As tik ka is siuliuku parduotuvytes - nusipirkau kitus siuliukus

Carollina,pasipasakok apie siūliukus....Kaip ir viską perskaičiau dar porą kartų,nematau blink.gif -kokio storio Tavieji siūlai?...
Atsakyti
As emiau gana plona siuliuka.. 100gr. / 400 metru (pusvilne). Kazkaip labai patinka smulkus mezginiai, tik kad megti ilgiau reikia. Virbalai 2.5 numerio.

dasikasiau iki pazastu - tai speju dabar kitas etapas prasides: mezgu ardau mezgu ardau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 13, 21:55)
dasikasiau iki pazastu - tai speju dabar kitas etapas prasides: mezgu ardau mezgu ardau  doh.gif  biggrin.gif

Na aš be šito nė krust schmoll.gif ,vyras kartais juokiasi,kad mezgu tik tam kad turėčiau ką ardyti biggrin.gif
Pas mane irgi pusvilnė,100g/230m ,bet kažkaip atrodo kad siūlas plonesnis nei turėtų būti.Šiandien neiškentusi numezgiau keletą eilučių kaklo ax.gif Ir pradėjau megzt snoodą...pažadėtą sūnaus draugei....
Atsakyti
Naujas klausimas:

Kai mezgiau nugaroje tas 2 reglano linijas (uzmetimas, 2 geros akys, uzmetimas - kas antra eile). Isplatejo kiek norejau ir dabar megsiu lygiai... platinti nebereikia .. O BET TACIAU .. kaip megzti, kad toliau imituociau ta reglano linija, taciau mezginys neplatetu ???
pastoviai rebusai man cia vien tik... doh.gif
Papildyta:
Mitutok, nieko nebus, gausi fotkinti savo megztuka is nugaros... nebeaisku man su tais reglanais. O nugaroje ir priekyje vienu metu baigei platinti ? ir nugara su priekiu panasiai turi akiu ?
Papildyta:
Penktadienio vakaras 'nazyvajetca' ... doh.gif
Atsakyti
Dėl reglano linijos nežinau ką patart. Rašei kad dasikasei iki pažastų, tai jau kaip ir baigės ta reglano linija?

Matai, aš nugaroj nedariau kiauraraščio ir akis uždėjinėjau kiekvienoje eilutėje abiejose kiauraraščio pusėse. Baigiau platint vienu metu. Nugara pas mane lygiu raštu visa, tai čia jau turėjau daug laisvės, kiek norėjau tiek platinau, būčiau tiesiog rankovei daugiau akių atskyrus, jei būtų plačiau, neribojo reglano linija. Tai, kad nustojau platint, visai nesimato Tiksliau matosi, bet sutampa su pečių kampu ir nekrenta į akis, bent man taip atrodo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 14 gruodžio 2013 - 10:35