Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

Prašau, junkites smile.gif Įneškit naujų spalvų į alyvinių ažūrinių gretas.

Atsakyti
Mitutok cia ziuriu tik mudvi ir mezginejame..
kitos merginos nesijungia mums i kompanija unsure.gif

Drasiau merginos ! JAMAM visas i kompanija thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 10, 19:57)
Mitutok cia ziuriu tik mudvi ir mezginejame..
kitos merginos nesijungia mums i kompanija  unsure.gif

Drasiau merginos ! JAMAM visas i kompanija  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ech... mielai, bet kolkas niekaip nerandu laiko doh.gif o mezginius net sapnuoju blush2.gif
Atsakyti
Audruliux, davai imkis darbo 4u.gif as prisijungsiu po nauju biggrin.gif
Atsakyti
Lauksime merginos jusu kad ir po nauju, bet svarbu, kad sulauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Mano mezginio kol kas yra tiek. Kažkaip, žiūriu, nuotraukoj jis prasčiau atrodo negu "gyvai". Man pačiai "gyvai" matomas ir liečiamas variantas kol kas patinka ax.gif
Atsakyti
KOOOOKS GROŽIS wub.gif
BET TEMPAI MEZGIMO blink.gif blink.gif blink.gif
LABAI JAUKIAI ŽIŪRISI, wub.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu darbo, tai negaliu taip greitai prisijungti... Bet prisijungsiu! 4u.gif Labai graziai judviem gaunasi wub.gif wub.gif Pavydziu... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos jungiuosi ir aš į Jūsų kompaniją .Numezgiau jau kakliuką ir bijau toliau megzti .Man reikia XL dydžio užsidėjau 104 akis tikiuosi užteks .Mezgu iį dviejų angoros siuliukų 3 Nr. virbalais . doh.gif nežinau kas cia man gausis .
Atsakyti
Sveikos,
Zemai lenkiuosi radusiai si grozi, labai aciu uz detalu brezini thumbup.gif perartimiausias pora dienu jungsiuos prie jusu, biski snooda baigineju smile.gif
Semes visoms darbuose 4u.gif
Atsakyti
Užsukau čia šiaip, ,,pasicekavyti,, kas per ažūrai ....ir.... kas mane nešė į tą galerą!!! doh.gif Jau kelinta diena pagaunu save vis kišant nosį pažiūrėt kas naujo,kaip kam sekasi,o vakar parodžiau dukrai ir ji pareiškė,kad ir ji nori tokio...O paauglei sunku įtikti,ne bet ką nešios...Taigi baigusi pradėtą kibsiu į šį.Mačiau kad priimat visas norinčias į kompaniją blush2.gif .Nes aš savarankiškai nesugebėsiu,kadangi nuo viršaus nesu mezgusi net reglano...Tik va dabar dilema-kokie siūlai? g.gif Gal šitie http://s001.radikal....f2bdff003e3.jpg o gal http://s020.radikal....7924c187cf3.jpg ....O gal merino vilną imt?...ech,ir ko aš čia kišau nosį doh.gif
Atsakyti
Kaip sirdis apsidziauge isijungus sita foruma ir pamacius tiek daug nauju veiduku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As kadangi mezgu ardau mezgu ardau - tai kai numezgiu kada nors gyvenime - galesiu patarti visoms (Aciu Mitutok uz gelezine kanrybe).

ps. Tarskaliuk, mezgtuku tiek stebuklingu prinerusi, kad sitas bus speju vieni juokai mirksiukas.gif
Papildyta:
Mitutok, kiek daaaaaug jau padarei - gyvenime taves nepasivysiu. Tu busi sio forumo temos pirmune smile.gif

LABAI graziai ziurisi megztukas !!!

ir dar labai uzsimaniau, kad senis saltis atnestu man manikena tongue.gif
Atsakyti