Prašau, junkites Įneškit naujų spalvų į alyvinių ažūrinių gretas.
Mitutok cia ziuriu tik mudvi ir mezginejame..
kitos merginos nesijungia mums i kompanija
Drasiau merginos ! JAMAM visas i kompanija
QUOTE(Carollina @ 2013 12 10, 19:57)
Mitutok cia ziuriu tik mudvi ir mezginejame..
Ech... mielai, bet kolkas niekaip nerandu laiko o mezginius net sapnuoju
Audruliux, davai imkis darbo as prisijungsiu po nauju
Lauksime merginos jusu kad ir po nauju, bet svarbu, kad sulauksim
Mano mezginio kol kas yra tiek. Kažkaip, žiūriu, nuotraukoj jis prasčiau atrodo negu "gyvai". Man pačiai "gyvai" matomas ir liečiamas variantas kol kas patinka
KOOOOKS GROŽIS
BET TEMPAI MEZGIMO
LABAI JAUKIAI ŽIŪRISI,
BET TEMPAI MEZGIMO
LABAI JAUKIAI ŽIŪRISI,
Mergaites, turiu darbo, tai negaliu taip greitai prisijungti... Bet prisijungsiu! Labai graziai judviem gaunasi Pavydziu...
Sveikos merginos jungiuosi ir aš į Jūsų kompaniją .Numezgiau jau kakliuką ir bijau toliau megzti .Man reikia XL dydžio užsidėjau 104 akis tikiuosi užteks .Mezgu iį dviejų angoros siuliukų 3 Nr. virbalais . nežinau kas cia man gausis .
Sveikos,
Zemai lenkiuosi radusiai si grozi, labai aciu uz detalu brezini perartimiausias pora dienu jungsiuos prie jusu, biski snooda baigineju
Semes visoms darbuose
Zemai lenkiuosi radusiai si grozi, labai aciu uz detalu brezini perartimiausias pora dienu jungsiuos prie jusu, biski snooda baigineju
Semes visoms darbuose
Užsukau čia šiaip, ,,pasicekavyti,, kas per ažūrai ....ir.... kas mane nešė į tą galerą!!! Jau kelinta diena pagaunu save vis kišant nosį pažiūrėt kas naujo,kaip kam sekasi,o vakar parodžiau dukrai ir ji pareiškė,kad ir ji nori tokio...O paauglei sunku įtikti,ne bet ką nešios...Taigi baigusi pradėtą kibsiu į šį.Mačiau kad priimat visas norinčias į kompaniją .Nes aš savarankiškai nesugebėsiu,kadangi nuo viršaus nesu mezgusi net reglano...Tik va dabar dilema-kokie siūlai? Gal šitie http://s001.radikal....f2bdff003e3.jpg o gal http://s020.radikal....7924c187cf3.jpg ....O gal merino vilną imt?...ech,ir ko aš čia kišau nosį
Kaip sirdis apsidziauge isijungus sita foruma ir pamacius tiek daug nauju veiduku
As kadangi mezgu ardau mezgu ardau - tai kai numezgiu kada nors gyvenime - galesiu patarti visoms (Aciu Mitutok uz gelezine kanrybe).
ps. Tarskaliuk, mezgtuku tiek stebuklingu prinerusi, kad sitas bus speju vieni juokai
Papildyta:
Mitutok, kiek daaaaaug jau padarei - gyvenime taves nepasivysiu. Tu busi sio forumo temos pirmune
LABAI graziai ziurisi megztukas !!!
ir dar labai uzsimaniau, kad senis saltis atnestu man manikena
As kadangi mezgu ardau mezgu ardau - tai kai numezgiu kada nors gyvenime - galesiu patarti visoms (Aciu Mitutok uz gelezine kanrybe).
ps. Tarskaliuk, mezgtuku tiek stebuklingu prinerusi, kad sitas bus speju vieni juokai
Papildyta:
Mitutok, kiek daaaaaug jau padarei - gyvenime taves nepasivysiu. Tu busi sio forumo temos pirmune
LABAI graziai ziurisi megztukas !!!
ir dar labai uzsimaniau, kad senis saltis atnestu man manikena