Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

7 zinute nuo virsaus skaiciuojant

ten ta moteris Alenka rusiskai parasiusi kur kiek iki iseimo dare. Gal pades - paziurek. Man tai dar oi kaip toli iki tu isemimu...
plius rytoj i darba reikes eiti - mezgimai vel nusikels sad.gif
Atsakyti
Pabandziau nupaisyti schemute kaip vizualiai turetu atrodyti megztukas. Gali buti kad nebus visiskai tiksliai pagal schemute. Taciau principas tikrai toks drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Štai kaip atrodo 2 kartus ardyta mano pradžia bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Carollina, kaip lygiai!!!!!!! Ir, sakau, raštas gražesnis. Liuks smile.gif
Atsakyti
Kaip grazu. wub.gif
Viskas kita savaite perku siulus biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

Labai lauksim Aukso Pieva Jusu starto !
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 06, 22:07)
bigsmile.gif

Labai lauksim Aukso Pieva Jusu starto !

Aciu, mergaites, kad tik sugebeciau... ax.gif Padesit??? blush2.gif
Atsakyti
taip klausk drasiai smile.gif

tik kad pacios zinotumeme doh.gif
tureciau jau greit pazasti pasiekti... idomu kaip ten toliau ka darysiu. Kol kas palieku taip kaip yra. Galva nebeveikia kazka daugiau daryti.

Mitutok kaip tau sekasi darbai - judi i prieki ?
Atsakyti
Carollina, išardžiau iki nulio. Kuo toliau tuo labiau nervino visi trūkumai. Tai dabar pastorinau siūlą, paėmiau kitus virbalus ir mezgu ne originalios schemos raštu. Paskutinis lašas buvo pavydo, kai pamačiau tavo dailią pradžią smile.gif Nu tikrai smile.gif Vakar naktį padariau išėmimus rankovėms. Štai koks progresas.

Merginos, kas ruošiatės iš ravelry pirkti originalią schemą, nuoširdžiai sakau: nepirkite. Čia įdėtas raštas daug daug gražiau žiūrisi.

Vėliau nufotkinsiu antrą savo variantą ir įdėsiu palyginimui.
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 09, 11:38)

Nu tu duodi Mitutok... tiek darbo ir isardei. Perfekcioniste kaip ir as - speju kad rytoj imsiu ir irgi paardysiu (nes pamezgusi beveik iki pazastu esu). Tai nesijausk vienisa - turi mane tikra drauge 'mezgu ardau mezgu ardau' biggrin.gif
As tai rytoj turesiu iseigine, tai galeisu pamezgineti. Kazkaip atrodo, kad gal per staigiai tas priekis isplatejo g.gif
Net nzn.. kazkaip abejoju - rytoj desiuosi ant saves ir ziuresiu kaip ten kas atrodo.. nes kol kas keiciu nuomone kas pusdieni - tai gerai, tai nlb..

pasiguodziau - galiu eiti miegoti biggrin.gif
Labanakt
Atsakyti
biggrin.gif Reiktų temą pavadint "Ažūrinio megztuko ardymas".

Eilinį kartą išardžiau gabalą. Padariau rankovių išėmimą, pamezgiau ir įtartinai man jis platus pasirodė. Ištraukiau virbalus, pamatavau... išardžiau (ačiū dievui ne viską). Sumažinau akių. Kažin kada nors gyvenime baigsiu šį megztinį...
Atsakyti
Sveikos, jatus kaip susigundziau ir as tokio grozio noriu bigsmile.gif prisijunksiu mielai, bet itariu tik po svenciuir kai pavyks atsigaut po nestuke.gif

seksiu kaip jums sekasi ir visus patarimus jau dabar skaitau 4u.gif
Atsakyti