Nu fainuolis megztukėlis... Noriu ir aš tokio Tik reglanas nuo viršaus - man MISTIKA atrodo... Dabar noriu pabaigti pradėtus darbus, bet paskui gal reik mėgint jungtis - gal paaiškinsit kas ten ir kaip su kuo valgoma....
QUOTE(angulyte @ 2013 12 02, 14:15)
Nu fainuolis megztukėlis... Noriu ir aš tokio Tik reglanas nuo viršaus - man MISTIKA atrodo... Dabar noriu pabaigti pradėtus darbus, bet paskui gal reik mėgint jungtis - gal paaiškinsit kas ten ir kaip su kuo valgoma....
Man irgi mistika, o taip noriu... o taip bijau pradeti... Manau jog mergaites pades...
Papildyta:
QUOTE(Naomyte @ 2013 12 02, 13:13)
Ir as ne kazka suprantu apie tuos reglanus, esu viena mezgusi nuo virsaus, o cia kazkaip rankoves kitaip (bent jau mano akimis ziurint ) yra atskira tema sukurta reglanas
Pabandziau megzti taip kaip suprantu ta rasta ir akiu sumezgimas i desine puse man kazkaip negraziai gaunasi, i kaire viska gerai, gal kartais reiketu i desine puse sumezgant dvi akis is blogos puses megzti? ar tas akis kazkaip apkeisti vietomis? bet jei megsiu ratu tai neis is blogos puses gal kas paaiskins
Pabandziau megzti taip kaip suprantu ta rasta ir akiu sumezgimas i desine puse man kazkaip negraziai gaunasi, i kaire viska gerai, gal kartais reiketu i desine puse sumezgant dvi akis is blogos puses megzti? ar tas akis kazkaip apkeisti vietomis? bet jei megsiu ratu tai neis is blogos puses gal kas paaiskins
Aciu, panagrinesiu reglana.
Naomyte, reglanas is virsaus knyga nebeveikia... nerodo... Gal ka dar pasiulyti gali?
Tiesa, reiks paskaityti ka kalbejo mergaites apie reglana.
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 12 02, 15:05)
Naomyte, reglanas is virsaus knyga nebeveikia... nerodo... Gal ka dar pasiulyti gali?
Man dar cia gelbejo reglanas
Sveikos, mezgėjos. Baiginėju savo darbelį ir imsiuos šio megztuko. Esu mezgus reglaną iš viršaus tik vieną kartą. Bet tada nedariau jokio išėmimo kaklui . Tai gavosi priekis toks pats kaip nugara . Kadangi ten platus kaklo iškirpimas, tai net nežiūriu kokia puse rengtis Kiek skaitau, žiūrinėju, man vistiek neaišku, kaip padaryt mezgant ratu iš viršaus, kad būtų kaklo iškirptė šiek tiek gilesnė, nei nugaros. Gal galite patarti?
QUOTE(Oncik @ 2013 12 03, 15:32)
Kiek skaitau, žiūrinėju, man vistiek neaišku, kaip padaryt mezgant ratu iš viršaus, kad būtų kaklo iškirptė šiek tiek gilesnė, nei nugaros. Gal galite patarti?
Neskaičiau osinkos diskusijų, bet kiek mezgu reglaną nuo viršaus, nebaogtomis eilėmis formuoju priekio didesnę iškirptę. Turėtų ir čia taip pat būti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 03, 17:21)
Neskaičiau osinkos diskusijų, bet kiek mezgu reglaną nuo viršaus, nebaogtomis eilėmis formuoju priekio didesnę iškirptę. Turėtų ir čia taip pat būti
aišku, kad neaišku gilinsiuos toliau į teoriją
Mitutok, sveikinu su startu !
As tik ka is siuliuku parduotuvytes - nusipirkau kitus siuliukus - labai panasios spalvytes i tavo turimus
birbalai padeti, siuliukai sudeti - reikia startuoti. Paskaiciau merginu diskusijas apie kaklo isemima, tai ar tu isiminejai kakliuka kazkaip nebaigtomis eilemis ar ne - paprastai numezgei..
laukiam LAUKIAM laaabai laukiam daugiau tavo darbo proceso foto.
Pati irgi idesiu kai jau nors kakla busiu numezgusi
Papildyta:
Mezgimo ženklų paaiškinimas:
x - blogos akys
tušti langeliai - geros akys
juodai nuspalvinti trikampeliai - 2 sumegztos akys i kairę arba į dešinę (priklausomai į kurią pusę paktypęs trikampėlis)
rutuliukai tuščiaviduriai - užmetimas
Jei blogai pasakiau, prašau, pataisykite
As tik ka is siuliuku parduotuvytes - nusipirkau kitus siuliukus - labai panasios spalvytes i tavo turimus
birbalai padeti, siuliukai sudeti - reikia startuoti. Paskaiciau merginu diskusijas apie kaklo isemima, tai ar tu isiminejai kakliuka kazkaip nebaigtomis eilemis ar ne - paprastai numezgei..
laukiam LAUKIAM laaabai laukiam daugiau tavo darbo proceso foto.
Pati irgi idesiu kai jau nors kakla busiu numezgusi
Papildyta:
Mezgimo ženklų paaiškinimas:
x - blogos akys
tušti langeliai - geros akys
juodai nuspalvinti trikampeliai - 2 sumegztos akys i kairę arba į dešinę (priklausomai į kurią pusę paktypęs trikampėlis)
rutuliukai tuščiaviduriai - užmetimas
Jei blogai pasakiau, prašau, pataisykite
Mano startas kažkaip vietoj... Ardžiau jau tris kartus.
1. Negražiai išeina ta kiauraraščio juostelė (ne pagrindinis raštas). Kažkokia netvarkinga. Išardžiau, sugalvojau kitaip
2. Negražiai prisideda akys. Dauginu akis pagal paaiškinimą schemoje, bet irgi kažkaip netvarkingai ir nevienodai atrodo.
Paskutinis variantas: mezgu be kiauraraščio nugaroje, rankovių kiauraraštį šiek tiek pakoregavau ir kiek kitaip pridedu akis. Kažin kas iš tos "kūrybos" išeis.
Dėl kaklo: pagal autorės aprašymą sutrumpintų eilių nėra, tik skirtingu dažnumu pridedamos akys (priekyje kiekvienoje eilutėje, nugaroj ir prie rankovių kas antrą), gal taip mezginys patogiai ir sugula... Bet aš kol kas varau ratu paprastuoju būdu
1. Negražiai išeina ta kiauraraščio juostelė (ne pagrindinis raštas). Kažkokia netvarkinga. Išardžiau, sugalvojau kitaip
2. Negražiai prisideda akys. Dauginu akis pagal paaiškinimą schemoje, bet irgi kažkaip netvarkingai ir nevienodai atrodo.
Paskutinis variantas: mezgu be kiauraraščio nugaroje, rankovių kiauraraštį šiek tiek pakoregavau ir kiek kitaip pridedu akis. Kažin kas iš tos "kūrybos" išeis.
Dėl kaklo: pagal autorės aprašymą sutrumpintų eilių nėra, tik skirtingu dažnumu pridedamos akys (priekyje kiekvienoje eilutėje, nugaroj ir prie rankovių kas antrą), gal taip mezginys patogiai ir sugula... Bet aš kol kas varau ratu paprastuoju būdu
Bakstelkit man nosim, kur jūs matot tą aprašymą? Osinkoj? Pradėčiau ir aš
Sveikutes as taip pat ziurejau ir nieko neradau .Taip pat ir man bakstelkit kur tas aprasymas mezgimo ir kur aprasymas kiek deti reikia akiu pagal dydzius . Aciu labai
PIRMA zinute - viska nuosekliai ziurekite Oncik.
As dabar kakla nusimezgiau ir pradejau jau toliau... tik suabejojau ar lygines eiles geromis akimis megzti ar ju nera...
Kazkaip pripratusi kad lygines eiles buna gerosiomis akimis (mezgu pagal kojines schemute). Mitutok, pagal kuria schema tu mezgi ?
Kazkaip bijau perdaug primegzti kad ardyti nebutu gaila
Papildyta:
pacio aprasymo nera - yra tik schemutes sudetos, bet as jas jau pirmoje zinuteje sudejau.. Reikia skaityti rusaiciu forumo zinutes ir paaiskes viskas. Arba pirkti raverly mokama schema - tenais jau bus viskas aiskiai pasakyta.
As dabar kakla nusimezgiau ir pradejau jau toliau... tik suabejojau ar lygines eiles geromis akimis megzti ar ju nera...
Kazkaip pripratusi kad lygines eiles buna gerosiomis akimis (mezgu pagal kojines schemute). Mitutok, pagal kuria schema tu mezgi ?
Kazkaip bijau perdaug primegzti kad ardyti nebutu gaila
Papildyta:
pacio aprasymo nera - yra tik schemutes sudetos, bet as jas jau pirmoje zinuteje sudejau.. Reikia skaityti rusaiciu forumo zinutes ir paaiskes viskas. Arba pirkti raverly mokama schema - tenais jau bus viskas aiskiai pasakyta.