Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

QUOTE(Ievuxe @ 2014 01 25, 15:50)
Obeta, labai gražu! Labai smagi spalva ir šiaip vienas iš fainiausių šito megztuko variantų, kiek mačiau  thumbup.gif

Iš kokių siūlų megzta?

ačiū 4u.gif
siūlus gavau dovanų ax.gif Eldorado home vadinas, 30%vilna, 70% akrilas. tikiuos, kad nešiosis gerai ir nesiburbuliuos rolleyes.gif
Atsakyti
prisijungiu ir as prie sio megztinio mezgimo. gal kas pasakytu kiek akiu uzsideti mazdaug bent ? as megsiu su nr 4 virbalais, ir siulai storoki ,nako, dydis xl ar dar didesnis.
Atsakyti
Laba, pagaliau pagaliau pabaigiau ir as si grozi dukrytei thumbup.gif siaip ne taip ...
Kai isdzius,gal mazoji manekene papozuos ir pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
Na ir pasirodom,nuotraukos nekokios,bet kazkiek matosi blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai gražus megztukas, ir spalva super, tik viena pastabėlė.... Ar ne per trumpos rankovytės? Aš savo mažiams kai mezgu rankoves ilginu bent 3 cm, kad jei ka užlenkti, ir taip greitai neišaugti. Gaila gi kelis menesius panešiojus dėti į išaugtų rūbelių dėžes, juk tie maži spurgiukai taip greit auga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Super Ingutė @ 2014 01 28, 14:07)
Labai gražus megztukas, ir spalva super, tik viena pastabėlė.... Ar ne per trumpos rankovytės? Aš savo mažiams kai mezgu rankoves ilginu bent 3 cm, kad jei ka užlenkti, ir taip greitai neišaugti. Gaila gi kelis menesius panešiojus dėti į išaugtų rūbelių dėžes, juk tie maži spurgiukai taip greit auga smile.gif    4u.gif

Aciu 4u.gif liko dar siek tiek siulu,primegsiu pora cm veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusia24 @ 2014 01 28, 14:59)
Na ir pasirodom,nuotraukos nekokios,bet kazkiek matosi  blush2.gif

gražus megztukas, o spalva ypač 4u.gif
Atsakyti
as tai kurybinese kanciose, mezgu- ardau, mezgu -ardau biggrin.gif, man kazkodel priekis uz nugara siauresnis gavosi, numezgiau iki pazasties ir vel puse isardziau. kaip jus akis uzdejot ? kaiekv eilute ar kas antra?
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2014 01 29, 16:00)
as tai kurybinese kanciose, mezgu- ardau, mezgu -ardau biggrin.gif, man kazkodel priekis uz nugara siauresnis gavosi, numezgiau iki pazasties ir vel puse isardziau. kaip jus akis uzdejot ? kaiekv eilute ar kas antra?

labukas.
nugaroj kas antra priekyje kiekvienoj. kai susilygino dejau ir priekyje kas antra nes mano rankos netilpo ikisti.
Atsakyti
Aš tuo raštu esu mezgus kitaip.Čia pradėta nuo viršaus ir mezgama žemyn jei gerai suprantu.O aš mezgiau nuo apačios.Smagus mezgimas.Skaičiuoji skaičiuojant.
O aš ieškau ir niekur nerandu ,kaip yra mezgamos pakalnutės.Viena rusiškam žurnale esu radus,bet pagal schemą man nesigauna ,o aprašymas nevisai aiškus.
Atsakyti
Labas. Nusimezgiau ir sau populiarųjį megztuką. Dabar eilė dukrai. Tik kitą kartą pradėsiu nuo nugaros, kad jinai būtų ilgesnė, o priekis trumpesnis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2014 02 05, 15:40)
Labas. Nusimezgiau ir sau populiarųjį megztuką. Dabar eilė dukrai. Tik kitą kartą pradėsiu nuo nugaros, kad jinai būtų ilgesnė, o priekis trumpesnis.
user posted image

Grazus
Atsakyti