Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

QUOTE(Dolitukeee @ 2014 01 15, 19:57)
SOS iskilo dilema.
Kiek sykiu jus kartojote raporta lapeliu, kol sueme rankovems. Pas mane  jau susilygino nugaros ir priekio akiu skaicius. Taciau noretusi  dar bent dvieju lapeliu raporto. Mano rankos storokos ax.gif kaip dabar megzti galvoju. Kazi jieko jeigu ir priekyje platysiu kas antra eile? Nes jei platysiu kiekviena tai priekio akiu skaicius smarkiai skirsis nuo nugaros.. Dilema...

pas mane 6 pakartojimai rašto ax.gif sujungiant priekį su nugarą tarpe pridėjau po 6 akis, pasimatavau, neperankšta, mezgu toliau 4u.gif siūlai 100gr/267m, 3.5mm virbalai
Atsakyti
sveikos,
jaučiuosi prisijungus prie mezgejų būrio. jau mezgu po krūtine ax.gif ačiū pirmosioms mezgėjoms už tokias taiklias nuorodas ir pastabas thumbup.gif

QUOTE(Dolitukeee @ 2014 01 15, 18:57)
SOS iskilo dilema.
Kiek sykiu jus kartojote raporta lapeliu, kol sueme rankovems. Pas mane  jau susilygino nugaros ir priekio akiu skaicius. Taciau noretusi  dar bent dvieju lapeliu raporto. Mano rankos storokos ax.gif kaip dabar megzti galvoju. Kazi jieko jeigu ir priekyje platysiu kas antra eile? Nes jei platysiu kiekviena tai priekio akiu skaicius smarkiai skirsis nuo nugaros.. Dilema...

aš didelė motera, tai kartojau 10k. kai jau susiskaičiavau, kad susilygino, žiūrėjau ar ne per siaura ir baigiau megzti nepridėjinėdama akių, nes bijojau, kad raštas į pažastis nesulystų smile.gif
mezgu Alize siūlais 4nr virbalais
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2014 01 16, 06:39)
sveikos,
jaučiuosi prisijungus prie mezgejų būrio. jau mezgu po krūtine ax.gif ačiū pirmosioms mezgėjoms už tokias taiklias nuorodas ir pastabas thumbup.gif
aš didelė motera, tai kartojau 10k. kai jau susiskaičiavau, kad susilygino, žiūrėjau ar ne per siaura ir baigiau megzti nepridėjinėdama akių, nes bijojau, kad raštas į pažastis nesulystų smile.gif

aciu uz atsakyma thumbup.gif as vakar padariau pagall schema, tai kurgi.... reikejo viska ardyt doh.gif be reikalo dar laika issvaisciau. rankos vos itilpo. tai sakiau lapelius dar bent du sykius kartosiu jau geriau laisviau nei kad suverzta g.gif ziuresim kas gausis. o kiek akiu uzsimetet pazastims?
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2014 01 16, 16:44)
aciu uz atsakyma thumbup.gif  as vakar padariau pagall schema, tai kurgi.... reikejo viska ardyt doh.gif  be reikalo dar laika issvaisciau. rankos vos itilpo. tai sakiau lapelius dar bent du sykius kartosiu jau geriau laisviau nei kad suverzta g.gif ziuresim kas gausis. o kiek akiu uzsimetet pazastims?

dabar kai parašėt, tai ir susimąsčiau, kad galėčiau pamegzti vieną rankovę, kad pažiūrėti kaip ji gula. rankovei palikta 66 akys. dar nežinau, ar jų pakaks doh.gif doh.gif
kaip pavydu, kas jau taip gražiai šiuos megztukus baigė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2014 01 16, 08:39)
sveikos,

aš galvoju kaip tik pridėjus akių raštas į pažastį nelįstų g.gif (foto skolinta)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obeta: 19 sausio 2014 - 23:55
QUOTE(Obeta @ 2014 01 19, 22:54)
aš galvoju kaip tik pridėjus akių raštas į pažastį nelįstų  g.gif (foto skolinta)

user posted image

as uzdejau kiek schemoj liepiama.. 14-16. as dejau 16 nes siulas plonokas, tikiuosi siandien kuna baigti megzti thumbup.gif reikes nufotkinti ir progresa parodyti ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas atsakys sioje temoje, kaip is karto prideti mezginyje daug aliu, bet kad krastas butu apvalus, radau toki megztiniuka, parasyta tolygiai vidiniame kampe prideti 4k po 4k akis kas 2 eile, nu kaip dedu, labai puciasi, tikrai kaska ne taip darau
gal kas patars ar nuoroda kokia pametes blush2.gif
osinka.ru neradau tokio didinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 21, 15:09)
sveikos, gal kas atsakys sioje temoje

O kas per raštas? Nuotrauką ar nuorodą megztuko parodyk smile.gif Gal ir turi pūstis?....
Atsakyti
Gražios idėjos plinta greitai biggrin.gif
Maniškiai abu variantai - tiek vaikiškas, tiek didelis - pabaigti dar rudenį ir labai smagiai nešiojami. Kol kas parodau vaikišką, nes didžiojo nuotraukos taip ir nesukrautos i kompą. Gal bus dabar gera proga sukrauti mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 21 sausio 2014 - 15:31
QUOTE(tarskaliukas @ 2014 01 21, 16:19)
O kas per raštas? Nuotrauką ar nuorodą megztuko parodyk  smile.gif Gal ir turi pūstis?....

rastas perlinis, is zurnalo "Mezginiu pasaulis" 2007 metu, gal pavyks foto padaryti g.gif
Atsakyti
pabaigiau anksčiau nei pavasaris atėjo thumbup.gif

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obeta @ 2014 01 25, 14:03)
pabaigiau anksčiau nei pavasaris atėjo  thumbup.gif

[img]http://images45.fotki.com/v148/photos/9/1465629/9157766/savaitgalis001-vi.jpg

ax.gif

Obeta, labai gražu! Labai smagi spalva ir šiaip vienas iš fainiausių šito megztuko variantų, kiek mačiau thumbup.gif

Iš kokių siūlų megzta?
Atsakyti