Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

QUOTE(nutty @ 2014 01 12, 23:17)
Labai grazus megztukas. Ar yra dar mezganciu ji, prisijungviau ir as ax.gif

As ruosiuosi megzti 4u.gif sitiek groziu cia prisiziurejus. Bet bus pirmasis mano megztinis, tad nezinau kaip iseis. g.gif pvz menesi bandau iveikti sylvi patuka mezgu- ardau. Daba vel isardziau ir siulus i kampa nutrenkiau.. Dingo upas doh.gif
Atsakyti
Laisvomis minutėmis ir aš panarplioju
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2014 01 12, 20:20)
vau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  as ir tokio noriu wub.gif  wub.gif  wub.gif
o is kokiu siuliuku mezget? ir kiek gramu sunaudojot?

Mezgiau iš Aliza siūlų, pusvilnė( 49 % vilnos) sumezgiau 3 matkutes.
Atsakyti
Tikrai megzkit sita megztuka,nes nera jis sunkus visai. As jo baidziausi visus metus,bet pagaliau prisiruosiau,ir kai pradejau megzti pasirode,kad jis visai nesunkus,tai niekaip nesupratau kodel as taip ilgai kraciausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolikas91 @ 2014 01 13, 18:44)
Tikrai megzkit sita megztuka,nes nera jis sunkus visai. As jo baidziausi visus metus,bet pagaliau prisiruosiau,ir kai pradejau megzti pasirode,kad jis visai nesunkus,tai niekaip nesupratau kodel as taip ilgai kraciausi.  biggrin.gif

o kiek akiu uzsidejote? ir koki dydi megzite? as tai turiu siulu babinose, bet jie tokie plonoki, kaip roma siulai. tai galvoju kiek giju sudejus megzti g.gif
Atsakyti
As mezgu is Drops Karisma ir mezgu 5mm virbalais L dydi,nes nemegstu aptemptu megztiniu. Na aprasyme parasyta megzti 6-5,5mm,kad atitiktu daug maz dydziu lentele.
Atsakyti
Sveikos tyliai sekiau jusu temute ir greitu laiku prisijungsiu prie jusu su vaikisku megztuku ar suknyte ax.gif rytoj tikiuosi jau siulu sulaukti ir kibsiu I darbus biggrin.gif

Labai grazus visu pabaigtukai 4u.gif
Atsakyti
na as jau nusprendziau megzti is keturiu giju. megsiu kakla 3,5 nr virbalais, o kuna 4nr. bandziau kakla 2,5 tai jau man labai smulkus gavosi. g.gif. tik tiek kad neturiu tokiu trumpu virbalu su valu 4 nr tai nezinau kaip cia reikes pereiti g.gif g.gif
uzsimeciau 104 akis (pagal orginala XL dydziui) tikiuosi gauti M dydi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitukeee: 14 sausio 2014 - 13:22
Laba diena, Mezgejėlės.

Didžiausia pagarba baigusioms šį nuostabų darbelį bigsmile.gif

Tik Jūsų komentarų dėka prisiruošiau ir aš nunarplioti šį grožį. Kadangi reglano nesu mezgusi, nusprendžiau pradėti nuo dukros megztuko.
Pasiskaičiavus akis paaiškėjo, kad man vos raštas išsitenka... Pagal Caroline chema, paaiškinkite man naujokei, ar galiu reglano linijoje nugaroje megzti vieną gerą akį (chemoje dvi nurodytos)?
Taip pat ar galima taip megzti:

1 (centrinė akis)+25 raštas+1 gera (bus reglano linija)+25 raštas+1 gera (reglano linija)+25 raštas.

Kaip suprantu, priekyje neišskiriu reglano linijai jokių papildomų akių, ji eis nuo centrinės akies į abi puses.

Labai laukiu Jūsų pastabėlių, nes vakarą ruošiuosi skirti mezginiui mirksiukas.gif
Atsakyti
dar nemezgu,bet kaupiuosi smile.gif Skaitineju ir matau kad kaikas nemoka naudotis virbalais su valu, todel noriu patarti ir gal net pamokyti 4u.gif virbalais su valu as mezgu net pirstiniu pirstukus- TAIP TAI ĮMANOMA ir netgi patogiau nei 4 virbalais ! taigi, kaip tai daryti , nuoroda čia: http://www.youtube.c...h?v=1mqIqRdJc68 Išmokus šį metodėlį aš beveik visiškai atsisakiau kojinių virbalų, o valo ilgis visai nera sarbus,perku netgi ilgesnius nei man galbūt reikia,vis pagalvoju- o jei megsiu kanors labai didelio lotuliukas.gif tikiuosi kamnors padėjau.
Atsakyti
QUOTE(Super Ingutė @ 2014 01 15, 13:59)
dar nemezgu,bet kaupiuosi  smile.gif  Skaitineju ir matau kad kaikas nemoka naudotis virbalais su valu, todel noriu patarti ir gal net pamokyti  4u.gif  virbalais su valu as mezgu net pirstiniu pirstukus- TAIP TAI ĮMANOMA ir netgi patogiau nei 4 virbalais !  taigi, kaip tai daryti , nuoroda čia: http://www.youtube.c...h?v=1mqIqRdJc68                Išmokus šį metodėlį aš beveik visiškai atsisakiau kojinių virbalų, o valo ilgis visai nera sarbus,perku netgi ilgesnius nei man galbūt reikia,vis pagalvoju- o jei megsiu kanors labai didelio  lotuliukas.gif  tikiuosi kamnors padėjau.

thumbup.gif thumbup.gif aciu clap.gif
Atsakyti
SOS iskilo dilema.
Kiek sykiu jus kartojote raporta lapeliu, kol sueme rankovems. Pas mane jau susilygino nugaros ir priekio akiu skaicius. Taciau noretusi dar bent dvieju lapeliu raporto. Mano rankos storokos ax.gif kaip dabar megzti galvoju. Kazi jieko jeigu ir priekyje platysiu kas antra eile? Nes jei platysiu kiekviena tai priekio akiu skaicius smarkiai skirsis nuo nugaros.. Dilema...
Atsakyti