Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

QUOTE(-Radė @ 2014 01 05, 23:48)
šis megztukas man viso labo trečiasis reglanu  ax.gif  bet galvoju, kad priekio ir nugaros akių skaičius išsilygins numezgus reglano takelius iki galo (t.y. iki sujungimo, rankoviu atskyrimo)  g.gif

Na tiek as jau numezgiau, jau reiktu skirt rankoves, bet tas skirtumas nieko gero nezada. Beje, reglano tipo esu mezgus labai labai seniai tik nuo apacios vieninteli megztuka. Kazkur kazka blogai matyt padariau.
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2014 01 04, 22:55)
ir aš išardžiau, jau neblogą sprindį turėjau  ax.gif  kažką suveliu su užmetimais, viena priekio pusė gražiai gaunas, o kita  doh.gif

Man ta pati problema buvo,tai aš vienoj pusėj užmetimą sukau į vieną pusę,kitoj į kitą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(finta @ 2014 01 05, 22:08)
Sveikos, mezgejeles smile.gif Neplanuotai ilindau paziuret ir susigundziau. Gera sprindi jau turiu, bet nesigauna po lygiai nugarai ir priekiui akiu. Kazkaip nusviro rankos, nors gal bandysiu toliau kazkaip megzt  ax.gif

O su šita bėda tvarkiausi taip (po poros ardymų doh.gif ) - pasiskaičiavau kiek eilių turi būti iki pažastų,kiek akių reikia turėti ties pažastimis ir persiskaičiavau kas kiek eilių daryti užmetimus smile.gif
Aš vieną (sau) baigiau Kalėdoms,antrą (dukrytei) baigiau prieš naujus,taigi abu panešioti,tik foto dar nepadariau ax.gif .Gal šiandien pavyks,tai būtinai įmesiu pasirodyti rolleyes.gif .
Beje,labai ačiū Carollinai už temutę 4u.gif 4u.gif 4u.gif Be galo smagu megzti reglaną,kurio labai bijojau biggrin.gif Ir tikrai žinau-tai buvo pirmas bet tikrai ne paskutinis reglanas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2014 01 07, 15:23)
Man ta pati problema buvo,tai aš vienoj pusėj užmetimą sukau į vieną pusę,kitoj į kitą  smile.gif

suku ir aš 4u.gif ir dar aš laisvamezgė, tai nededu užmetimo, pakanka man siūlo persukt akiai blush2.gif tai tada jau abi pusės gražios gaunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obeta @ 2014 01 07, 20:02)
suku ir aš  4u.gif  ir dar aš laisvamezgė, tai nededu užmetimo, pakanka man siūlo persukt akiai blush2.gif tai tada jau abi pusės gražios gaunas  ax.gif

Štai baigiau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=son,2014 01 12, 11:59]
Štai baigiau...

Oho! Koks grožis! thumbup.gif Labai kruopščiai atlikta 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Pasirodysiu ir as savo mazaji varianta. Didysis megztukas dar ant virbalu,bet kita savaiate jau baigsiu manau.

user posted image

user posted image

Son,labai grazus megztukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2014 01 12, 12:59)
Štai baigiau...

QUOTE(Jolikas91 @ 2014 01 12, 15:14)
Labukas
Pasirodysiu ir as savo mazaji varianta. Didysis megztukas dar ant virbalu,bet kita savaiate jau baigsiu manau.

wub.gif kokie gražūs megztukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2014 01 12, 10:59)
Štai baigiau...
user posted image
user posted image

vau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir tokio noriu wub.gif wub.gif wub.gif
o is kokiu siuliuku mezget? ir kiek gramu sunaudojot?
Atsakyti
Sakes, prisizadejusi as cia... Man persunku... O jus saunuoles!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ir didysis, ir mažasis megztukai puikiausi!
Atsakyti
Puikūs rezultatai merginos 4u.gif

O čia mano žadėtoji foto ( dukra pasižadėjo ryt po pamokų tikrai tikrai ir savo nuotrauką padaryti g.gif )

user posted image
Nugaroj rašto nėra smile.gif
Kadangi liko siūlų,tai blauzdines dar priedo nusimezgiau tongue.gif
Atsakyti
Labai grazus megztukas. Ar yra dar mezganciu ji, prisijungviau ir as ax.gif
Atsakyti