Cordi, išėjo dailiai, tvarkingai ir be jokių problemų, kaip supratau. Nereikėjo šimtą kartų ardyti. Puikiai!
QUOTE(cordi @ 2014 01 03, 16:16)
šaunnus pabaigtukas aš savajam tik siūlus išsitraukiau
kaip aš čia tą temą tik šiandien radau
dar prieš šventes domėjausi šiuo megztuku,bet taip ir liko
turiu plonų su mohera siuliukų iš jų ir norėčiau megzti
einu skaityti temą toliau,gal jau daug špargalkių prisprendėt ir bus lengviau
dar prieš šventes domėjausi šiuo megztuku,bet taip ir liko
turiu plonų su mohera siuliukų iš jų ir norėčiau megzti
einu skaityti temą toliau,gal jau daug špargalkių prisprendėt ir bus lengviau
Labukas
Siam megztukui siulus turiu jau nuo pernai metu,tik kazkas mano laika vagia,bet jau prisikaupiau ir as siam groziui. Tiesa dabar startavau su vaikisku variantu,kurio aprasymas yra rusiskas. O ten as neviska suprantu. Jau teko ardyt viena karta,ir tikrai zinau,kad dar nepaskutini. Netgi kilo mintis pradet dideli megztini,kad suprasciau kaip mezgamas mazas.
Cordi,tavo mezgtukas gavosi labai grazus ir labai nesiotinas.
Siam megztukui siulus turiu jau nuo pernai metu,tik kazkas mano laika vagia,bet jau prisikaupiau ir as siam groziui. Tiesa dabar startavau su vaikisku variantu,kurio aprasymas yra rusiskas. O ten as neviska suprantu. Jau teko ardyt viena karta,ir tikrai zinau,kad dar nepaskutini. Netgi kilo mintis pradet dideli megztini,kad suprasciau kaip mezgamas mazas.
Cordi,tavo mezgtukas gavosi labai grazus ir labai nesiotinas.
As tai truputi paskaiciau aprasyma,truputi savos kurybos idejau ir gaunasi viskas kaip ir turetu. Pamatavau dabar savo mazajai ir guli taip kaip ir turetu gulet. Tai manau gausis viskas kaip ir planuota. O tada jau ir sau pradesiu daryt. Labai noreciau per savaite padaryt maziuka ir tada jau dideli pradet.
QUOTE(Jolikas91 @ 2014 01 05, 00:17)
As tai truputi paskaiciau aprasyma,truputi savos kurybos idejau ir gaunasi viskas kaip ir turetu. Pamatavau dabar savo mazajai ir guli taip kaip ir turetu gulet. Tai manau gausis viskas kaip ir planuota. O tada jau ir sau pradesiu daryt. Labai noreciau per savaite padaryt maziuka ir tada jau dideli pradet.
šaunu apie jūsų sėkmę skaityti nenuleisiu rankų ir aš, nors mezgu aš lėtai, bet pavasariui gal ir turėsiu
Kantrybes ir viskas bus gerai. As irgi megsiu sau,tik planuoju truputi greiciau nusimegzti,nes pas mane projektu galvoj tikrai daug.
kokio dydžio planuojat megzti didelius
man reiktų 40/42,bet mano siūlai mohera su kitokiu plonu desiu,tai bus nestoras,net maikutės po apačia reikalaujantis ir galvoju kiek čia tų akių užsidėti,kad ardyti nereiktų
man reiktų 40/42,bet mano siūlai mohera su kitokiu plonu desiu,tai bus nestoras,net maikutės po apačia reikalaujantis ir galvoju kiek čia tų akių užsidėti,kad ardyti nereiktų
As sau darysiu M dydi,bet as visada pasiskaitau apie originalui naudojamus siulus ir tada stengiuosi nusipirkti panasaus metrazo siulus,kad maziau reiketu skaiciavimu. Tada daug maz matuojuos mezgant ir taisau eigos begyje. Tada buna maziau ardymu ir nusivylimu. Savam ,megztukui naudosiu Drops Karisma siulus,kurie beveik atitinka originalo metraza. Ir nedarysiu tu kiauru juostu salia pagrindinio motyvo,nes man jos negrazios. Siandi jau tureciau gerokai pasistumet su mazu megztuku,o ryt jau planuoju as ji pabaigti,tai kita savaite turiu jau pradet savaji.
Sveikos, mezgejeles Neplanuotai ilindau paziuret ir susigundziau. Gera sprindi jau turiu, bet nesigauna po lygiai nugarai ir priekiui akiu. Kazkaip nusviro rankos, nors gal bandysiu toliau kazkaip megzt
QUOTE(finta @ 2014 01 05, 23:08)
Sveikos, mezgejeles Neplanuotai ilindau paziuret ir susigundziau. Gera sprindi jau turiu, bet nesigauna po lygiai nugarai ir priekiui akiu. Kazkaip nusviro rankos, nors gal bandysiu toliau kazkaip megzt
šis megztukas man viso labo trečiasis reglanu bet galvoju, kad priekio ir nugaros akių skaičius išsilygins numezgus reglano takelius iki galo (t.y. iki sujungimo, rankoviu atskyrimo)