Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

Sveikos, mezgejeles smile.gif
QUOTE(Carollina @ 2013 12 20, 18:37)
Oficialiai pareiškiu - PALŪŽAU, nebenoriu, atsibodo juodai ! Mezgiau, ardžiau, mezgiau, ardžiau jau 5 ar 6 kartus - nebesuskaičiuosiu. Šiandieną isivėriau siūliukus vietoje virbalų - galvju pasižiūrėsiu ar viskas ok ir.... pakraupau pamačiusi vaizdą. Panelės - aš dezertyruoju - nebegaliu žiūrėti į savo megztinį ir išardyti bei permegzti nebeturėsiu noro tikrai.

Ei, palauk, viskas pataisoma, nedezertyruok 4u.gif aciu tau uz schema, man tinka puikiai, mezgu liemeni, buvau uzsidejus, matavausi viskas super akiu dejau tiek, kiektavo aprasyme ir siulai ploni, virbalai kaip tavo. Dar karta aciu uz schema ir aprasymus prie jos 4u.gif
Veliau bandysiu nuotraukytes ikelti.
Atsakyti
Sveikos merginos aš mezgiau ardziau ardziau ir vel mezgiau bet niekaip nesusidorojau su tuo reglanu , bet noriu kazko panasaus .Gal kas turit šitu lapeliu mezgimo schema , bet ne mezgant apvaliai. Nes bandziau kazka daryti mezgant ne reglanu ir neapvaliai- nesigauna . Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 20, 22:29)
O aš kaip tik siūlyčiau atidėti į šalį ir ardyti bei megzti kitais metais  blush2.gif

Na aš labai užispyrusi esu,ne veltui ožiaragis biggrin.gif Padėjus mezginį į šoną mintys tik ir suktųsi apie jį doh.gif
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2013 12 21, 16:14)
Sveikos merginos aš mezgiau ardziau ardziau ir vel mezgiau bet niekaip nesusidorojau su tuo reglanu , bet noriu kazko panasaus .Gal kas turit šitu lapeliu mezgimo schema , bet ne mezgant apvaliai. Nes bandziau kazka daryti mezgant ne reglanu ir neapvaliai- nesigauna . Aciu labai

Mezgant ne ratu (ne apvaliai) reikia ir išvirkščiojoje pusėje raštą megzti.Aš žadėjau rankoves megzt ne ratu,tai taip dariau.Bet paskui pritaikiau kojinių virbalus pagal storį,tai išardžiusi mezgu kojinės principu ax.gif
Atsakyti
Patarkit, numezgiau iki rankovių ir skaiciuoju, priekis turi daugiau akiu už nugarą ar taip ir turi but, dariau pagal apraša. nugaroje kas antra eile užmetimas piekyje kiekvienoje eileje užmeciau akis ir išplatėjo, padėkit.
Atsakyti
Priekis su nugara šiaip turėtų turėt po vienodai akių... Prieky uždedama kiekvienoj eilutėj, bet tik dviejose vietose, nugaroj - kas antrą eilutę, bet kuriose vietose (abiejose reglano takelio pusėse), tai iš esmės akių padaugėja vienodai... Nežinau ką patart.
Atsakyti
QUOTE(son @ 2013 12 30, 15:43)
Patarkit, numezgiau iki rankovių ir skaiciuoju, priekis turi daugiau  akiu už nugarą ar taip ir turi but, dariau  pagal apraša. nugaroje kas antra eile užmetimas piekyje kiekvienoje eileje užmeciau akis ir išplatėjo, padėkit.

O dideliu akių skaičium skiriasi? Jei nedaug, tai manau mezgant toliau ratu į apačią tiesiog išsimodeliuotų ties krūtine.
Aš savo megztinį jau pabaigiau, džiūsta išskalbtas. Išėjo ne visai toks, kokio norėjau, bet kaip sakant "sueis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 31, 03:28)
O dideliu akių skaičium skiriasi? Jei nedaug, tai manau mezgant toliau ratu į apačią tiesiog išsimodeliuotų ties krūtine.
Aš savo megztinį jau pabaigiau, džiūsta išskalbtas. Išėjo ne visai toks, kokio norėjau, bet kaip sakant "sueis" biggrin.gif

Skirtumas nemazas, priekyje dejau kiekvienoje eileje, o nugaroje kas antra eile, uz. 2 geros a, uz. dariau pagal Carollina aprasyma.
Atsakyti
QUOTE(son @ 2013 12 31, 13:24)
Skirtumas nemazas, priekyje dejau kiekvienoje eileje, o nugaroje kas antra eile, uz. 2 geros a, uz.  dariau pagal Carollina aprasyma.

vis tiek nesuprantu su uzmetimais, ar taip reikia - kur zalia linija ten uzmetimas, reglano linija - uz dvi geros uz., reglanas daromas kas antra eile. priekyje zalios linijos - tai du uzmetimai kiekvienoje eileje.
Atsakyti
Sveikos, ir aš varvinu seilę į šį grožį ir tikiu greit susikaupsiu jo mezgimui, skaitinėjau, kad kaškas turi aprašymą anglų kalba..gal pasidalintumėte, nes angliskai zodį kita daugiau suprantu nei rusiškai smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
užkabino šis megztukas 4u.gif
prisijungsiu mielai į šį būrelį mezgančių - nešiojančių ax.gif
Atsakyti
"Prisiduodu" su pabaigtuku smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2014 01 03, 17:16)
"Prisiduodu" su pabaigtuku smile.gif
user posted image user posted image user posted image

grazus gavosi
Atsakyti