Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

Labas rytas visoms 4u.gif
Pirmiausia ačiū už pagyras blush2.gif
Carollina,aš vienu tarpu irgi jau galvojau,ar ne be reikalo pasirašiau šiai avantiūrai-nebuvau mezgusi reglano,o čia dar ne šiaip reglanas ax.gif Bet rezultatas visai tenkina.Tiesa,pas mane turėtų būti ne megztukas o tunika- suknelė,nes siūlų turiu 500 gr,dar nė 200 gr nesumezgiau,o mezginys jau beveik dupcę dengia tongue.gif Todėl ir kiauraraščio nugaroj nedariau.Dukrai darysiu su kiauraraščiu cool.gif
Taigi nenukabinam nosyčių ir rodomės ką turim wub.gif
Atsakyti
o as visa diena vazinejau - dovanas supirkinejau, tai net neprisedau prie megztuko mezgimo. Pabaigiu vakariene daryti (zinau, zinau - jau veloka vakariene) - ir kibsiu i darbus toliau smile.gif

Mitutok - laukiu tavo stebuklo pasirodymo ! wub.gif
Son, tokiai profei kaip tu, tai cia viens du ir yra - speju su mano tempais - turetumeme vienu metu pabaigti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Carollina, "stebuklas" nelabai stebuklingas išėjo, bet nešiosiu. Šiandien jau buvau apsivilkusi, visai smagus. Aišku, rezultatas nėra vertas tiek laiko, pastangų ir net piniginių išlaidų (moheros išėjo 6 matkeliai, hm, o gal net 7, pamečiau skaičių, nes po vieną vis dasipirkdavau). Pačiai schemai priekaištų neturiu, manau, kad visos problemos kilo dėl to, kad norėjau perdaryti savaip. Tai ačiū, Carollina, kad užrodei megztinį ir nepatingėjai sukurti temos.

Nuotrauka deja tik tokia. Jei susikaupsiu, padarysiu gražesnę fotosesiją, kad būtų galutinis šio mezgimo projekto taškas padėtas.

user posted image
Atsakyti
Mitutok, koks mielas golfiukas išėjo thumbup.gif Labai simpatiškas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit, kokius siūlų storius naudojat
Atsakyti
QUOTE(son @ 2013 12 20, 11:23)

Aš mezgu iš 2 gijų kid mocherio ir vienos alize "diva", išėjo toks neplonas siūliukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 19, 21:22)

Ei ! nesazininga - guodesi guodesi - o gavosi superinis ! Skirtumas tarp originalios foto ir taviskes - tik kakliuko ilgis !

viskas galutinai paluzau doh.gif ot tas lietuviskas pavydas bamba taip uzgrauze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad net graudu.

Labai grazus rezultatas ! O kadangi esi perfekcioniste - tai buk rami - labai gerai gavosi !
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 19, 20:22)

Labas rytas!
Pritariu Carollinai - tikrai kaip originale gavosi mirksiukas.gif Be reikalo kukliniesi wub.gif Ir spalvytė labai graži wub.gif Tik va aš ne mėgėja 3/4 rankovių blush2.gif Ir kaklo gal aukšto nedaryčiau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(son @ 2013 12 20, 10:23)
Sveikos, patarkit, kokius siūlų  storius naudojat

Pas mane 100 gr 230 m 4u.gif
Atsakyti
Oficialiai pareiškiu - PALŪŽAU, nebenoriu, atsibodo juodai ! Mezgiau, ardžiau, mezgiau, ardžiau jau 5 ar 6 kartus - nebesuskaičiuosiu. Šiandieną isivėriau siūliukus vietoje virbalų - galvju pasižiūrėsiu ar viskas ok ir.... pakraupau pamačiusi vaizdą. Panelės - aš dezertyruoju - nebegaliu žiūrėti į savo megztinį ir išardyti bei permegzti nebeturėsiu noro tikrai. Imetu foto su savo nesusipratimu, kad nelaikytumėte melage.
Man arba tobulai arba iš vis nereikia. Žiauriai nusivyliau savimi, kad tokia žiopla esu.
Einu užvalgysiu sausainių..

angel_sadangel.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, mielos mezgimo kolegės. Padrąsinot ir nudžiuginot teigiamais komentarais.

Dėl savo kaklo - aš irgi tokių nemėgztu, čia ieškojau išeities, nes kaklas buvo labai be ryšio, visai formos nelaikė, jį permezginėjau paskutinį, ištraukusi siūlą ir nuardžiusi. 3/4 rankoves myliu, tai tokių ir norėjau. Be to ir siūlų daugiau neturėjau.

Carollina, vaizdas gražus tavo megztinio, nenumesk dar jo.Apykaklė labai graži pas tave. Gumbas priekyje man atrodo kad išsilygins išskalbus. Jei išeina per mažas - kita kalba. Bet gal išplovus jis gerokai prasitampys? Beje, man mano megztinis pradėjo patikti, kai jį išploviau, išsilygino susklostavimai visokie. Jau kelisskart buvau apsivilkusi, tai smagus jis man.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 20, 16:37)
Oficialiai pareiškiu - PALŪŽAU

Aš dar kartą doh.gif išardyčiau iki pažastų ir pamegzčiau į ilgį tuos du trūkstamus lapelių raportus.Tada mažiau dėčiau akių pažasties vietoje (tu dėjai 12 kiek pamenu).
Kas dėl gumbo-gal tikrai skalbimas padėtų g.gif O gal netgi pamezgus dar tuos lapelius situacija pagerėtų,a? g.gif Nes šiaip viskas atrodo puikiai ir manau kad tikrai per anksti žadi pasiduoti mad.gif
Atsakyti
O aš kaip tik siūlyčiau atidėti į šalį ir ardyti bei megzti kitais metais blush2.gif šį kartą juk jau puikiai žinosi, kur suklydai ir nusimegsi greitai ir be klaidų smile.gif o kolkas reiktų pailsėti nuo neigiamų emocijų, kad neišeina taip kaip norisi smile.gif aš tokiais atvejais pasigriebiu kokį mažą lengvą mezginuką, kepurę ar pan., pamezgus vėl grįžta pasitikėjimas savo jėgomis bei noras pagaliau įveiki tą nepasiduodantį mezgalą 4u.gif smile.gif
Atsakyti