Labas rytas visoms
Pirmiausia ačiū už pagyras
Carollina,aš vienu tarpu irgi jau galvojau,ar ne be reikalo pasirašiau šiai avantiūrai-nebuvau mezgusi reglano,o čia dar ne šiaip reglanas Bet rezultatas visai tenkina.Tiesa,pas mane turėtų būti ne megztukas o tunika- suknelė,nes siūlų turiu 500 gr,dar nė 200 gr nesumezgiau,o mezginys jau beveik dupcę dengia Todėl ir kiauraraščio nugaroj nedariau.Dukrai darysiu su kiauraraščiu
Taigi nenukabinam nosyčių ir rodomės ką turim
o as visa diena vazinejau - dovanas supirkinejau, tai net neprisedau prie megztuko mezgimo. Pabaigiu vakariene daryti (zinau, zinau - jau veloka vakariene) - ir kibsiu i darbus toliau
Mitutok - laukiu tavo stebuklo pasirodymo !
Son, tokiai profei kaip tu, tai cia viens du ir yra - speju su mano tempais - turetumeme vienu metu pabaigti
Mitutok - laukiu tavo stebuklo pasirodymo !
Son, tokiai profei kaip tu, tai cia viens du ir yra - speju su mano tempais - turetumeme vienu metu pabaigti
Carollina, "stebuklas" nelabai stebuklingas išėjo, bet nešiosiu. Šiandien jau buvau apsivilkusi, visai smagus. Aišku, rezultatas nėra vertas tiek laiko, pastangų ir net piniginių išlaidų (moheros išėjo 6 matkeliai, hm, o gal net 7, pamečiau skaičių, nes po vieną vis dasipirkdavau). Pačiai schemai priekaištų neturiu, manau, kad visos problemos kilo dėl to, kad norėjau perdaryti savaip. Tai ačiū, Carollina, kad užrodei megztinį ir nepatingėjai sukurti temos.
Nuotrauka deja tik tokia. Jei susikaupsiu, padarysiu gražesnę fotosesiją, kad būtų galutinis šio mezgimo projekto taškas padėtas.
Nuotrauka deja tik tokia. Jei susikaupsiu, padarysiu gražesnę fotosesiją, kad būtų galutinis šio mezgimo projekto taškas padėtas.
Mitutok, koks mielas golfiukas išėjo Labai simpatiškas
Sveikos, patarkit, kokius siūlų storius naudojat
QUOTE(son @ 2013 12 20, 11:23)
Aš mezgu iš 2 gijų kid mocherio ir vienos alize "diva", išėjo toks neplonas siūliukas.
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 19, 21:22)
Ei ! nesazininga - guodesi guodesi - o gavosi superinis ! Skirtumas tarp originalios foto ir taviskes - tik kakliuko ilgis !
viskas galutinai paluzau ot tas lietuviskas pavydas bamba taip uzgrauze kad net graudu.
Labai grazus rezultatas ! O kadangi esi perfekcioniste - tai buk rami - labai gerai gavosi !
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 19, 20:22)
Labas rytas!
Pritariu Carollinai - tikrai kaip originale gavosi Be reikalo kukliniesi Ir spalvytė labai graži Tik va aš ne mėgėja 3/4 rankovių Ir kaklo gal aukšto nedaryčiau
Papildyta:
QUOTE(son @ 2013 12 20, 10:23)
Sveikos, patarkit, kokius siūlų storius naudojat
Pas mane 100 gr 230 m
Oficialiai pareiškiu - PALŪŽAU, nebenoriu, atsibodo juodai ! Mezgiau, ardžiau, mezgiau, ardžiau jau 5 ar 6 kartus - nebesuskaičiuosiu. Šiandieną isivėriau siūliukus vietoje virbalų - galvju pasižiūrėsiu ar viskas ok ir.... pakraupau pamačiusi vaizdą. Panelės - aš dezertyruoju - nebegaliu žiūrėti į savo megztinį ir išardyti bei permegzti nebeturėsiu noro tikrai. Imetu foto su savo nesusipratimu, kad nelaikytumėte melage.
Man arba tobulai arba iš vis nereikia. Žiauriai nusivyliau savimi, kad tokia žiopla esu.
Einu užvalgysiu sausainių..
Man arba tobulai arba iš vis nereikia. Žiauriai nusivyliau savimi, kad tokia žiopla esu.
Einu užvalgysiu sausainių..
Ačiū, mielos mezgimo kolegės. Padrąsinot ir nudžiuginot teigiamais komentarais.
Dėl savo kaklo - aš irgi tokių nemėgztu, čia ieškojau išeities, nes kaklas buvo labai be ryšio, visai formos nelaikė, jį permezginėjau paskutinį, ištraukusi siūlą ir nuardžiusi. 3/4 rankoves myliu, tai tokių ir norėjau. Be to ir siūlų daugiau neturėjau.
Carollina, vaizdas gražus tavo megztinio, nenumesk dar jo.Apykaklė labai graži pas tave. Gumbas priekyje man atrodo kad išsilygins išskalbus. Jei išeina per mažas - kita kalba. Bet gal išplovus jis gerokai prasitampys? Beje, man mano megztinis pradėjo patikti, kai jį išploviau, išsilygino susklostavimai visokie. Jau kelisskart buvau apsivilkusi, tai smagus jis man.
Dėl savo kaklo - aš irgi tokių nemėgztu, čia ieškojau išeities, nes kaklas buvo labai be ryšio, visai formos nelaikė, jį permezginėjau paskutinį, ištraukusi siūlą ir nuardžiusi. 3/4 rankoves myliu, tai tokių ir norėjau. Be to ir siūlų daugiau neturėjau.
Carollina, vaizdas gražus tavo megztinio, nenumesk dar jo.Apykaklė labai graži pas tave. Gumbas priekyje man atrodo kad išsilygins išskalbus. Jei išeina per mažas - kita kalba. Bet gal išplovus jis gerokai prasitampys? Beje, man mano megztinis pradėjo patikti, kai jį išploviau, išsilygino susklostavimai visokie. Jau kelisskart buvau apsivilkusi, tai smagus jis man.
QUOTE(Carollina @ 2013 12 20, 16:37)
Oficialiai pareiškiu - PALŪŽAU
Aš dar kartą išardyčiau iki pažastų ir pamegzčiau į ilgį tuos du trūkstamus lapelių raportus.Tada mažiau dėčiau akių pažasties vietoje (tu dėjai 12 kiek pamenu).
Kas dėl gumbo-gal tikrai skalbimas padėtų O gal netgi pamezgus dar tuos lapelius situacija pagerėtų,a? Nes šiaip viskas atrodo puikiai ir manau kad tikrai per anksti žadi pasiduoti
O aš kaip tik siūlyčiau atidėti į šalį ir ardyti bei megzti kitais metais šį kartą juk jau puikiai žinosi, kur suklydai ir nusimegsi greitai ir be klaidų o kolkas reiktų pailsėti nuo neigiamų emocijų, kad neišeina taip kaip norisi aš tokiais atvejais pasigriebiu kokį mažą lengvą mezginuką, kepurę ar pan., pamezgus vėl grįžta pasitikėjimas savo jėgomis bei noras pagaliau įveiki tą nepasiduodantį mezgalą