Įkraunama...
Įkraunama...

Ažūrinis megztukas

QUOTE(cordi @ 2013 12 18, 12:46)

Mes gi ne golfą ir mezgam,taigi truputis laisvumo neturėtų gadinti vaizdo mirksiukas.gif Aš manau kad tavo vietoje irgi palikčiau taip,nes toks siūlas tikrai nemėgsta ardymo....Pati turiu pradėtą prieš 3 gal metus megztuką,bet po poros paardymų nutariau nukišti kur toliau...gal kada ištrauksiu...bet greičiausiai kad ne.... tongue.gif
Aš taip pat akis pridėjinėjau (kas per žodžiai čia mums gaunasi lotuliukas.gif ),tik pas tave gražesnis vaizdas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 18, 12:51)

Lauksim mūsų pirmūnės atsiskaitymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 18, 13:36)
Rankovėm ties pažastim pridėsiu dar akių. Lyg ir nesiauros kiek matavausi... unsure.gif

o kaip cia pridejinesi? juk jau numezgei zemiau pazastu. As maniau, kad surenki paskui akis nuo tos linijos kur uzdedi kelias akis ir mezgi. Ar as cia kazka sumaisiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 18, 13:13)
o kaip cia pridejinesi? juk jau numezgei zemiau pazastu. As maniau, kad surenki paskui akis nuo tos linijos kur uzdedi kelias akis ir mezgi. Ar as cia kazka sumaisiau  blink.gif

Nors ir pirmas mano reglanas,bet kiek skaičiau apie jį,manau kad taip ir reikia daryti 4u.gif
Atsakyti
Pagal taisykles tai taip, bet man kai sujungiau priekį su nugara matosi kažkiek tas "skyrimas", tai toj vietoj dar galima kokias 4-6 akis surinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2013 12 18, 13:00)
Mes gi ne golfą ir mezgam...

Aš mezgiau elegantišką megztukėlį (toks mintyse buvo), o gavo kažkoks patiuninguotas golfas biggrin.gif
Atsakyti
Uz tai Mitutok tiek kartu dar nei vieno golfo neardem mezgdamos biggrin.gif

As tik ka paardziau savo 18 akiu po pazastimi ir numezgiau 12. Nenorejau issiskirti is minios doh.gif

Speju tokiais tempais - iki pavasario pabaigsiu. O buvau numaciusi iki Kaledu padaryti ji..
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 12 18, 13:58)
Uz tai Mitutok tiek kartu dar nei vieno golfo neardem mezgdamos biggrin.gif
O buvau numaciusi iki Kaledu padaryti ji..

Na tai aš vadinasi būsiu balta varna minioje unsure.gif ,nes man netgi 8 akys buvo per daug unsure.gif .
Na jei nebereiks ardyti,tai gal dar spėsi Carollina 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu pora nuotraukų (prisiprašiau fotografo cool.gif )
Kaip ir rašiau,nelabai kaklas patinka,na o visa kita kol kas kaip ir tenkina...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tarskaliukas - nuzudei su sitomis foto blink.gif blink.gif blink.gif

viskas nebegalesiu uzmigti is pavydo. Pradejau abejoti - mano tikrai nebebus toks grazus kaip tavo. Galvoju kad mazokas man gali buti, rankoves per siauros ir pan...

Bandysiu dar pora dienu megzti, kol isryskes vaizdas, bet jau nebepermezginesiu - jei ka - trenksiu i kampa ir viskas.

doh.gif doh.gif doh.gif

Labanakt
Atsakyti
Tarškaliukai, puikiai atrodo, labai gražiai eina kiauraraščio linijos!!!!

Carollina, kiek mačiau tavo pradžią, tai tikrai bus ne prasčiau!

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Tarskaliukai kaip gražuuu! thumbup.gif Ir spalvytė labai skani, ir kiauraraštis taip gražiai gula wub.gif
Aš saviškį vakar pasimatavau. Na ką, laisvokas, bet nekabo kaip maišas, dar išskalbus gal į ilgį patįs, tad nusprendžiau palikt kaip yra. Norėjau pažiūrėt ar ne per siauros rankovės, tai vieną pradėjau. Išėjo kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2013 12 19, 12:22)
Tarskaliukai kaip gražuuu!  thumbup.gif  Ir spalvytė labai skani, ir kiauraraštis taip gražiai gula wub.gif 
Aš saviškį vakar pasimatavau. Na ką, laisvokas, bet nekabo kaip maišas, dar išskalbus gal į ilgį patįs, tad nusprendžiau palikt kaip yra. Norėjau pažiūrėt ar ne per siauros rankovės, tai vieną pradėjau. Išėjo kaip tik smile.gif

Sveikos mezgejėlės, po švenčių ir aš kipsiu į šio megztuko mezgimą.
Atsakyti