Labas rytas
vakar pradėjom žiūrėt Likvidacija.
Gal Juperi dabar mane pasmerks, bet ne man ta anų laikų Odesa. Jei tie "šo" Svatuose gražu, tai čia pusės frazių nesuprantu. Mezgiau, bandžiau ausis įtempus klausyt, nu nelipo nors tu ką....
Siunčiuos Redkaja grupa krovi. Gal už šito užsikabinsiu
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 16, 08:57)
Labas rytas
Gal Juperi dabar mane pasmerks, bet ne man ta anų laikų Odesa. Jei tie "šo" Svatuose gražu, tai čia pusės frazių nesuprantu. Mezgiau, bandžiau ausis įtempus klausyt, nu nelipo nors tu ką....
Neliksiu skolinga Teksei
vakar siaip taip Volfa Mesinga paziurejau...2-a dali... nu nezinau, man irgi nei A nei B...jau tokia keista vaidyba...ir ta mamka erzina mane... ....tikiuosi tik pradzia manes taip nezkabino...
Labas rytas, o aš žiūriu Женские мечты о дальних странах arab kitoks pavadinimas Беглец, žodžiu va šitą http://serialu.net/beglec/
Patinka labai, o pirmos serijos tai brrrrrrrrr kokios žiaurios buvo , o po to jau normaliai viskas klostosi.
Patinka labai, o pirmos serijos tai brrrrrrrrr kokios žiaurios buvo , o po to jau normaliai viskas klostosi.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 16, 08:40)
Kadangi badauju
Aš tai realybėje badauju Apturėjau šiokį tokį stresiuką, tai po jo tris dienas nieko negalėjau valgyt. pasinaudojus proga ir toliau prisilaikau. Pavyko nurident 3-4 kilogramiukus Tik rupūžiukas apetitas vakarais pareina
QUOTE(Juperi @ 2014 01 16, 09:39)
nu nezinau, man irgi nei A nei B...
Pati tu nei A nei Bė
nū ką, pribaigiau Klasnije mužiki. Pirmajai serijai įpusėjus mečiau, bet vėl grįžau Nieko toks, lengvas, ale nekabinantis serialas, darbe popierius bedėliojant pats tas
sveikos, kol Saskos serijos kuriamos, tai i tarpa perziurejau_
Еще до войны (1982)
Тройная жизнь (2012)
Однажды в Новый год (2011)
Частное пионерское (2013)
Четверг, 12-e (2012)
visi labai gerai ziurejos ir patiko
Еще до войны (1982)
Тройная жизнь (2012)
Однажды в Новый год (2011)
Частное пионерское (2013)
Четверг, 12-e (2012)