Galvoju pradeti ziureti sita
http://serialu.net/y...ogda-ne-zabudu/
Gal kas atsimena ar idomus?
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 20:53)
Beje, o kodėl man žinutės nesidaugina?
Ir niekap nesigauna tikrą tekšės fotografiją įsidėt.
Ir niekap nesigauna tikrą tekšės fotografiją įsidėt.
Aš žinau kas yra tekšė mūsų kaime jas Palvėmis vadino ir uogaudavo, kol mišką rezervatu nepaskelbė, dabar šiukštu negal tenai o uogos buvo skanios ir saldžios ir uogienės skonį nuo vaikystės pamenu...
[quote=Sim@,2014 01 08, 12:21]
pradejau ziuret_Сашка (2014)_
Ir as pradejau. Nezinau dar ar iki galo tempsiu visas serijas
Idomus pastebejimas . Zinaida, kuri dirba tarnaite pas blogiuka politika, vaidina Varlamovu tarnaite seriale Сердцу не прикажешь 160 ser. As ka tik baigiau ji ziureti. Itariu kad tas blogiukas politikas is SaŠkos gyvena tame paciame name, kuriame gyveno Varlamovas, tik remontas siuolaikinis
pradejau ziuret_Сашка (2014)_
Ir as pradejau. Nezinau dar ar iki galo tempsiu visas serijas
Idomus pastebejimas . Zinaida, kuri dirba tarnaite pas blogiuka politika, vaidina Varlamovu tarnaite seriale Сердцу не прикажешь 160 ser. As ka tik baigiau ji ziureti. Itariu kad tas blogiukas politikas is SaŠkos gyvena tame paciame name, kuriame gyveno Varlamovas, tik remontas siuolaikinis
QUOTE(vaya @ 2014 01 09, 00:18)
Idomus pastebejimas .
na, jusu mineto dar nemaciau, todel nieko negaliu parasyti, kaip ir kas O tas Saska, tai gerai_laikui prastumt_per diena po 2 serijas
va, tik nesuvokiu, ka TIEK ir TOKIO rodys per 100 seriju? Saskos vaiku ir anuku gyvenimus turbut
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 09, 00:28)
va, tik nesuvokiu, ka TIEK ir TOKIO rodys per 100 seriju? Saskos vaiku ir anuku gyvenimus turbut
Manau, kad kol suras savo dukrą, kol Saška susimucipuci su jaunuoju politiku Andrejumi, kol politines intrigos rutuliosis, žiūrėk jau ir 100 serijų
vakar ziurejau "Berega", pradzioje nepatiko pagrindine aktore, bet antroje serijoje jau patiko, idomus
QUOTE(vaya @ 2014 01 09, 00:52)
Manau, kad kol suras savo dukrą, kol Saška susimucipuci su jaunuoju politiku Andrejumi, kol politines intrigos rutuliosis, žiūrėk jau ir 100 serijų
galbut, galbut
LABAS RYTAS, paziurejau kinozale, tai Сашка ikelta tik 1 nauja (3 serija) tai jauciu, kad ir rudens sulauksim, kol likusias 97 serijas sukurs
Laba diena
Va čia tai žmogus turi skonį
O sapniukas sako - parūgusi avietė :
Šimtaserijinių tai jau gal nekonspektuosiu. Man prašom iki 8 serijų
QUOTE(amirrr @ 2014 01 08, 20:56)
tekšė :... o uogos buvo skanios ir saldžios ir uogienės skonį nuo vaikystės pamenu...
Va čia tai žmogus turi skonį
O sapniukas sako - parūgusi avietė :
Šimtaserijinių tai jau gal nekonspektuosiu. Man prašom iki 8 serijų
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 09, 13:21)
As tai iki 24 seriju leidziu rekomenduoti
Vakar naujametini "Uralskije pelemeni" ziurejom, nepatiko. Issiseme.
baigiau ziuret_Апофегей / Верной дорогой идете, товарищи! (2013) gyvenimiska melodrama, labai patiko
paziurejau_Ключи от прошлого (2013) jauna mergina, 27 metu isteka uz pasiturincio nebe pirmos jaunystes vyro....neblogas, vietomis kiek istemptas, bet ziuret galima
Labas vakaras.
Aš ne visai naujokė šitoje temoje, greičiau tiesiog tyli skaitytoja. Kažkada ir pasisakydavau.
Šiuo metu turiu daugiau laisvo laiko, tai norėčiau sugrįžti prie aktyvesnių žiūrėtojų ir į šią temą, jei leisite
Pernai su malonumu žiūrėjau Королева бандитов, tai šiemet labai lauksiu tęsinio:
Королева бандитов-2 (в производстве) su kažkurios itin mylimu Дьяченко Александр pagrindiniame vaidmenyje
Aš ne visai naujokė šitoje temoje, greičiau tiesiog tyli skaitytoja. Kažkada ir pasisakydavau.
Šiuo metu turiu daugiau laisvo laiko, tai norėčiau sugrįžti prie aktyvesnių žiūrėtojų ir į šią temą, jei leisite
Pernai su malonumu žiūrėjau Королева бандитов, tai šiemet labai lauksiu tęsinio:
Королева бандитов-2 (в производстве) su kažkurios itin mylimu Дьяченко Александр pagrindiniame vaidmenyje