Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

Galvoju pradeti ziureti sita
http://serialu.net/y...ogda-ne-zabudu/
Gal kas atsimena ar idomus?
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 20:53)
Beje, o kodėl man žinutės nesidaugina?
Ir niekap nesigauna tikrą tekšės fotografiją įsidėt.

Aš žinau kas yra tekšė didis.gif mūsų kaime jas Palvėmis vadino ir uogaudavo, kol mišką rezervatu nepaskelbė, dabar šiukštu negal tenai sad.gif o uogos buvo skanios ir saldžios ir uogienės skonį nuo vaikystės pamenu...
Atsakyti
[quote=Sim@,2014 01 08, 12:21]
pradejau ziuret_Сашка (2014)_

Ir as pradejau. Nezinau dar ar iki galo tempsiu visas serijas

Idomus pastebejimas g.gif . Zinaida, kuri dirba tarnaite pas blogiuka politika, vaidina Varlamovu tarnaite seriale Сердцу не прикажешь 160 ser. As ka tik baigiau ji ziureti. Itariu kad tas blogiukas politikas is SaŠkos gyvena tame paciame name, kuriame gyveno Varlamovas, tik remontas siuolaikinis
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 01 09, 00:18)
Idomus pastebejimas  g.gif .

na, jusu mineto dar nemaciau, todel nieko negaliu parasyti, kaip ir kas 4u.gif O tas Saska, tai gerai_laikui prastumt_per diena po 2 serijas cool.gif thumbup.gif
va, tik nesuvokiu, ka TIEK ir TOKIO rodys per 100 seriju? g.gif Saskos vaiku ir anuku gyvenimus turbut g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 08 sausio 2014 - 23:29
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 09, 00:28)

va, tik nesuvokiu, ka TIEK ir TOKIO rodys per 100 seriju? g.gif Saskos vaiku ir anuku gyvenimus turbut g.gif  g.gif

Manau, kad kol suras savo dukrą, kol Saška susimucipuci su jaunuoju politiku Andrejumi, kol politines intrigos rutuliosis, žiūrėk jau ir 100 serijų cool.gif

Atsakyti
vakar ziurejau "Berega", pradzioje nepatiko pagrindine aktore, bet antroje serijoje jau patiko, idomus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 01 09, 00:52)
Manau, kad kol suras savo dukrą, kol Saška susimucipuci su jaunuoju politiku Andrejumi, kol politines intrigos rutuliosis, žiūrėk jau ir 100 serijų cool.gif

galbut, galbut g.gif

LABAS RYTAS, paziurejau kinozale, tai Сашка ikelta tik 1 nauja (3 serija) blink.gif doh.gif tai jauciu, kad ir rudens sulauksim, kol likusias 97 serijas sukurs biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(amirrr @ 2014 01 08, 20:56)
tekšė  :...sad.gif o uogos buvo skanios ir saldžios ir uogienės skonį nuo vaikystės pamenu...

Va čia tai žmogus turi skonį thumbup.gif
O sapniukas sako - parūgusi avietė verysad.gif cry.gif :

Šimtaserijinių tai jau gal nekonspektuosiu. Man prašom iki 8 serijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 09, 13:21)

Šimtaserijinių tai jau gal nekonspektuosiu. Man prašom iki 8 serijų smile.gif

As tai iki 24 seriju leidziu rekomenduoti lotuliukas.gif
Vakar naujametini "Uralskije pelemeni" ziurejom, nepatiko. Issiseme.
Atsakyti
baigiau ziuret_Апофегей / Верной дорогой идете, товарищи! (2013) – gyvenimiska melodrama, labai patiko 4u.gif
Atsakyti
paziurejau_Ключи от прошлого (2013) – jauna mergina, 27 metu isteka uz pasiturincio nebe pirmos jaunystes vyro....neblogas, vietomis kiek istemptas, bet ziuret galima 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Aš ne visai naujokė šitoje temoje, greičiau tiesiog tyli skaitytoja. Kažkada ir pasisakydavau.

Šiuo metu turiu daugiau laisvo laiko, tai norėčiau sugrįžti prie aktyvesnių žiūrėtojų ir į šią temą, jei leisite 4u.gif

Pernai su malonumu žiūrėjau Королева бандитов, tai šiemet labai lauksiu tęsinio:

Королева бандитов-2 (в производстве) su kažkurios itin mylimu Дьяченко Александр pagrindiniame vaidmenyje bigsmile.gif
Atsakyti