Išsiaiškinot, kas yra tekšė. O galvojot, kad aš ne tą raidę paspaudžiau besiregistruodama?
Noriu ir avatarą įsikelt va kad ir tokį, bet nemoku
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 08, 16:22)
sveikos,paziurejau Причал любви и надежды.
neblogas,nors ziuriu tuoj man visi filmai bus neblogi,kur vaidina tas gerietis aktorius.jau bandysiu pagal jo pavarde filmus siustis,didele simpatija jauciu vyrams,kuriuos jis vaidina.kazin realybej yra tokiu,as turbut nesutikau...
Биланов Андрей Иванович
neblogas,nors ziuriu tuoj man visi filmai bus neblogi,kur vaidina tas gerietis aktorius.jau bandysiu pagal jo pavarde filmus siustis,didele simpatija jauciu vyrams,kuriuos jis vaidina.kazin realybej yra tokiu,as turbut nesutikau...
Биланов Андрей Иванович
o man tas aktorius nelabai, nu fainas kaip vyras, bet manes neitikina filmai su juo
QUOTE(Whagati @ 2014 01 08, 17:32)
o man tas aktorius nelabai, nu fainas kaip vyras, bet manes neitikina filmai su juo
tai va ir sakau,vargu ar realybej yra tokiu vyru,bet kartais norisi ir pasakos paziuret...
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 17:23)
Išsiaiškinot, kas yra tekšė. O galvojot, kad aš ne tą raidę paspaudžiau besiregistruodama?
taip ir susiriečiau beskaitydama :D:D
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 08:35)
Aš atnešiu ketvirtadieniais privalomos žuvies ir šviežienos - tekšių uogienės
Bet pasirodo jūs čia ir išgeriančios Tai kokios jūs tada supermamos? Kada vaikus auginat, jei tik baliovojat ir serialus žiūrit?
Ups, gal perdrąsi aš naujokė....
Bet pasirodo jūs čia ir išgeriančios Tai kokios jūs tada supermamos? Kada vaikus auginat, jei tik baliovojat ir serialus žiūrit?
Ups, gal perdrąsi aš naujokė....
1. Žuvis.....Iš mano pusės jau geriau bus aukščiau pavaizduota silkutė
2. Nu vot mes tokios, išgeriančios, blevyzgojančios, ir viską vienu metu suspėjančios
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 08, 09:38)
As jau, matyt, pagal zinuciu kieki i miegamajo psl buciau koki 100 kartu priimta
Aš taip pat...Nu bet pagalvoju vis ką jau aš ten tam miegamajame naujo rasiu...i dar tokioj senatvėj - ar bereikai mano to miegamojo?
[quote=Tekšė,2014 01 08, 11:56]
Tai čia ne švietėjiška tema . Ojetau, kur aš pakliuvau Išeit gal?
Sakai išeiti Kaži ar bepavyks...Čia kaip pelkė...liūnas...Господа, не ходите по болоту, не зная тропы ..Болото подло начнет засасывать .
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 08, 19:32)
Sakai išeiti Kaži ar bepavyks...Čia kaip pelkė...liūnas...Господа, не ходите по болоту, не зная тропы ..Болото подло начнет засасывать .
sveika,
cia ta pati pelke, kur tekses bujoja, nebeiseisi
sia uoga zinau, mano gyvatynuose auga, tokia parugusi aviete
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 12:56)
Išeit gal?
Apseisi, is cia neisbrendama
paziurejau 2 serijas_Сашка (2014)_patiko, lieku laukti kitu
o kas idomiausia, jog maniau, kad filmo pavadinimas apie vaikina o, pasirodo, kad apie jauna mergina
o kas idomiausia, jog maniau, kad filmo pavadinimas apie vaikina o, pasirodo, kad apie jauna mergina
Неоконченный урок (2009) - geras filmas, patiko ech, tie vyrai
От сердца к сердцу (2010) geras filmas, patiko
Любовь не картошка (2013) melodrama, komedija_irgi nieko toks tik nelabai man ten buvo, is ko juoktis
От сердца к сердцу (2010) geras filmas, patiko
Любовь не картошка (2013) melodrama, komedija_irgi nieko toks tik nelabai man ten buvo, is ko juoktis
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 16:23)
Kol supratau,ką turi galvoj ...
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 16:23)
nezinojau, kad tai tikros uogos
O uogiene skani? O gal jos nevalgomos, kad pelkese auga
Laba...visoms
QUOTE(sapniukass @ 2014 01 08, 17:45)
Jo jo...ta pati
QUOTE(ErikaN @ 2014 01 08, 18:15)
Apseisi, is cia neisbrendama
Iš patirties galiu pasakyti...Lyg ir šį pusmetį buvau viena koja išlipus iš tos pelkės...ale vistik traukia atgal nors tu ką