Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

Išsiaiškinot, kas yra tekšė. O galvojot, kad aš ne tą raidę paspaudžiau besiregistruodama?
Noriu ir avatarą įsikelt va kad ir tokį, bet nemoku
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2014 01 08, 16:22)
4u.gif sveikos,paziurejau Причал любви и надежды.
neblogas,nors ziuriu tuoj man visi filmai bus neblogi,kur vaidina tas gerietis aktorius.jau bandysiu pagal jo pavarde filmus siustis,didele simpatija jauciu vyrams,kuriuos jis vaidina.kazin realybej yra tokiu,as turbut nesutikau...
Биланов Андрей Иванович wub.gif

o man tas aktorius nelabai, nu fainas kaip vyras, bet manes neitikina filmai su juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 01 08, 17:32)
o man tas aktorius nelabai, nu fainas kaip vyras, bet manes neitikina filmai su juo  g.gif

4u.gif tai va ir sakau,vargu ar realybej yra tokiu vyru,bet kartais norisi ir pasakos paziuret...
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 17:23)
Išsiaiškinot, kas yra tekšė.  O galvojot, kad aš ne tą raidę paspaudžiau besiregistruodama?

taip ir susiriečiau beskaitydama biggrin.gif:D:D:D
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 08:35)
Aš atnešiu ketvirtadieniais privalomos žuvies ir šviežienos - tekšių uogienės smile.gif

Bet pasirodo jūs čia ir išgeriančios doh.gif Tai kokios jūs tada supermamos? Kada vaikus auginat, jei tik baliovojat ir serialus žiūrit?
Ups, gal perdrąsi aš naujokė....

1. Žuvis.....Iš mano pusės jau geriau bus aukščiau pavaizduota silkutė tongue.gif
2. Nu vot mes tokios, išgeriančios, blevyzgojančios, ir viską vienu metu suspėjančios lotuliukas.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 08, 09:38)
As jau, matyt, pagal zinuciu kieki i miegamajo psl buciau koki 100 kartu priimta lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aš taip pat...Nu bet pagalvoju vis ką jau aš ten tam miegamajame naujo rasiu...i dar tokioj senatvėj - ar bereikai mano to miegamojo? lotuliukas.gif

[quote=Tekšė,2014 01 08, 11:56]
Tai čia ne švietėjiška tema blink.gif . Ojetau, kur aš pakliuvau doh.gif Išeit gal?

Sakai išeiti g.gif Kaži ar bepavyks...Čia kaip pelkė...liūnas...Господа, не ходите по болоту, не зная тропы…..Болото подло начнет засасывать…. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 08, 19:32)

Sakai išeiti g.gif Kaži ar bepavyks...Čia kaip pelkė...liūnas...Господа, не ходите по болоту, не зная тропы…..Болото подло начнет засасывать…. lotuliukas.gif

sveika,
cia ta pati pelke, kur tekses bujoja, nebeiseisi schmoll.gif
sia uoga zinau, mano gyvatynuose auga, tokia parugusi aviete sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 sausio 2014 - 17:47
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 12:56)
  Išeit gal?

Apseisi, is cia neisbrendama lotuliukas.gif
Atsakyti
paziurejau 2 serijas_Сашка (2014)_patiko, lieku laukti kitu 4u.gif
o kas idomiausia, jog maniau, kad filmo pavadinimas apie vaikina blink.gif o, pasirodo, kad apie jauna mergina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 08 sausio 2014 - 18:25
Неоконченный урок (2009) - geras filmas, patiko 4u.gif ech, tie vyrai g.gif
От сердца к сердцу (2010) – geras filmas, patiko 4u.gif
Любовь не картошка (2013) – melodrama, komedija_irgi nieko toks ax.gif tik nelabai man ten buvo, is ko juoktis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 08 sausio 2014 - 18:50
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 16:23)
Išsiaiškinot, kas yra tekšė.  O galvojot, kad aš ne tą raidę paspaudžiau besiregistruodama?

lotuliukas.gif Kol supratau,ką turi galvoj ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 16:23)

lotuliukas.gif nezinojau, kad tai tikros uogos lotuliukas.gif
O uogiene skani? O gal jos nevalgomos, kad pelkese auga blush2.gif
Laba...visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 01 08, 17:45)
sveika,
cia ta pati pelke, kur tekses bujoja, nebeiseisi schmoll.gif

Jo jo...ta pati tongue.gif

QUOTE(ErikaN @ 2014 01 08, 18:15)
Apseisi, is cia neisbrendama  lotuliukas.gif

Iš patirties galiu pasakyti...Lyg ir šį pusmetį buvau viena koja išlipus iš tos pelkės...ale vistik traukia atgal nors tu ką doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti