Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

pradejau ziuret_Сашка (2014)_gimdymo namai, jauna nestuke.gif gimdymo namuose kalbasi su med.sesele...pasakoja, kad nenori gimdyt, kad vaiko tevas nieko nenori apie girdet, matyt..med.darbuotoja bando nuramint ir ..nuramina, itikina jauna nestuke.gif , kad vaikas yra gerai, kad jis bus paguoda gyvenime, dziaugsmas ir t.t.
Pagimdo mergaite, pavadina Aleksandra.
Jaunoji moteris iki gimdymo, kad pragyvent dirbo prostitute, aptarnavo tolimuju reisu vairuotojus, todel tik pagimdzius, jau kita diena_sutenerio paliepta, isvaziuoja i reisa _Maskva - Kijevas ir atgal, palikus vos gimusia dukrele...

idomus serialas, o ir dar 1 fainuolis aktorius vaidina_Aleksandras Davydovas_
user posted image
kam patinka filmai apie gyvenima, prisiunkite ir visos zuresime 100 seriju seriala 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 08 sausio 2014 - 11:22
Aš pažiūrėjau ''Любовь в большом городе 2'' /2010/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de...s.php?id=586597

Nenorėjo vaikinai vaikų, tai atsidūrė ties riba... Limitas buvo 8d ir 8min.
Kas iš jų tryjų pirmas susilauks vaikų, tam pasiseks,
nes kiti du likę galės jų susilaukti tik po 10-ties metų.

user posted image

Dabar laukiu kol pasirodys Любовь в большом городе 3 /Фрагмент/
Ot tie vyrai, kaip sugedęs telefonas

user posted image

Tas pats aktorius vaidina ir mano matytam
''Slove. Прямо в сердце'' /2011/
Фрагменты
http://kinozal.tv/de...s.php?id=778206

user posted image
Pamenu man patiko.

Dėl žinučių skaičiaus ir aš neįkertu niekaip, kaip jūs tuos tūkstančius surinkot? Man tai jų nereikia, bet labai jau cekavna g.gif
Na pvz mano atvejis- vienintelė tema kuri man įdomi ir kurioje aš bendrauju, tai tik ši. Daugiau niekur. Tiesiog man nei aktualu nei įdomu kitur. Na nebent prabėgom kur ne kur vieną kitą postą palieku tokiose nereikšmingose temose, pvz dienos-nuotaikos paveiklėlis, nepamenu db temos tikslaus pavadinimo, ar dienos muzika (irgi nepamenu tikslaus pavadinimo). Jie yra Kertelė sielai. Tai tarkim, daar anksčiau ten buvo skaičiuojamos žinutės (kažkodėl). Tai taip man ir prisirinko savaime tas skaičius.
Aš nesuprantu, kam jos aplamai yra ir skaičiuojamos ar tarkim ribojamos tam tikrose temose, nes logikos jokios, kaip ir naudos realios iš jų-nulis. Reali nauda, bent jau man, yra tik tai, kad galima savo postą redaguoti 40-ties min. bėgyje.
Nors dabar pagalvojus, nesuprantu kam tas ir žinučių redagavimo laiko limito ribojimas.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 08, 09:43)
Skaičius auga "švietėjškose" ,kaip aš vadinu,temose  smile.gif

Tai čia ne švietėjiška tema blink.gif . Ojetau, kur aš pakliuvau doh.gif Išeit gal?
Palieku tada kiek dar liko tekšių uogienės ir butelaitį nemažą(atsiprašau, jei ištampys puslapį). Tokio likerio esu realybėj ragavus, pirkau kelte iš Rygos į Stokholmą.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 12:56)
Tokio likerio esu realybėj ragavus, pirkau kelte iš Rygos į Stokholmą.

g.gif g.gif blink.gif blink.gif o cia tai bent ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 08, 12:20)
g.gif  g.gif  blink.gif  blink.gif o cia tai bent ax.gif

O kas? Ko tokia nuostaba? Ne visą gi butelį viena išgėriau, kokius tris ketvirtadalius smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Žvilgtelėjau, lyg tik apie filmus rusiškus rašote, o aš noriu pagirti ir labai pasidžiaugti serialu - "Stalino sūnus" (2013 Сын отца народов). Man šiuo metu jis tikras atradimas, tiek įtraukė, kad bandau vėl atgaivinti visas savo istorines žinias blush2.gif Toks sakyčiau ne šališkas, kas labai būdinga istoriniams rusų filmams.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2014 01 08, 14:05)

laba, dar 1 naujoke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 08, 12:56)
Tai čia ne švietėjiška tema blink.gif . Ojetau, kur aš pakliuvau doh.gif  Išeit gal?
Palieku tada kiek dar liko tekšių uogienės ir butelaitį nemažą(atsiprašau, jei ištampys puslapį).

O cia ne saltalankis? g.gif

QUOTE(Sju00 @ 2014 01 08, 14:05)
Sveikos,

Žvilgtelėjau, lyg tik apie filmus rusiškus rašote, o aš noriu pagirti ir labai pasidžiaugti serialu - "Stalino sūnus" (2013 Сын отца народов). Man šiuo metu jis tikras atradimas, tiek įtraukė, kad bandau vėl atgaivinti visas savo istorines žinias blush2.gif  Toks sakyčiau ne šališkas, kas labai būdinga istoriniams rusų filmams.
drinks_cheers.gif

Jau visu matytas drinks_cheers.gif Dar rekomenduosim pasiziureti "Cepajeva", "Vofa Mesinga", "Ubit Stalina"-puikus savo laikmecio filmai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 08, 13:24)
Jau visu matytas drinks_cheers.gif Dar rekomenduosim pasiziureti "Cepajeva", "Vofa Mesinga", "Ubit Stalina"-puikus savo laikmecio filmai drinks_cheers.gif

kaaip ačiū, ieškojau apie Mesinga ko nors, jėga, sekantis bus butent šis drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 08, 13:24)

Aš ir taip agalvojau,bet įsižiūrėjus matosi,kad tie oranžiniai burbuliukai lyg sukibę į vieną kai avietė g.gif Na,Tekše,uždavei tu čia mum mįslę su tom tekšėm lotuliukas.gif Aš,beje,pirmą sykį išgirdau tokią uogą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 08, 16:04)
Aš ir taip agalvojau,bet įsižiūrėjus matosi,kad tie oranžiniai burbuliukai lyg sukibę į vieną kai avietė  g.gif  Na,Tekše,uždavei tu čia mum mįslę su tom tekšėm  lotuliukas.gif  Aš,beje,pirmą sykį išgirdau tokią uogą  blush2.gif

Pasidomejau, tai tekse-avietines seimos augalas.
http://lt.wikipedia....rastoji_tekŔė
Atsakyti
4u.gif sveikos,paziurejau Причал любви и надежды.
neblogas,nors ziuriu tuoj man visi filmai bus neblogi,kur vaidina tas gerietis aktorius.jau bandysiu pagal jo pavarde filmus siustis,didele simpatija jauciu vyrams,kuriuos jis vaidina.kazin realybej yra tokiu,as turbut nesutikau...
Биланов Андрей Иванович wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 08 sausio 2014 - 16:28