Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 01 07, 20:42)
spoorga negazdink žmonių biggrin.gif Tai kaip dabar nedraugaut su naujokais?
Žėk, tu nors ir sena jau naujokė, aš biški senesnė, bet Naujus drauge gi šventėm, nia? nail.gif

drinks_cheers.gif Naujus sventem ir drinks_cheers.gif nuomone pareiks duodat... Kai
ph34r.gif nepatampu bigsmile.gif
Nizki paklon, kaip sakoma... gerbiu amziu ir senatve lotuliukas.gif
Atsakyti
Visai čia jūs mielos susirodėt smile.gif Ačiū už šiltą priėmimą.
Turbūt prisistatyt reikia? Galiu apie Kalėdas šiandienines. Aš - grynakraujė lietuvė, mano gyvenimo ilgametis draugas - pusiau lietuvis, turintis lietuvišką pavardę (bent jau sulietuvintą) ir tarptautinį, labiau rusišką, vardą.
Kūčias, Kalėdas švenčiam lietuviškai, bet pripažįstam ir šiandienines. Vot jau staryj novyj god visada paminim pas mb brolį, nes pas juos apie tą datą susikaupia bent trys gimtadieniai. Nelaukiam 12-os val. kaip gruodžio 31, šiemet išvis perpiet rekamės...
Vaikai mokėsi lietuviškai, bet supranta gerai ir kalba neblogai rusiškai.
Prisižiūrėjęs Naša raša mažylis kažkada klausia: lošara - tai arkliukas, ane? Sako, aš dažnai pavartoju prie kompanijos biggrin.gif
Pas mane filmų žiūrėjime atostogos. Va todėl ir pas jus atėjau, o paskui jau žiūrėsiu ir su jumis neplepėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 13:07)
Laba diena 4u.gif
Priimat naujokes? Ar čia kažkokia uždara ar net asmeninė tema?

sveika prisijungus friends.gif
QUOTE(spoorga @ 2014 01 07, 20:14)
Priima jos naujokes...  friends.gif Mane prieme, nors obuoliuku nemaciau ir kadangi ju daug, atsisakiau ziureti  ax.gif  blush2.gif
Be o buoliuku prieme ir dar leidzia kartais savo nuomone pareiskti  doh.gif  nail.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 01 07, 20:46)
.. Kai  ph34r.gif  nepatampu  bigsmile.gif
Nizki paklon, kaip sakoma... gerbiu amziu ir senatve  lotuliukas.gif

cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, o kodėl man žinutės nesidaugina?
Ir niekap nesigauna tikrą tekšės fotografiją įsidėt.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 07, 20:46)
Nizki paklon, kaip sakoma... gerbiu amziu ir senatve lotuliukas.gif
Mdaa, kaip lakoniškai biggrin.gif
Kaip sakant старость не радость, а молодость не вечность nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 20:53)
Beje, o kodėl man žinutės nesidaugina?

Pas mane irgi, bendros kaip 44, taip 44 verysad.gif , o va sioj temoj atseit virs simto, tai niekai nesuprantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 01 07, 20:53)
Mdaa, kaip lakoniškai biggrin.gif 
Kaip sakant старость не радость, а молодость не вечность nail.gif

O Lenin vsegda molodoj blush2.gif
Na bet kur man prie Lenino lygiuotis tskant... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 07 sausio 2014 - 21:02
Tekšė, spoorga, žinučių šioje temoje-neskaičiuoja. Parodo tik jūsų žinučių vidurkį šioje temoje, bet jos 'neužsiskaito'.
Man pačiai lyg aiškiai paaiškinau biggrin.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 20:49)
Turbūt prisistatyt reikia?
Pirmas toks išsamus prisistatymas. Tik nesijuokit, bet man ir pačiai juokinga, pakikenau čia hihihi.gif _kaip arklio metai, tai kaip sakoma prisistatoma pirma pagal veislę- grynakraujas ar negrynakraujas. Tai aš matomai negrynakraujė mastau.gif Nes mano močiūtė sentikė (староверы). Tik deja dabar jau nėra su kuo švęsti ir rinktis pas ką per šias antrasias kalėdas.
Vyresnėliui labiau sekas rusisškai suprasti (ir tai ne visada) nei kalbėti. Jaunėlis beveik nieko nei supranta, nei kalbėt išeina rusų kalba. Matomai visas į tėtį. Nes anas zakajanas lietuvis, grynakraujas, be priemaišų visa radnia. Buvo. Iki tam tikro momento. Kol brolis jo nevedė lenkaitės. Viskas normaliai tsakant. Bet man iki dabar mistika user posted image kaip jie sugebėjo susikalbėti, kai vienas lenkiškai nei bum bum, o kitas lietuviškai nei bum bum. Va čia tai menas draugystės. Kaip vokiečiai.
Va ką meilė nelaboji daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 07, 21:41)
Pirmas toks išsamus prisistatymas

As grynakrauje lietuve, mb taip pat, bet as myliu rusus, dievinu ''ruskaja dusha'', filmus ziuriu tik rusiskus, amerikansku ir kitu negaliu ziuret (gal kolkas, gal praeis) lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif meile galinga Pazistu viena, kuri anglu ismoko, kai internetu su arabu susipazino... M-kloj vokieciu mokinosi, o dabar angliskai speekina geriau uz mane schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 13:07)
Laba diena 4u.gif
Priimat naujokes? Ar čia kažkokia uždara ar net asmeninė tema?
Ką rekomenduotumėt pažiūrėt naujokei?

Prijamam. Visas naujokes prijamam tongue.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 15:51)
Ačiū visoms už rekomendacijas 4u.gif  Ir už obuoliukus  4u.gif
Teks, manau, "pereit per temą" ir pakonspektuot.

Konspektuoti teks ilai, bo mes čia daug visko prirašėm ir prikalbėjom 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 01 07, 18:50)
Rusiškus filmus mėgstam, žiūrim.
Tai tikiu, kad yra tarp žiūrinčių nebūtinai tik lietuvių,
ir kad gal yra šeimų kurios švenčia ir dvejas Kalėdas
Tad, su šventėmis jus smile.gif
user posted image

Na, mūsų palatoje tai švęsti rusiškas Kalėdas vos ne privalu tongue.gif Asmeniškai aš su jumis susidėjusi baigiu visai surusėti doh.gif lotuliukas.gif Oi, meluoju,dar ir ukrainėju lotuliukas.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 01 07, 20:14)
Sveikos.
Priima jos naujokes...  friends.gif Mane prieme, nors obuoliuku nemaciau ir kadangi ju daug, atsisakiau ziureti  ax.gif  blush2.gif
Be o buoliuku prieme ir dar leidzia kartais savo nuomone pareiskti  doh.gif  nail.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Turbūt prisistatyt reikia?

Prisistatyti būtinai reikia. O kad kokios, tai ir pastatyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 07 sausio 2014 - 22:06
ir tarptautinį, labiau rusišką, vardą.

Ir manojo grynaveislio lietuvio dzūko (nors jis dabar save vadina dzūksuvalkiu,mat suvalkietę į žmonas pasiėmė) vardas į tą pusę-Vladienė aš tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 01 07, 21:41)
. Va čia tai menas draugystės. Kaip vokiečiai.

Čia kaip 1941,1942,1943 vokietukas su ta ilgakase (vardo neatsimenu blush2.gif ) lotuliukas.gif
O aš ką tik įeikiau Liubov ne kortoška. Po dviejų serijų jau norėjau trenkt,bet kai labai jau mezginio iš rankų paleist nenorėjau,tai įsitraukiau,bet šiaip nelabai vertas filmas-labai jau ištemptas.. tikrai nebus rekomenduotinų sąraše smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 07, 22:05)

Na, mūsų palatoje tai švęsti rusiškas Kalėdas vos ne privalu tongue.gif Asmeniškai aš su jumis susidėjusi baigiu visai surusėti doh.gif  lotuliukas.gif Oi, meluoju,dar ir ukrainėju lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Šitą tavo posto dalį perskaičius,tai balsu nusijuokiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga)
anglu ismoko, kai internetu su arabu susipazino...
M-kloj vokieciu mokinosi, o dabar angliskai speekina geriau uz mane
Vajee kiek naudos gavos su kalbom
QUOTE(Ramsius)
Na, mūsų palatoje tai švęsti rusiškas Kalėdas vos ne privalu tongue.gif
Asmeniškai aš su jumis susidėjusi baigiu visai surusėti
Prisistatyti būtinai reikia. O kad kokios, tai ir pastatyti lotuliukas.gif
Teisybę sakai.
Man taip pat rodos, kad bebaigiu jau biggrin.gif
Prisistatyti, tai jo. Statyti, tai bijau jei 'pastatys' visas savo atsargas tai paskui neliks sausio 30d.

Nepamirškim moteros (jaučiančios ir prijaučiačios), kad sausio 30d.
darom suneštini stalą, švęsim visos 8-nių metų gimtadienį, ania? Gaila, kad tik ketvirtadienis...
Vnž kiekv. su savo gėrimais, užkandžiais ir desertais gathering.gif
Rūpuže, kad tik man nepamiršt mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita)
O aš ką tik įveikiau Liubov ne kortoška. Po dviejų serijų jau norėjau trenkt,
Tai čia kaip man panašiai buvo su Птица в клетке, na neprilipo man user posted image
Gal kad su pertraukom žiūrėjau, nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 07, 22:15)
Papildyta:
Šitą tavo posto dalį perskaičius,tai balsu nusijuokiau  tongue.gif

А ЩО тут дивного? Сама не знаю як це сталося ax.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 01 07, 22:29)
Teisybę sakai.
Man taip pat rodos, kad bebaigiu jau biggrin.gif
Prisistatyti, tai jo. Statyti, tai bijau jei 'pastatys' visas savo atsargas tai paskui neliks sausio 30d.

Nepamirškim moteros (jaučiančios ir prijaučiačios), kad sausio 30d.
darom suneštini stalą, švęsim visos 8-nių metų gimtadienį, ania? Gaila, kad tik ketvirtadienis...
Vnž kiekv. su savo gėrimais, užkandžiais ir desertais gathering.gif
Rūpuže, kad tik man nepamiršt mastau.gif

Ojėtau doh.gif Koks balius nusimato doh.gif Eina sau koks stalas bus, по Славянски!
user posted image

Obettačiau Visgi teisi, В это, конечно, сложно поверить, но завтра - рабочий день. Напоминаем blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 07 sausio 2014 - 23:12