Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(Tekšė)
Priimat naujokes? Ar čia kažkokia uždara ar net asmeninė tema?Bandžiau asmeniškai prašytiis pas Visgi, bet jos dėžutė perpildyta.Ką rekomenduotumėt pažiūrėt naujokei?
Laba smile.gif GinkD tikrai nei uždara, nei asmeninė tema, ji atvira visiems. Gal tik toks pirmas įspūdis susidaro, nes aktyvesni daugiau vis tie patys 'etatiniai' žiūrėtojai, o jei ir yra naujokų, tai ne visi aktyvūs.
Ojojoj, pas mane perpildyta dėžutė? Ačiū už žinią, einu tvarkyt ją.
Rekomenduoti būtų lengviau jei žinotumėm koks žanras patinka jums labiau smile.gif
V.ž. sveiki atvykę!
Atsakyti
paziurejau_Беглец (2010)_kazkoks labai jau istemptas, nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 13:07)
Laba diena 4u.gif
Priimat naujokes? Ar čia kažkokia uždara ar net asmeninė tema?

Bandžiau asmeniškai prašytiis pas Visgi, bet jos dėžutė perpildyta.

Ką rekomenduotumėt pažiūrėt naujokei?

Priimam priimam mirksiukas.gif Kaip sako Vilioja,visos čia privalo būt peržiūrėję Rojaus obuoliukus ir dar kažką,bet nepamenu ką,bet žinau,kad aš tai mačius ir tą kažką lotuliukas.gif A nuorodos reik? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 01 07, 16:04)
Priimam priimam  mirksiukas.gif  Kaip sako Vilioja,visos čia privalo būt peržiūrėję Rojaus obuoliukus ir dar kažką,bet nepamenu ką,bet žinau,kad aš tai mačius ir tą kažką  lotuliukas.gif  A nuorodos reik?  mirksiukas.gif

Man atrodo dar Čapajevas, 1941, 1942, 1943. Pradžiai gal ir užteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už rekomendacijas 4u.gif Ir už obuoliukus 4u.gif
Teks, manau, "pereit per temą" ir pakonspektuot.
Man patinkantis žanras - arba komedijos arba tokie biškį rimtesni filmai. Melodramų nelabai.
O jūs tas XXII temas per kiek laiko prišnekėjot?
Atsakyti
paziurejau_Отец поневоле [2013], bet irgi nepatiko. Tik pagrindine aktore _Ana Popova_labai grazi moteris
user posted image
o dg, kaip ir nebeturiu, ka ziuret ax.gif blush2.gif
Atsakyti
''Хочу замуж'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1162406

user posted image

Tekšė, čia pusiau komedija, gal ir pavyks pirmas startas su šiuo filmu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 06, 22:06)
''Пока станица спит (Казаки)'' /2014/
Na, 1-ma serija prasidėjo iškart nuo veiksmo... nuo būsimos nuotakos pabėgimo...
... o kita, užsispyrė žūt būt ištekėti už savo išgelbėtojo. Laaabai jau ambicinga ta antroji...

Omanes pirma serija nekabino, pasiziurejau, kiek seriju numatoma buti ir supratau, kad is sudo varske reiks isspausti doh.gif Pirmos serijos veiksma butu sekmingai sutalpine i 7 minutes. rolleyes.gif
Atsakyti
Rusiškus filmus mėgstam, žiūrim.
Tai tikiu, kad yra tarp žiūrinčių nebūtinai tik lietuvių,
ir kad gal yra šeimų kurios švenčia ir dvejas Kalėdas
Tad, su šventėmis jus smile.gif

user posted image

QUOTE(sena pažįstama)
Man dar sunku spręst iš pirmos žiūrėtos serijos, ir iš pirmųjų 10-mt paskaitytų serijų aprašymų. Tai negaliu user posted imagepasakyt ar mane sudomino ar ne. Bet su kuo jis liks, man smalsu jau dabar mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 07, 19:20)
paziurejau_Отец поневоле [2013], bet irgi nepatiko. Tik pagrindine aktore _Ana Popova_labai grazi moteris

man visai neblogas sis filmas, ypac pagrindines aktores ta bajava drauge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 01 07, 13:07)
Laba diena 4u.gif
Priimat naujokes? Ar čia kažkokia uždara ar net asmeninė tema?

Sveikos.
Priima jos naujokes... friends.gif Mane prieme, nors obuoliuku nemaciau ir kadangi ju daug, atsisakiau ziureti ax.gif blush2.gif
Be o buoliuku prieme ir dar leidzia kartais savo nuomone pareiskti doh.gif nail.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 07, 20:14)
Priima jos naujokes... friends.gif 
ir dar leidzia kartais savo nuomone pareiskti :mirksiukas
spoorga negazdink žmonių biggrin.gif Tai kaip dabar nedraugaut su naujokais?
Žėk, tu nors ir sena jau naujokė, aš biški senesnė, bet Naujus drauge gi šventėm, nia? nail.gif
Atsakyti