Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 01 04, 15:14)
Kankinuos su basiu sinusitu kuris jau ir per akis bėga ir gerklės skausmu doh.gif  blink.gif  verysad.gif

sveikatos, sveikatos, SVEI-KA-TOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Whagati @ 2014 01 04, 16:08)
Vakar perziurejau ''Кривое зеркало души''..

tokio dar neteko matyt, todel siunciuosi vakarui 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
nepamenu, kuri pernai rekomendavo, bet labai patiko_Чужие крылья (2011) - karine drama apie lakunus 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau "Ty budis moiej", na pradzia neitikinanti schmoll.gif atrodo mylejo, draugavo su vaikinu, ir cia iskart pasirase tam prisiplakeliui doh.gif siaip vidutinis toks g.gif
Papildyta:
dar iki puses perziurejau isvertus "....zirkles", nu abosliuciai nepatiko schmoll.gif ir negaliu ziureti filmu kur vaidina tas jaunas sviesus vyrukas, nerviskai veikia doh.gif
Atsakyti
Is pagarbos lietuviu kinui ir a.a. Sapranauskui pasiziurejau "Valentinas vienas".
Graudu...Is tokios komedijos... 3 balai is10, nesugebejau ilgaiu pusvalandzio pasiziureti.

Ir Sapranauskas jau vaidindamas buvo vienisas ir liudnas, tarsi kalebtu:"kaip man visi nusibodote..."
Atsakyti
paziurejau_Берега (2013)_paprastas, lengvas_patiko 4u.gif
Atsakyti
as ir ,,berega" dvieju seriju paziurejau, nu toks teisingas sakyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 02, 23:44)
Labą vakarą smile.gif
Man patiko šie trys labai lengvi faini filmai.

'Два мгновения любви'' /2013/
''Анютино счастье'' /2013/

''Кривое зеркало души'' /2013/

Net nežinojau, kad jie broliai, ot tundra doh.gif

Sveikos,

drinks_cheers.gif patiko ir man sitie filmukai...
Ypac pagrindinis aktorius... blush2.gif toks super gerietis... siaip mazai tokiu zmoniu buna wub.gif

Kad jie broliai net nemasciau... Pasakyciau is vis kad tai vienas asmuo doh.gif lotuliukas.gif
Taip man buvo su olga ir Tatjana Arngolc... Kol ruskino.ru sniukstinedama apie filmus, netycia aptikau, kad tai skirtingos merginos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 04, 21:51)
Is pagarbos lietuviu kinui ir a.a. Sapranauskui pasiziurejau "Valentinas vienas".
Graudu...Is tokios komedijos... 3 balai is10, nesugebejau ilgaiu pusvalandzio pasiziureti.

Ir Sapranauskas jau vaidindamas buvo vienisas ir liudnas, tarsi kalebtu:"kaip man visi nusibodote..."

Koks sutapimas,kad skaitau apie tai kur Šapranauskas minimas unsure.gif Šiąnakt kaip tik sapnavau jį,kad sugrįžo iš Berlyno, pailsėjęs ir viską nori pradėti iš pradžių unsure.gif taip keistai pasijutau nubudusi,kaip į bažnyčią ar kapus aplankyti kas kviestų

drinks_cheers.gif man jau tam filme matosi,kad lyg pagalbos prašytų unsure.gif

juokėmes su MB tik vienoj vietoj iš to filmo,o daugiau tai kažkoks nenusisekęs schmoll.gif
Atsakyti
Labuks,

ką girdėjot apie Ziemski Doktor 5 sezoną? Kaip susiparinau vakar kai baigės 4tasis taip išvis praktiškai pačioj įdomiausioj vietoj doh.gif Užtat man ir patinka žiūrėt serialus, kurie kadais sukurti ir jau turi n sezonų smile.gif Nereik kamuotis laukiant tęsinių smile.gif

Žiūrėjau Liubov ne kartoshka.. nežinau ar aš ten atsisiunčiau tik 2 serijas ar jų tiek tėra, nu bet tikrai daugiau ir nenoriu nei ieškot nei žiūrėt. Ir šiaip gaila laiko sugaišto.

Ką dar apie daktarus ir kaimą žinot? a? smile.gif
Atsakyti
Sveikos šią gražią žiemos dieną kai už lango lietus ir +7 C doh.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 05, 11:09)
Koks sutapimas,kad skaitau apie tai kur Šapranauskas minimas unsure.gif Šiąnakt kaip tik sapnavau jį,kad sugrįžo iš Berlyno, pailsėjęs ir viską nori pradėti iš pradžių  unsure.gif taip keistai pasijutau nubudusi,kaip į bažnyčią ar kapus aplankyti kas kviestų

drinks_cheers.gif man jau tam filme matosi,kad lyg pagalbos prašytų  unsure.gif

juokėmes su MB tik vienoj vietoj iš to filmo,o daugiau tai kažkoks nenusisekęs  schmoll.gif

Oi, apie Šapranauską... verysad.gif O ar matėt filmą "Kelionė į Lernavaną"?Aš visai netyčia užtikau naršydama youtubėje po jo mirties. Sukrėtė. Nors statytas 2009 metais bet dabar kai žinai kas nutiko, tai atrodo kaip kokia nuojauta jau tada buvo...

http://www.youtube.c...h?v=SHURtu85t5o

O aš vakar pasiskaičius Итоги-2013: 50 самых важных фильмов года (http://www.snob.ru/selected/entry/69917) nusprendžiau pasižiūrėti vieną iš jų Интимные места / 2013 / (http://kinozal.tv/details.php?id=1134100)

Nu...komentarų neturiu blink.gif Tik juokinga buvo kai moterškei besinaudojant vibratoriumi jame baigėsi baterijos doh.gif Parduotuvėje ana paskui užsipirko kokias 10 pakuočiu tų baterijų...atsargai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 sausio 2014 - 12:02
Peržiūrėjau Мой белый и пушистый, lengvas toks, bet neužkabino schmoll.gif noriu kaimoooooooooo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 01 05, 17:57)
noriu kaimoooooooooo biggrin.gif

ir as g.gif pabaigsiu Piatneckij ir noriu truputi pailseti nuo kriminalo,noriu kazko labai gero paziureti,tik nieko neturiu g.gif
Atsakyti