Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 01 04, 08:39)
tas pats kaip Davai pzhenimsia doh.gif

Sveikos.
Davai pazhenimsia nelyginciau... nes visiska nesamone, kaip 24 val.
O is kur zinot, kad surezisuota? Buvot filmavime? Rezisieriu pazistat?Nesikliauciau vien viesa info, nes vienos tiesos nera, kaip Kedzio istorijoje. As nesigilinu - surezisuota ar ne, grazus reginys ir tiek blush2.gif Filmai irgi surezisuoti, netgi biografiniuose yra isgalvotu faktu, bet mes ziurim... Be to daug info realios suzinojau is sios laidos, kaip pvz., kad buvo toks Messingas...
As pasidalinau, nes man patiko reginys ax.gif Jusu valia, ziureti, ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 01 04, 09:46)
laba ryta, o as pamegau realybes sou _ TATA na XATA_pasirodo, kad vyru ereliskumas ir krutumas uzsibaigia ir dingsta, kai reikia su vaikais ar vaiku pasilkti ilgiau nei kelias valandas blink.gif
NEZIURIT NEI VIENA?

filmams kol kas pertrauka ax.gif

mama atvažiavusi papasakojo,tai susiradusios internete žiūrėjom lotuliukas.gif
kaip nusigesina ereliai thumbup.gif o kaip nežino kur kas namuose padėta ir kaip kas daroma cool.gif
kai nori pasijuokti iš širdies tai ta laida thumbup.gif

filmus kol kas tik siunčiuosi,žiūrėti neturiu kada ,kol vaikams atostogos mano tv konfiskuotas su Grėjaus anatomija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 04, 12:39)
Sveikos.
O is kur zinot, kad surezisuota? Buvot filmavime? Rezisieriu pazistat?Nesikliauciau vien viesa info, nes vienos tiesos nera, kaip Kedzio istorijoje. As nesigilinu - surezisuota ar ne, grazus reginys ir tiek  blush2.gif  Filmai irgi surezisuoti, netgi biografiniuose yra isgalvotu faktu,  bet mes ziurim... Be to daug info realios suzinojau is sios laidos, kaip pvz., kad buvo toks Messingas...
As pasidalinau, nes man patiko reginys  ax.gif Jusu valia, ziureti, ar ne 4u.gif

sveikos,
na mastant, kad Rusija didele, o antgamtiniu galiu zmoniu tikrai yra, laida gal ir nesurezisuota, cia mano nuomone g.gif
Atsakyti
Aš jau seniai nežiūriu jokių pokalbių,ar realybės šou. Man tam fantaziją "atmušė" laida Okna . Nei pažįstu,nei bendravau su režisieriai,bet nežinau,ar mane kas įtikintų,kad ten nesurežisuota buvo..
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2014 01 04, 10:39)
Sveikos.

Aš lygiai tą patį pasakiau,kai per tv pabandžiau pažiūrėt vieną laidą to ekstrasensų mūsšio ax.gif Čia turbūt kiekvienam savo,kaip ir filmai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 04, 11:39)
Sveikos.
O is kur zinot, kad surezisuota? Buvot filmavime? Rezisieriu pazistat?

Per rusus buvo kalbintas Porenscikovas, pirmasis tu laidu vedejas. Tada ir pasake, kad jiems patinkantiems aiskiaregiams uzkulisiuose duodamos tam tikros uzuominos. Geri psichologai greit perkanda ir sugeba tas uzuominas isnaudoti, sukurdami kokia logine seka ar pasinaudoje dedukciniu mastymu(kaip Serlokas Homsas), kiti visiskai nusigrybauja biggrin.gif Sakykim, kai buvo pasislepusio zmogaus ieskojimas masinos bagazineje(o stovi tu masinu gal 50), buvo duota uzuomina "ieskokite masinoje, kurioje yra "o" raide". Vaiksciojo ten ir su zvakem, ir su svareliais-nu gi sou. lotuliukas.gif Visiems idomu. drinks_cheers.gif Ir ieskojo masinos nr su "o" raide, o rade kelias tokias bande tada spejimo budu pasislepusio zmogaus surasti. biggrin.gif Laimejo tas aiskiaregis, kuris suvede logiskai, jog 'o" raide gali buti ir neisvaizdzioje masinoje "oka" lotuliukas.gif
Pasakojo ten daugiau tokiu bajeriuku su uzuomazgom, sake, kad kaip vedejui labai idomu stebeti, kuris aiskiaregis geba dar naudotis logika. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 03, 17:23)
Labą vakarą smile.gif

Patiko lengvas ''Отец поневоле'' /2013/, šiek tiek net žaismingas.
Ir labai patiko ta pagrindinės herojės geriausia draugė (kolegė kartu dirbanti).
Kaip leptels ką nors, kaip išsireikš...

Pažiūrėjau, visai nieko. Toks tikrai lengvo turinio smile.gif

Laba diena 4u.gif Kankinuos su basiu sinusitu kuris jau ir per akis bėga ir gerklės skausmu doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 04 sausio 2014 - 14:15
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 04, 14:14)
Laba diena 4u.gif Kankinuos su basiu sinusitu kuris jau ir per akis bėga ir gerklės skausmu doh.gif  blink.gif  verysad.gif

sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as tu visu laidu neziuriu,as teliko neturiu lotuliukas.gif blush2.gif atidaviau vaikams,bet galvoju vistek reika nusipirkti,filmus bus patogiau ziureti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 04 sausio 2014 - 14:45
Vakar perziurejau ''Кривое зеркало души'', pradzioje nervino pagrindines aktores isvaizda blush2.gif paskui susigyvenau ir labai patiko, rekomenduoju 4u.gif

Atsakyti
O aš per šventes "prisivalgiau"melodramų,dabar jau organizmas reikalauja detektyvų.Na ir ką-"kremtu" Niuchač'ių thumbup.gif Užkabino nuo pirmų minučių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 04 sausio 2014 - 15:24
QUOTE(Whagati @ 2014 01 04, 16:08)
Vakar perziurejau ''Кривое зеркало души'', pradzioje nervino pagrindines aktores isvaizda  blush2.gif  paskui susigyvenau ir labai patiko, rekomenduoju  4u.gif

mane irgi nervino jos isvaizda...tokia nesimpatiska net blush2.gif per grazus tas pagrindinis herojus jai biggrin.gif
QUOTE(Julsita @ 2014 01 04, 16:23)
O aš per šventes "prisivalgiau"melodramų,dabar jau organizmas reikalauja detektyvų.Na ir ką-"kremtu" Niuchač'ių  thumbup.gif  Užkabino nuo pirmų minučių  ax.gif

Niuchacius superinis thumbup.gif laukiu antrojo sezono rolleyes.gif
as eisiu ziuret "Любовь за любовь" smile.gif
Atsakyti
as tai vis dar Piatneckij ziuriu biggrin.gif bet jau ziuriu trecia sezona smile.gif
Atsakyti
O as ziuriu komedija "Carli"
http://www.seasonvar...357-CHarli.html
Vaikinas bando nusizudyti, prigeria vaistu, valiklio, ale niekaip nemirsta. Ryte kaimyne papraso pabuti su jos suniu Carliu, kol ji bus isvykusi. Ir vis tik nuodyjimasis turi itakos: vaikinas vietoj suns mato zmogu(Braginas is "Skilfo") thumbup.gif Dar pradejau ziureti, bet jau man tas Carlis patinka, vien ko verta Bragino mimika ir ciniskas poziuris biggrin.gif
Atsakyti