Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

Labą vakarą smile.gif

Patiko lengvas ''Отец поневоле'' /2013/, šiek tiek net žaismingas.
Ir labai patiko ta pagrindinės herojės geriausia draugė (kolegė kartu dirbanti).
Kaip leptels ką nors, kaip išsireikš...

Pati pradžia iškart ir prasideda nuo pačio veiksmo...

Mergina, ramaus, santūraus būdo, nebevartojanti svaigalų, darboholikė,
po firmos vakarėlio yra dirbtiniu būdu
nugirdoma (pavyduolės savo kolegės, kuri tik ir taikosi į jos vietą,
mat ji jai pavydi, kad ana yra boso dešinioji ranka).
Pasekmės katastrofiškos.
Nepamena nei ką ji išdarinėjo vakarėlio metu, nei su kuo naktį praleido.
Negalėjo patikėti, kai po mėnesio sužinojo kad laukiasi.
Ir kaip sužinoti kas vaiko tėvas? Ką daryti, kad paskalos darbe nesklistų?
Pradėjo nuogąstauti, kad ją dar ir šefas gali išmest iš darbo...

Фрагменты из начала фильма
http://kinozal.tv/de....php?id=1160519

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal ką sudomins?
Любовь За Любовь.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 03 sausio 2014 - 18:42
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 03, 18:40)

Man neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 03, 19:40)

man ir neatidaro verysad.gif
Atsakyti
Hmmm...Gal čia atidarys http://kinozal.tv/de....php?id=1140544
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 03 sausio 2014 - 22:09
Perziurejau Aniutinos sciastje ir "Кривое Зеркало Души". Man patiko.O ir tam aktoriui labai tinka tokie geriecio, mylimiecio vaidmenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 01 03, 23:08)

dekui, macius jau sita 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
paziurejau labai idomu filma_Не женское дело (2013) – vaidina dar 1 numyletinis aktorius_Владимир Епифанцев
user posted image
o ir pagrindine aktore, policininke majore labai "kruta" thumbup.gif ne tik savo vyra (vaiko teva) nuzudo, kai tas pagrasino skyrybu atveju, atimsias berniuka, nes zmona vaika mato tik karta per savaite ir tai tik mieganti, nes vis darbas, darbas, darbas ir dar karta darbas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 04 sausio 2014 - 01:18
Sveikos.

Gal ne i tema, bet paziurejau su dideliu malonumu Битва экстрасенсов 14 sezona (macius visus sezonus ir kiekvienam buvo savu favoritu, stipriu asmenybiu)
http://kinozal.tv/de....php?id=1126670
Nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nuo pat pradziu sirgau uz este Merlin ir Alexandra Shepsa... Saunuoliai... O dar, kai finale jiems skandavo "Gorko", tai mano dziaugsmui nebuvo ribu... Saunuoliai... wub.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 04, 02:33)
Sveikos.

Gal ne i tema, bet paziurejau su dideliu malonumu Битва экстрасенсов 14 sezona (macius visus sezonus ir kiekvienam buvo savu favoritu, stipriu asmenybiu)
http://kinozal.tv/de....php?id=1126670
Nu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Nuo pat pradziu sirgau uz este Merlin ir Alexandra Shepsa... Saunuoliai... O dar, kai finale jiems skandavo "Gorko", tai mano dziaugsmui nebuvo ribu... Saunuoliai...   wub.gif
4u.gif

Po to, kai suzinojau, kad cia viskas surezisuota, tos laidos nebeziuriu schmoll.gif
Vakar pasiziurejau komedija "Domopravitel"-tokia pradzia daug zadanti buvo, taip puikiai viskas klojosi, nu jau pabaiga-"dalse ne kuda" doh.gif
Paskui pasiziurejau "Rasputin"-vargsas Depardie turi atlikti pareiga Rusijai. doh.gif 45 minutes atsikankinau ir meciau, kaip istorinis filmas-tai prastas ir Depardie, ir patiems rusams, sugeba sukurti ir daaaaug geresniu ir spalvingesniu vaidmenu/kinofilmu. Idomiausia man, be abejo, Depardie igarsinimas biggrin.gif Filma vertinciau kokiems 5-6 balams, nedaugiau.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 04, 04:39)
Po to, kai suzinojau, kad cia viskas surezisuota, tos laidos nebeziuriu schmoll.gif

tas pats kaip Davai pzhenimsia doh.gif
Atsakyti
laba ryta, o as pamegau realybes sou _ TATA na XATA_pasirodo, kad vyru ereliskumas ir krutumas uzsibaigia ir dingsta, kai reikia su vaikais ar vaiku pasilkti ilgiau nei kelias valandas blink.gif
NEZIURIT NEI VIENA?

filmams kol kas pertrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 04 sausio 2014 - 09:47