Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

user posted image
Atsakyti
aciu uz sveikinimus 4u.gif

user posted image

na ir dar smagi dainele biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=ZwJ_KUES9Yw
Atsakyti
Белая ночь, нежная ночь (2008) – patiko, labai 4u.gif
Майский дождь (2012) – patiko 4u.gif
vakarui skirtos gyvenimiskos melodramos. aciu uz rekomendacijas 4u.gif
VISAS SU BESIBAIGIANCIAIS METAIS - ramybes, sveikatos 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
visko cia prilinkejot, aciu. O as jums stiprios sveikatos jums ir jusu seimoms, tegu arklys romus buna, nesispardo wub.gif
Sim@, linkiu tau, kad kitais metais nebedekotum taip daznai, mintyse padekok ir viskas, mes suprasim.
Kas del amziaus, tai ka jus beatminsit, kai mano 50 sulauksit? cia as retoriskai ir nepiktai.
Vakar pradejau ,,bierega", apie pasieniecius, daug kriminalo, meiles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 31 gruodžio 2013 - 18:36
QUOTE(Visgi @ 2013 12 31, 14:48)
Labas, tokią saulėtai gražią paskutinę 2013-ųjų metų dieną! smile.gif

''Интерны (Новогодняя)'' /2013/

Isskirtinis aciu uz geros nuotaikos doze aciuks.gif Taip smagiai pasiziurejom, pasiruosem sventimui thumbup.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 12 31, 17:03)
Su artejanciais, merginos...
2014 metus astrologai (ir ne tik) pranasauja gerus...  Lai ju prognozes (geros) issipildo... wink_3.gif 

Bajerio norit? biggrin.gif Saziningai skaiciau horoskopus, skirtus 2014 metiems savam zenklui. Jatau, kaip apsidziaugiau, kai zadejo, kad arklys atnes man finansine sekme ir karjeros galimybes wub.gif Ot, dura, sugalvojau gi googlej pasiknisti, o kas buvo zadeta man 2013 metais, ka gyvate turejo atnesti. Skaitau ir patiketi negaliu: gyvate turejo atnesti man finansine sekme ir karjeros galimybes lotuliukas.gif Vienzo, copy-paste padare astrologai nuo pernai metu lotuliukas.gif Paskaiciau vyro horoskopus-analogiski nukopijuoti pazadai biggrin.gif
Bandziau pasiziureti, ka buvo zadeje astrologai/burejai 2013 metams, kas issipilde, kas ne. Tai, panos, Palmira is viso isemusi 2013 metu prognozes is savo internetinio psl(2012 palikusi) lotuliukas.gif Zodziu, pasikeliau sau nuotaika ir tuo "detektyvu", gal toks tikslas astrologu ir buvo-kaip galima optimistines nuotaikos naujiems metams.
To linkiu ir as jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 12 31, 18:36)
Sveikutes,
Vakar pradejau ,,bierega", apie pasieniecius, daug kriminalo, meiles drinks_cheers.gif

Vilioja, Cia ne Tavo "Berega"... Filmas, kurio norejai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 31, 18:36)
Isskirtinis aciu uz geros nuotaikos doze aciuks.gif  Taip smagiai pasiziurejom, pasiruosem sventimui thumbup.gif
Bajerio norit? biggrin.gif Saziningai skaiciau horoskopus, skirtus 2014 metiems savam zenklui.
Zodziu, pasikeliau sau nuotaika ir tuo "detektyvu", gal toks tikslas astrologu ir buvo-kaip galima optimistines nuotaikos naujiems metams.
To linkiu ir as jums visoms 4u.gif

thumbup.gif Ai, kaip bus taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 12 31)
Vilioja, Cia ne Tavo "Berega"...Filmas, kurio norejai?
Aha, aš ir sakau, mažum tas (aš jį mačiusi, man patiko)?
Na taip gražiai, detaliai Vilioja jį aprašė,
tik va- ties pavadinimu atmintis 'užtrumpino' smile.gif

spoorga, o jus gal namuos Naujus sutinkat?

Mes- namuos.
Tai galvoju, kaži atsiras kas su manimi virtualiai taure 'cinkt' padarys? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Su Naujais 2014!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 12 31, 22:58)
spoorga, o jus gal namuos Naujus sutinkat?

Mes- namuos.
Tai galvoju, kaži atsiras kas su manimi virtualiai taure 'cinkt' padarys? bigsmile.gif
[

Su Naujaisiais... Mes namie
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 01 01, 00:17)
Su Naujaisiais... Mes namie drinks_cheers.gif
Oi spoorga kaip smagu!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 01 01, 00:40)

Pas jus daug fejerverku buvo? Pas mus daug, bet pastebejau, kad visi vienodi... Na nei vieno, tokio skirtingo, kazkuo issiskiriancio nemaciau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
su naujais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mes naujus sutikom namie dviese su vyresnele,nes mazosios uzmigo biggrin.gif jeigu ne dukra-as jau norejau 23 val. eiti miegoti lotuliukas.gif blush2.gif

kas per Berega? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 01 sausio 2014 - 09:00