Sveikutes,
visko cia prilinkejot, aciu. O as jums stiprios sveikatos jums ir jusu seimoms, tegu arklys romus buna, nesispardo
Sim@, linkiu tau, kad kitais metais nebedekotum taip daznai, mintyse padekok ir viskas, mes suprasim.
Kas del amziaus, tai ka jus beatminsit, kai mano 50 sulauksit? cia as retoriskai ir nepiktai.
Vakar pradejau ,,bierega", apie pasieniecius, daug kriminalo, meiles
visko cia prilinkejot, aciu. O as jums stiprios sveikatos jums ir jusu seimoms, tegu arklys romus buna, nesispardo
Sim@, linkiu tau, kad kitais metais nebedekotum taip daznai, mintyse padekok ir viskas, mes suprasim.
Kas del amziaus, tai ka jus beatminsit, kai mano 50 sulauksit? cia as retoriskai ir nepiktai.
Vakar pradejau ,,bierega", apie pasieniecius, daug kriminalo, meiles
QUOTE(Visgi @ 2013 12 31, 14:48)
Labas, tokią saulėtai gražią paskutinę 2013-ųjų metų dieną!
''Интерны (Новогодняя)'' /2013/
''Интерны (Новогодняя)'' /2013/
Isskirtinis aciu uz geros nuotaikos doze Taip smagiai pasiziurejom, pasiruosem sventimui
QUOTE(spoorga @ 2013 12 31, 17:03)
Su artejanciais, merginos...
2014 metus astrologai (ir ne tik) pranasauja gerus... Lai ju prognozes (geros) issipildo...
2014 metus astrologai (ir ne tik) pranasauja gerus... Lai ju prognozes (geros) issipildo...
Bajerio norit? Saziningai skaiciau horoskopus, skirtus 2014 metiems savam zenklui. Jatau, kaip apsidziaugiau, kai zadejo, kad arklys atnes man finansine sekme ir karjeros galimybes Ot, dura, sugalvojau gi googlej pasiknisti, o kas buvo zadeta man 2013 metais, ka gyvate turejo atnesti. Skaitau ir patiketi negaliu: gyvate turejo atnesti man finansine sekme ir karjeros galimybes Vienzo, copy-paste padare astrologai nuo pernai metu Paskaiciau vyro horoskopus-analogiski nukopijuoti pazadai
Bandziau pasiziureti, ka buvo zadeje astrologai/burejai 2013 metams, kas issipilde, kas ne. Tai, panos, Palmira is viso isemusi 2013 metu prognozes is savo internetinio psl(2012 palikusi) Zodziu, pasikeliau sau nuotaika ir tuo "detektyvu", gal toks tikslas astrologu ir buvo-kaip galima optimistines nuotaikos naujiems metams.
To linkiu ir as jums visoms
QUOTE(sapniukass @ 2013 12 31, 18:36)
Vilioja, Cia ne Tavo "Berega"... Filmas, kurio norejai?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 31, 18:36)
Isskirtinis aciu uz geros nuotaikos doze Taip smagiai pasiziurejom, pasiruosem sventimui
Bajerio norit? Saziningai skaiciau horoskopus, skirtus 2014 metiems savam zenklui.
Zodziu, pasikeliau sau nuotaika ir tuo "detektyvu", gal toks tikslas astrologu ir buvo-kaip galima optimistines nuotaikos naujiems metams.
Bajerio norit? Saziningai skaiciau horoskopus, skirtus 2014 metiems savam zenklui.
Zodziu, pasikeliau sau nuotaika ir tuo "detektyvu", gal toks tikslas astrologu ir buvo-kaip galima optimistines nuotaikos naujiems metams.
Ai, kaip bus taip
QUOTE(spoorga @ 2013 12 31)
Vilioja, Cia ne Tavo "Berega"...Filmas, kurio norejai?
Aha, aš ir sakau, mažum tas (aš jį mačiusi, man patiko)? Na taip gražiai, detaliai Vilioja jį aprašė,
tik va- ties pavadinimu atmintis 'užtrumpino'
spoorga, o jus gal namuos Naujus sutinkat?
Mes- namuos.
Tai galvoju, kaži atsiras kas su manimi virtualiai taure 'cinkt' padarys?
QUOTE(Visgi @ 2013 12 31, 22:58)
spoorga, o jus gal namuos Naujus sutinkat?
Mes- namuos.
[
Mes- namuos.
[
Su Naujaisiais... Mes namie
QUOTE(spoorga @ 2014 01 01, 00:17)
Su Naujaisiais... Mes namie
Oi spoorga kaip smagu!QUOTE(Visgi @ 2014 01 01, 00:40)
Pas jus daug fejerverku buvo? Pas mus daug, bet pastebejau, kad visi vienodi... Na nei vieno, tokio skirtingo, kazkuo issiskiriancio nemaciau
Labas rytas
su naujais
mes naujus sutikom namie dviese su vyresnele,nes mazosios uzmigo jeigu ne dukra-as jau norejau 23 val. eiti miegoti
kas per Berega?
su naujais
mes naujus sutikom namie dviese su vyresnele,nes mazosios uzmigo jeigu ne dukra-as jau norejau 23 val. eiti miegoti
kas per Berega?