Убить дважды (2013) - geras filmas, labai patiko Gaila tik, kad moterys tokios ziaurios buna
aciu, kas rekomendavo
laba visoms:)
megstancioms filmus apie kara, tai Черные кошки (2013) ISTORINIS DETEKTYVAS - tiks aciu uz rekomendacija
megstancioms filmus apie kara, tai Черные кошки (2013) ISTORINIS DETEKTYVAS - tiks aciu uz rekomendacija
paziurejau_Анютино счастье (2013) jauna mergina 7 metus gyvenus vaiku namuose, gryzta i savo gimta kaima Filme pasakojama apie jos tolesni gyvenima (meile, darba kaimo fermoje, nesutarima su brolio zmona, anyta, kurios nuo gero gyvenimo priveda, jog Aniutos brolis pradeda gerti )
kas rekomendavo_aciu, nes filmas 2 seriju tinkamas valaro ziurejimui
kas rekomendavo_aciu, nes filmas 2 seriju tinkamas valaro ziurejimui
Labas labas
Kaip pošventinės nuotaikos?
Ar nepervargot? Ar nepersivalgėt?
Aš- nei vieną nei kitą.
Keista, kad štai jau ir po Kalėdų. Man jos kažkaip šįkart neprailgo.
O jau ta šypsena ir tas laimingas vaiko veidas
Рождественский клип
Kadangi toks tarpušventinis laikotarpis dabar,
tai manau tiks toks mini romantiškumas šiai temai, prisiminus žiūrėtus filmus
(tik fone skambančios dainos man nekokios jau labai, na bet bala nematė)
Nr.1
Два Сердца
Nr.2
Лишь ты умеешь так любить
Nr.3
Я верю в любовь!
Nr.4
Нежданная любовь
Nr.5
Студенточка
Nr.6
Скажи
Nr.7
Ты Одна
Nr.8
Твоё дыхание
Nr.9
За твою красивую улыбку
Papildyta:
Nr.10
Твои губы, твои руки
Nr.11
Ты одна
Nr.12
Новая Жизнь
Nr.13
Не дели любовь...
Nr.14
Felicità (счастье)
Nr.15
Проходит жизнь...
Nr.16
Если ты со мной
Nr.17
Если Бы Не Ты...
Nr.18
Снова ты
Nr.19
Шопен
Papildyta:
Nr.20
Мы ждём
Nr.21
Твоя Любовь
Nr.22
Моя Женщина
Nr.23
Последняя любовь
Nr.24
Синие Глаза
Nr.25
Родная
Nr.26
Первый учитель
Nr.27
Ложь любимым не прощают
Nr.28
Это все
Nr.29
Ах одесса
Papildyta:
Nr.30
Ещё вчера
Nr.31
Я брошу жизнь свою к твоим ногам
Nr.32
На моей руке
Nr.33
Не обижай любовь
Nr.34
Обними меня крепче
Nr.35
Забудь меня
Nr.36
Песня из фильма Поцелуй судьбы
Aš- nei vieną nei kitą.
Keista, kad štai jau ir po Kalėdų. Man jos kažkaip šįkart neprailgo.
O jau ta šypsena ir tas laimingas vaiko veidas
Рождественский клип
Nr.1
Два Сердца
Nr.2
Лишь ты умеешь так любить
Nr.3
Я верю в любовь!
Nr.4
Нежданная любовь
Nr.5
Студенточка
Nr.6
Скажи
Nr.7
Ты Одна
Nr.8
Твоё дыхание
Nr.9
За твою красивую улыбку
Papildyta:
Nr.10
Твои губы, твои руки
Nr.11
Ты одна
Nr.12
Новая Жизнь
Nr.13
Не дели любовь...
Nr.14
Felicità (счастье)
Nr.15
Проходит жизнь...
Nr.16
Если ты со мной
Nr.17
Если Бы Не Ты...
Nr.18
Снова ты
Nr.19
Шопен
Papildyta:
Nr.20
Мы ждём
Nr.21
Твоя Любовь
Nr.22
Моя Женщина
Nr.23
Последняя любовь
Nr.24
Синие Глаза
Nr.25
Родная
Nr.26
Первый учитель
Nr.27
Ложь любимым не прощают
Nr.28
Это все
Nr.29
Ах одесса
Papildyta:
Nr.30
Ещё вчера
Nr.31
Я брошу жизнь свою к твоим ногам
Nr.32
На моей руке
Nr.33
Не обижай любовь
Nr.34
Обними меня крепче
Nr.35
Забудь меня
Nr.36
Песня из фильма Поцелуй судьбы
Su šventėm visas
Visgi, ačiū pasistengei
Visgi, ačiū pasistengei
QUOTE(Visgi @ 2013 12 26, 22:47)
labai aciu
QUOTE(Visgi @ 2013 12 26, 21:47)
Labas labas
Aš- nei vieną nei kitą.
Aš- nei vieną nei kitą.
Labas rytas
Geros ,darbinės nuotaikos Jau kavinuosi prieš darbuką na ir trauksiu...Šiandien ryt ir viskas-šiemet karjera baigta
Aš tai persiėdžiau Per kūčias kaltas Silkės tortas.. O per Kalėdas jau net nežinau.. Na gal Naujų sutikimas nebus toks ėdringas,o paskui jau reiks kažką mąstyt tikrai
Mes Kūčias šiemet pirmą sykį valgėm namie ir tik šeima Pirma Kalėdų diena jau buvo svečių priėmomo ir ėjimo į svečius diena,na o vakar man patiko labiausiai -namie,prie teliko,su mezginiu ... Bet rusiškų filmų tai tik vieną saldžią melodramą,bet užtad abudu su vyru,pažiūrėjom Moj bielyj i pušystyj
labas rytas:) praejo Kaledos
Labas rytas
Su praėjusiom Gerų paskutinių gyvatės dienelių, lai arkliukas atšuoliuoja su džiaugsmu ir laime Ir su žolelėmis, nes silkių ir mėsyčių pilni pilvai ir akys
Buvom svečiuose, priėmėm svečius namuose, šiandien baliams išeiginė, ryt pratęsim Filmų nežiūriu, galite bausti, tik neišmetimu iš temos.
Mačiau, kinozale dovanos neauksinius siuntimusis, reiks atsisiųsti Redkaja grupa krovi.
Su praėjusiom Gerų paskutinių gyvatės dienelių, lai arkliukas atšuoliuoja su džiaugsmu ir laime Ir su žolelėmis, nes silkių ir mėsyčių pilni pilvai ir akys
Buvom svečiuose, priėmėm svečius namuose, šiandien baliams išeiginė, ryt pratęsim Filmų nežiūriu, galite bausti, tik neišmetimu iš temos.
Mačiau, kinozale dovanos neauksinius siuntimusis, reiks atsisiųsti Redkaja grupa krovi.
Mergaites Su Sv.Kaledomis kadangi esu retokas svecias cia, tik megstu paskaityti gal labiau nei rasyti, bet ir as noreciau aprasyti ka maciau:
zziurejau filma "Gorkio 2" komedija, na tokia gan idomi, vaidina zinomi aktoriai is Svotu; tipo vestuves su junoro gyslele;
Po to ziurejau "Maskva nie Maskva" filmas naujai pastatytas irgi toks vertas demesio, kadangi esu tokia daugiau lengvu filmu gerbeja tai gal cia daugiau tinkantis toms kurios megsta toki stiliu
Pirmaji filma ziurejau per filmai in.
o paskutini ziurejau per +3 kanala
ai dar pamirsau per ta pati kanali ziurejau "Muziki iz kalendare" super komedija, taip pat per +3 kanala
atsiprasau, kad nerasiau filmu rusisku sriftu, bet manau kad suprasite
zziurejau filma "Gorkio 2" komedija, na tokia gan idomi, vaidina zinomi aktoriai is Svotu; tipo vestuves su junoro gyslele;
Po to ziurejau "Maskva nie Maskva" filmas naujai pastatytas irgi toks vertas demesio, kadangi esu tokia daugiau lengvu filmu gerbeja tai gal cia daugiau tinkantis toms kurios megsta toki stiliu
Pirmaji filma ziurejau per filmai in.
o paskutini ziurejau per +3 kanala
ai dar pamirsau per ta pati kanali ziurejau "Muziki iz kalendare" super komedija, taip pat per +3 kanala
atsiprasau, kad nerasiau filmu rusisku sriftu, bet manau kad suprasite
Laba
Jetau, man šiandien į darbą nereikia, kokia laimė kookia laimė Iš to džiaugsmo nežinau ką čia dabar ir veikt.
Buvau į lauką išlėkus trumpam, na ir atšiaurus tas vėjas šiandien, permarytėsplauką vos manęs nenupūtė. Šiek tiek smagiau kai va dabar saulutė iškišo snapą. Matyt užsimiegojus ji po švenčių. Niu va ir vėl dingo, matyt apsivertė ant kito šono, besarmatė!
Apie Naujus jau galvojat, planuojat ką veiksit? Man tai kažko dar nei galvojasi, nei planuojasi Laukiu įkvėpimo štoli.
Jetau, man šiandien į darbą nereikia, kokia laimė kookia laimė Iš to džiaugsmo nežinau ką čia dabar ir veikt.
Buvau į lauką išlėkus trumpam, na ir atšiaurus tas vėjas šiandien, permarytėsplauką vos manęs nenupūtė. Šiek tiek smagiau kai va dabar saulutė iškišo snapą. Matyt užsimiegojus ji po švenčių. Niu va ir vėl dingo, matyt apsivertė ant kito šono, besarmatė!
QUOTE(Apuokas @ 2013 12 26, 22:52)
Jau koks gražus žiemiškas tamstos avataras QUOTE(Ramunaite @ 2013 12 27, 11:11)
Visgi, koks serialo pavadinimas yra nr. 18?
Nu jo, ir užuomarša aš, arba žiopla Įdėt įdėjau, o pavadinimus nesurašiau, sorryQUOTE(Visgi @ 2013 12 26)
Nr.1 ''Красный жемчуг любви'' /2008/ Nr.2 ''Ещё один шанс'' /2009/ Nr.3 ''Удиви меня'' /2012/ Nr.4 ''Белая ночь, нежная ночь'' /2007/ Nr.5 ''Любовь на острие ножа'' /2007/ Nr.6 ''Родной человек'' /2013/ Nr.7 "Майский дождь'' /2012/ Nr.8 ''Если бы я тебя любил'' /2010/ Nr.9 ''Любовь на два полюса'' /2011/ Nr.10 ''М+Ж'' /2009/ Nr.11 ''На крючке'' /2011/ Nr.12 ''Одиночка'' /2010/ Nr.13 ''Под прикрытием'' /2012/ Nr.14 ''Бедная Настя'' /2003-2004/ Nr.15 ''Апофегей'' /2013/ Nr.16 ''Классные мужики'' /2010/ Nr.17 ''Умножающий печаль'' /2005/ Nr.18 ''Она сказала "Да" /2007/ Nr.19 ''Я тебя никому не отдам''/2010/ Nr.20 ''Виктория'' /2012/ Nr.21 ''Личные обстоятельства'' /2012/ Nr.22 ''Красавица и Чудовище'' /2012/ Nr.23 ''Невеста моего друга'' /2012/ Nr.24 ''Любви целительная сила'' /2012/ Nr.25 ''Маша'' /2012/ Nr.26 ''Роман в письмах'' /2011/ Nr.27 ''От сердца к сердцу'' /2010/ Nr.28 ''Дети Арбата'' /2004/ Nr.29 ''Жизнь и приключения Мишки Япончика'' /2011/ Nr.30 ''Вкус граната'' /2011/ Nr.31 ''Хроники измены'' /2010/ Nr.32 ''Ради тебя'' /2013/ Nr.33 ''Отдам жену в хорошие руки'' /2012/ Nr.34 ''Вероника'' /2012/ Nr.35 ''Неоконченный урок'' /2009/ Nr.36 ''Поцелуй судьбы'' /2011/ Apie Naujus jau galvojat, planuojat ką veiksit? Man tai kažko dar nei galvojasi, nei planuojasi Laukiu įkvėpimo štoli.