Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(Julsita)
<> Aš tai dar ir ryt iki 16val dirbsiu verysad.gif
<> Na ką,draugės,jaučiu,kad daugiau iki Kalėdų laiko nerasiu prisėst,
tai linkiu dabar
Ramaus, jaukaus Kūčių vakaro ir Linksmų Kalėdų
Nu nevazmozhna, tokia diena ir dar dirbt console.gif
Jei jau sakai, kad ko gero nesusitiksim, o tik po švenčių,
tai vaišinu tave bei palinkėsiu ir tau
000059.gif Jaukaus Kūčių vakaro ir stebuklingų Kalėdų 000059.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 12 23, 09:19)

Juperi,pavėluotai,bet ir aš sveikinu ,tave kraštiete,su tavo švente  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas, ACIU dar karta VISOM uz sveikinimus...
O Viliojai uz METU STAIGMENA !

si ryta, kai galvele dar braska...ir nesinori nieko saldaus...ziuriu dokumentika apie Kurska (uzdraustas filmas Rusijoje)...labai gerai pamenu- tuomet negalejau atsitraukti nuo TV laukdama bet kokios zinios apie tuos keleta likusiu (neilgam) gyvu jureiviu...sad.gif
man tai atrode kaip is serijos "palaidoti gyvi" sad.gif

Kursk_Podvodnaya.lodka.v.mutnoj.vode.
Atsakyti
laba visoms:)
o as vakar jau N taji karta ziurejau_Баллада о Бомбере (2011)_rode per BTV, tai iki isnaktu ziurejau. Nors ir apie kara, bet labai geras bei idomus filmas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Julsita tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif jaukaus kuciu vakaro ir linksmu kaledu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mums tai sventes ... nakti vyras gris ir ryte isvaziuoja i Rusija,tai siandien visa diena gaminu jam maista,na o mes su vaikais liksim vienos,dar ir dukra serga,tai net i miesta nenuvaziuosim ir egles dar nematem ir neaisku,ar spesim pamatyti...

vakar paziurejau Ubit dvazhdy idomus,patiko ir dar paziurejau Vmeste navsegda irgi patiko thumbup.gif keista,kad .... neparase,kad tas filmas piktiems zmonems,kurie pavydi ir pan. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 23 gruodžio 2013 - 13:51
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 23, 13:23)
mums tai sventes...

Neliūdėkit jūs ten visos... Nieko nepadarysi, nemažai žmonių reikia dirbti per šventes. Mano vaikis irgi dirba ir Kalėdų pirmą dieną, ir Naujųjų naktį..."nuskilo" jam šiemet...
Aš tai kažkaip nesureikšminu visų švenčių, mane nervuoja tokios masinės šventinės psichozės. Nors visada švenčiu, maisto prigaminu perdaug, su dovanom irgi nepaskūpiu...

Ir aš turbūt rytoj neprisijungsiu, su silkėm draugausiu, kisielių virsiu... Tad sveikinu visas su Kalėdomis, linkiu laimės, meilės, sveikatos Jums ir visiems, kurie JUms rūpi. Džiaugsmingų Kalėdų, draugiško Senelio, skanių meduolių 4u.gif wink_3.gif 000059.gif
Atsakyti
Любовь без лишних слов (2013) – labai idomus ir vertas ziurejimo filmas vakarui thumbup.gif jauna kirpeja isiziuri jos pacios klientas, senyvas vyras, bet labai turtingas ir padaro viska, kad jo kirpeja tampa jo zmona blink.gif

Visoms_ramių Kūčių, Turtingo Kalėdų senio 4u.gif ir kadangi šios šventės yra ramybės ir susitaikymo šventė, tai linkiu visoms_santarvės bei abipusio supratimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as sugebejau su kaiminka susipykt, tiksliau viska susakiau ir isejau, bet dabar dar ,,verdu", matyt reikejo tokia diena, dar supratau, kad baznycion vaiksciojimas ir sazines reikalas pas ja labai nedraugauja, moteris uz mane jaunesne, bet....
i tema, pritariu Simai, kad tas filmas idomus, su daug posukiu. Dabar ziuriu daugelio perziureta ir isgirta ,,ubit dvazdy"
Atsakyti
o as jau antras vakaras vis apsiverkiu verysad.gif tai, jei ne vaikai, turbut uzsiverkciau. Pirmos Kucios ir Kaledos be JOS verysad.gif verysad.gif verysad.gif
labai liudna. Bet TAI suprast gali tik tie, kas jau yra tureje si skausma verysad.gif

paziurejau_Флэш.ка (2006) - ir Берега (2013) – patiko, idomus filmai.
Atsakyti
Buvo ir pas mane, kai vyras per šventes dirbdavo, tik šiemet po ilgos pertraukos ir Kalėdos ir Nauji bus laisvi. Nepamenu jau kada tokia 'šventė' buvo. Tai laikau čiūrikus, kad nieks extra nepasikeistų. Nieko nepadarysi, tokia padangių berniukų dalia.
Ir netektys buvo, tai ypač skausmingi pirmi/antri metai prie šventinio kūčių stalo. Sim@, nesielvartauk. Su laiku savaime atlėgs. Tik tokiais žodžiais galiu paguosti.
Na ir piktų kaimynų irgi būtą. Panašiai kaip pas sapniuką- tokie jauni, o jau tokie pikti. Visad stebėdavaus.
O jau kokių bobulencijų pasitaiko tai išvis, kas sekmad į bažnyčia, ir dar ten sugeba susibarti kas kur stovi ar astistojo... Teko savo akim matyt. Na anekdotai, ne kitaip.
Krištolinė ledi, nenusimink. Kitąmet bus gal namuos tavo vyras, o dukružei tavo linkiu greičiau pasveikt.
Vilioja, gražios ryt draugystės su silke ir kisielium! Aš ir ryt makaluosius toje pačioje draugystėje, bet manau dar ryt vis tik užsuksiu čia, pasilabint smile.gif

Taip kad moterys aukščiau galvą, ir tvirtu žingsiu į priekį.
Nes nieko kito žinokit nebelieka, tik taip, vat!

Kaip tik dabar kramsnoju šokoladą su lazdyno riešutais essen.gif
user posted image

''Ключи от прошлого'' /2013/
Премьерa
http://kinozal.tv/de....php?id=1157276

user posted image

''Любовь не картошка'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1157283

user posted image
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif
Kol dar nepradejau didziuju darbu, noriu visoms palinketi jaukaus, ramaus kuciu vakaro, linksmu bei netiketu sv. Kaledu. Tegul jums viskas visada ir visur sekasi, tegul issipildo visi troskimai. Bukit sveikos, laimingos, linksmos, turtingos, kurybingos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 12 23, 21:57)
o as jau antras vakaras vis apsiverkiu verysad.gif tai, jei ne vaikai, turbut uzsiverkciau. Pirmos Kucios ir Kaledos be JOS verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
labai liudna. Bet TAI suprast gali tik tie, kas jau yra tureje si skausma verysad.gif

paziurejau_Флэш.ка (2006) - ir Берега (2013) – patiko, idomus filmai.

Laba,

man antros Kūčios be brolio. Ir nieko jau... Praeis.

Paguldė mane Grinčas namie su plaučių uždegimu, tad nuotaikos ne kažkokios. Vyras jau purtosi nuo žodžio Zemskij doktor, nes dabar dabaiginėju jau trečiąjį sezoną biggrin.gif Visoms linkiu svarbiausio - nesirgti. Nes kai susergi ir praleidi visas svarbiausias švenčių akimirkas - labai jau ne kas smile.gif Tad - SVEIKATOS, STIPRYBĖS IR JUOKO VISOMS!
Atsakyti
4u.gif Simute,uzjauciu.Man irgi pirmosios Kaledos be tevelio.
o del svenciu psichozes pritariu,nemegstu jos.Laimei,mama atvaziuavo pas mane,tai nereiks rupintis valgiu ruosimu,nors, tiesa sakant, per savo amzeli ir neteko suruosti Kaledu,Velyku.Gerai,kai mama dar gyva.
kai pagalvoju,kad diena prades ilgeti,taip gera rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 24 gruodžio 2013 - 10:37