Sveikutes,
man ir tas aktorius kur Simai patinka
pradejau ziuret ,,liubov biez lisnich slov"
Juperi, buk sveika, laiminga, darbinga
Kaip smagu, kad tiek melodramų parekomendavot
Sveikutės,
žiūrisi vienu įkvėpimu, tik gaila , kad tik 32 serijos
Кордон следователя Савельева (2013 )
http://www.youtube.c...h?v=6W-KvD8bSqA
žiūrisi vienu įkvėpimu, tik gaila , kad tik 32 serijos
Кордон следователя Савельева (2013 )
http://www.youtube.c...h?v=6W-KvD8bSqA
QUOTE(Visgi @ 2013 12 22, 12:37)
QUOTE(sapniukass @ 2013 12 22, 14:06)
man ir tas aktorius kur Simai patinka
teks dalintis pamainomis
laba vakara,
paziurejau Любовь нежданная нагрянет (Бес в ребро) (2013) - labai nuotaikinga gyvenimiska melodrama, kai profesionali vireja-kulinare-konditere isleidziama i pensija, nusimena, kaip reikes toliau gyvent be darbo? Bet, gerai, kai turi gera drauge (ji pries metus isejus i pensija), uzveda drauge i nauja veikla, nauja gyvenima, kuriame moterys sutinka gyvenimo draugus (susipazysta besilankydamos "Sokiai, kam virs 50"). Isties prasideda naujas gyvenimas. Pasirodo, kad isejimas i pensija irgi buna i nauda
aciu uz rekomendacija pakele nuotaika gyventi toliau ir sypsotis
JUPERI
QUOTE(Visgi @ 2013 12 22, 18:59)
dabar žiūriu per rossija. sekmadienio vakarui pats tas
QUOTE(arden)
dabar žiūriu per rossija. sekmadienio vakarui pats tas
Aš irQUOTE(Visgi @ 2013 12 22, 21:45)
paziurejau,patiko,pradedu jaust simpatija tam aktoriui,kur liko su pagr heroje.su juo kazkaip, kiek ziurejau, visi filmai neblogi.
QUOTE(Amiala)
Turiu pripažint, kad tik jom ir tesilepinau šį savaitgalį QUOTE(liepa27 @ 2013 12 22, 21:32)
patiko,pradedu jaust simpatija tam aktoriui,kur liko su pagr heroje.su juo kazkaip, kiek ziurejau, visi filmai neblogi
Aš ir pastebėjau, kad jis tokiose filmuose kur personažai jo семьянин. Ir jam tinka, manau
Labas rytas,kolegės. Na ką-geros paskutinės darbo dienos prieš šventes
Aš tai dar ir ryt iki 16val dirbsiu
Juperi,pavėluotai,bet ir aš sveikinu ,tave kraštiete,su tavo švente
Na o aš kelias dienas iš eilės žiūrėjau tik po kelias serijas Voroninų prieš miegą ir viskas. Neturėjau kada daugiau. Vakar su B pusdienį pas Kalėdų senelius vaikščiojom,jieškojom dovanų vaikam. Ale labai jau jie brangininkai.Tik vieną suradom,tokį nuolaidas neblogas darantį,tai beveik visiem pas jį ir supirkom
Na ką,draugės,jaučiu,kad daugiau iki Kalėdų laiko nerasiu prisėst,tai linkiu dabar:
Ramaus,jaukaus Kūčių vakaro ir Linksmų Kalėdų
Aš tai dar ir ryt iki 16val dirbsiu
Juperi,pavėluotai,bet ir aš sveikinu ,tave kraštiete,su tavo švente
Na o aš kelias dienas iš eilės žiūrėjau tik po kelias serijas Voroninų prieš miegą ir viskas. Neturėjau kada daugiau. Vakar su B pusdienį pas Kalėdų senelius vaikščiojom,jieškojom dovanų vaikam. Ale labai jau jie brangininkai.Tik vieną suradom,tokį nuolaidas neblogas darantį,tai beveik visiem pas jį ir supirkom
Na ką,draugės,jaučiu,kad daugiau iki Kalėdų laiko nerasiu prisėst,tai linkiu dabar:
Ramaus,jaukaus Kūčių vakaro ir Linksmų Kalėdų
QUOTE(Visgi @ 2013 12 22, 23:51)
Aš ir pastebėjau, kad jis tokiose filmuose kur personažai jo семьянин. Ir jam tinka, manau
pavydziu,kas realybej turi toki vyra-ramu,vyriska,mylinti ir mokanti bendrauti su vaikais...