Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 12 17, 12:57)
Del prasymo nedoti uz filma-prisijungiu, labai erzina tie "aciu, kas rekomendavo", bet del trumpo turinio papasakojimo-tai nesutinku. schmoll.gif Labiausiai vertinu rekomendacijas tu, kurios trumpai, savais zodziais apraso filma, pagal tai sprendziu, ziureti ji ar n, ar tai mano filmas, ar ne.
Tad visu visu prasau, kad ir avis sveika butu(kitu neerzintu), ir vilkas sotus: parasykit trumpa turini ir pageltoninkit 4u.gif

man irgi patinka,bet tik tada,kai nera kazko labai konkretaus,kaip pvz, kaip baigsis filmas cool.gif
Atsakyti
Del prasymo nedoti uz filma-prisijungiu, labai erzina tie "aciu, kas rekomendavo", bet del trumpo turinio papasakojimo-tai nesutinku. schmoll.gif Labiausiai vertinu rekomendacijas tu, kurios trumpai, savais zodziais apraso filma, pagal tai sprendziu, ziureti ji ar n, ar tai mano filmas, ar ne.
Tad visu visu prasau, kad ir avis sveika butu(kitu neerzintu), ir vilkas sotus: parasykit trumpa turini ir pageltoninkit 4u.gif

Sena pažįstama,tavo aprašytus aš visada mielai skaitau ir sprendžiu,žiūrėt ar ne,bet...Ai toliau gal tyliu,bo paskui vėl sakysiu sau,kad liežuvis mano priešas doh.gif
Atsakyti
ir avis sveika butu(kitu neerzintu), ir vilkas sotus: parasykit trumpa turini ir pageltoninkit 4u.gif

Tyngine tu tyngine mirksiukas.gif tai atsidaryk nuorodą ir pasiskaityk. Tę dą ir reitingavimą pamatysi tongue.gif lotuliukas.gif O jei rimtai, viskas gerai su komentarais, tik erzina prierašai tokie, kaip "verta susimąstyti", "tokiam filmui reikia subręsti" biggrin.gif Kartais tokia nesubrendėle pasijuntu... lotuliukas.gif
Pilnatis šiandien stojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 12 17, 14:52)
Tyngine tu tyngine mirksiukas.gif tai atsidaryk nuorodą ir pasiskaityk. Tę dą ir reitingavimą pamatysi tongue.gif  lotuliukas.gif O jei rimtai, viskas gerai su komentarais, tik erzina prierašai tokie, kaip "verta susimąstyti", "tokiam filmui reikia subręsti" biggrin.gif  Kartais tokia nesubrendėle pasijuntu... lotuliukas.gif

O vat zinok, kad ne tas man yra paskaityti anotacija rusu kalba ir ten visokius komentarus apacioj, man maloniau, kai musu tautietes vertina filma ir anotuoja lietuviskai tongue.gif
Nu tingine as, ka padarysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 12 17, 13:45)
toliau gal tyliu,bo paskui vėl sakysiu sau,kad liežuvis mano priešas  doh.gif

ph34r.gif todel ir tapau nindze lotuliukas.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 12 17, 13:52)
  Kartais tokia nesubrendėle pasijuntu... lotuliukas.gif

2.gif cia matyt tik viena subrendusi yra smartass.gif

vsio tyliu ir dingstu,bo tuoj prisikalbesiu devil.gif nail.gif fear.gif newyear.gif
Atsakyti
labai geras ir vertas ziurejimo_Бомба (2013) -aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat nemalonu, kai ateini į temą ir randi ne gražaus, pozityvaus, o piktdžiugiškas žinutes su pasitenkinimo gaidele, maždaug учимся хамит красиво...

Man apskritai keista, kai nei iš šio nei iš to (lygioj vietoj) parašoma apie kažkokį pavydą (kokį? kam? kooo pavydėt?), neva apie priežiūros stoką vaikams (nors buvo tik garsiai nusistebėta, kaip viskas suspėjama, ir tiek), apie ne kartą užakcentuojamą šeimyninę padėtį, man pvz nė motai kas ten su vyru ar be vyro gyvena, ir kuris iš jų vaikšto į PC. Man išsituokusi moteris nei trukūmas nei privalumas. ,Užmėtymą akmenimis.... o kokiu pagrindu taip skambiai yra pavartotas šis epitetas?
Šiais laikais apstu savarankiškų, stiprių, ir veiklių moterų, net nežiūrint į tai ar drauge su vyru gyvena ar be vyro. Pvz mano aplinkoj nei vienos mirštančios gulbės ir su žiburiu nerasi.

Aš suprantu, kad yra žmonių kurie turi polinkį sąmoningai destruktyviai (ardyti, griauti) elgtis, sąmoningai iš-/provokuoti.
Jau apie konfliktiškumą ir virtualaus bendravimo gebėjimo stoką aš jau net nekalbu.

Tai yra reikalinga kaip dozė. Jie jaučia pasitenkinimą. Jiems yra smagu, nes... kaip ir vaikamas kuriems reikalingas dėmesys, nesvarbu kokiu elgesiu jis pasiektas ir koks, teigiamas ar neigiamas.

Nuvykę į svečią šalį, įsilieję į kolektyvą, atėję į svečius, kaip mes elgiamės? Ateinam purvinais batais ir dar pridergiam?

Aš tą negražų atėjimą prieš porą metų labai gerai pamenu... su asmeninėm grasinančiom žinutėm man, Viliojai ir dar kažkam (ta narė paskui pasišalino iš šitos temos, nico nepamenu db). Jau tuomet pastebėjau ir išsakiau savo nuomonę, kad asmuo elgiasi neadekvačiai.

Tad pagyvenę kartu ne vienerius metus šioje temoje, leidžiama turėti ir svarų pagrindą į nepasitenkinimą (per dieną ar savaitę tas nepasitenkinimas neatsiranda). Čia nekalbu apie tuos kurie užsuka į metus porą kartų, ar temos apačioje sėdi ant suoliukų ir tyliai skaito, ar tiesiog kurie šiaip yra pasyvūs stebėtojai.
Turiu omeny aktyvius dalyvius kurie čia lankosi ir bendrauja jau diena iš dienos ne vienerius metus.

Jei šios temos nariai prašo gražiai kelių dalykų, ar sunku atsižvelgti?

Aš tikiu ir esu tikra, kad mes visi unikalūs ir kiekvienas su savo ‘neliečiamybės statusu‘ bet, gyvenant kolektyviai (kad ir virtualiai) reikia ir deramai elgtis. Jeigu kažkas netenkina, visad yra pasirinkimas..

Naglai mes visi galim elgtis, jei kas nemokam tai turbūt galima išmokti, bet ar to reikia? Ir durniaus pavarą bei ignorą taip pat mokam įjungti...

O asmenį konfliktišką, kad ir koks jis bebūtų stiprus, talentingas, ar dar ten nežinia su kokia gerąją savybe, aš matau ne kitokiu, ne stipria asmenybe, o nesugyvenamu žmogumi, ir nemokančiu tvarkytis su savo vidinėmis problemomis. Nes tas konfliktiškumas ir nubraukia viską gražiai ranka.

Žinoma, mes visi nei pažįstami asmeniškai, nei žinome vieni apie kitus kas kaip ir kokiais rūpesčiais gyvena- gerais, blogais, tačiau, jei liaudies patarlė sako, kad realiame gyvenime <Žmogų pasitinki pagal rūbą o išlydi pagal protą>, tai čia virtualiame, mes pasitinkame ir išlydime pagal bendravimo stilių. Manau dauguma sutiks.
Pati geriausia liaudies patarlė <Kaip šauksi taip ir atsilieps>

Dar tokiais tempais, ir temą baigsim bigsmile.gif
Kaip faina, kursim naują biggrin.gif

Pasiklausom ant garso
Avicii - Hey Brother
user posted image
Atsakyti
Sveikos. drinks_cheers.gif .. o dar as manau ji labai vienisa... Nori pasirodyti kruta... isprovokuoti mus, kad apie ja rasytumem... ji tada galetu isivelti, gincytis, ale gintis...Ji tada ','pupkom'' pasijaucia... turiveiklostai dienai....
Be to Kaunas mazas kaimas yra. blush2.gif o ir Garliava netoli.....l Todel dabar tikrai zinau, kad tai tik kauke 4u.gif
Atsakyti
Jei tai tikrai kaukė, tai pasirinkta labai netinkama.
Arba orumas/savigarba pas žmogų yra arba jo nėra.
Čia aš tik garsiai pamąsčiau smile.gif
Atsakyti
Visgi... Saunuole... labai tiksliai viska surasei... 4u.gif drinks_cheers.gif ir labai subtiliai... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 12 17, 20:40)
Jei tai tikrai kaukė, tai pasirinkta labai netinkama.
Arba orumas/savigarba pas žmogų yra arba jo nėra.
Čia aš tik garsiai pamąsčiau smile.gif

Cia is nesupratimo, kaip atkreipti I save demesi.... drinks_cheers.gif galima subtilesniais budais tai padaryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 17 gruodžio 2013 - 20:47
na,ir š-as,atėjau tikėdamasi nuorodų,trumpų nuomonių apie rusiškus serijalus,o radau kratinį kažkokių savitarpio pasišnekėjimų apie ....tik ne apie tai,ką rodo temos pavadinimas...grįšiu,kai išsiaiškinsit santykius
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 12 17, 21:36)
Sveikos.  drinks_cheers.gif .. o dar as manau ji labai  vienisa... Nori pasirodyti kruta... isprovokuoti mus, kad apie ja rasytumem... ji tada galetu isivelti, gincytis, ale gintis...Ji tada ','pupkom'' pasijaucia... turiveiklostai dienai....
Be to Kaunas mazas kaimas yra. blush2.gif  o ir Garliava netoli.....l Todel dabar tikrai zinau, kad tai tik kauke 4u.gif

drinks_cheers.gif Man atrodo jai demesio stoka. Is tikruju tai man jos gal net gaila, o gal ji to ir siekia, kad jos gailetu. Nesuprantu g.gif
Atsakyti