Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

laba vakara, visoms 4u.gif
Третья мировая (2013) – normalus gyvenimiskas filmas ir tiek. Nuobodus vietom, bet ziuret galima. Zinoma, kad yra ir geresniu.
Любовь императора (2002) – idomi meiles istorija.
aciu, kas rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 12 16, 18:19)
Dabar ziuriu Pepel... Panasus laikmetis... irgi patinkac blush2.gif

man vyras rekomendvo ji paziureti,tai pabaigsiu shtorma,pradesiu ji ziureti smile.gif

QUOTE(svelni @ 2013 12 16, 18:24)
Kaip kokie du skirtingi zmones......

tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 16 gruodžio 2013 - 19:45
Na, pagaliau jau aiški starto data.
Per Интер TV vis leidžia anonsą, kad paleis į eterį-
2014 01 06 per <Интер, Украина>

Трейлер-1 Трейлер-2 Трейлер-3

Yra YouTube'je, tik kokybė prastesnė
Любимый мой - Юта - Пока станица спит

user posted image
Startuos netolimoje ateityje ''Пока станица спит (Казаки)'' /2013-2014/

user posted image

Jetau, kaip tik spėsiu lygi tol pabaigti Korfą su Nastia bigsmile.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1154910

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 12 16, 15:40)
''Горюнов'' /2013/
''Не женское дело'' /2013/

4u.gif dekui uz naujienas 4u.gif

labas rytas, yra labai gera lietuviu liaudies isminties patarle:
"Juokias tos, kurios pavydi!" Juokites i sveikata:)smile.gif)) Sakoma, jog gaminas vitaminas C, kurio matomai nera kas jums pagamina cool.gif cool.gif
Graziu ir siltu artejanciu Kaledu 4u.gif

labai idomus ir vertas ziurejimo_Эффект Богарне (2013) - ir anu laiku, ir niudiena. Vienu zodziu, gyvenimiskas_meile+neapykanta artimam zmogui, kaimynui, pasalieciui_kaip ir pas jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 17 gruodžio 2013 - 08:54
Juokias tas,kas pavydi ..Hmmm...Negerai... Pavydėt negerai,reiškias ir juoktis negerai... Ale kai juokies,vitaminas C gaminas,o tai jau gerai... Tai po velnių JUOKTIS ar NE g.gif
Atsakyti
ph34r.gif Julsita imk egle ir nesiparink user posted image biggrin.gif vistiek nesuprasi user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 17 gruodžio 2013 - 09:12
QUOTE(Julsita @ 2013 12 17, 10:01)
Juokias tas,kas pavydi ..Hmmm...Negerai... Pavydėt negerai,reiškias ir juoktis negerai... Ale kai juokies,vitaminas C gaminas,o tai jau gerai... Tai po velnių JUOKTIS ar NE  g.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 17, 10:11)
ph34r.gif Julsita imk egle ir nesiparink user posted image biggrin.gif vistiek nesuprasi user posted image

Nuleidžiu ir aš rankas, ko gero tikrai neįmanoma suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 17, 09:11)

Būta čia ko parintis-čia lyšna vitC dozė lotuliukas.gif .Tik va kartais neišlaikau nesureplikavus. Ir vis pasižadu sau nekreipt dėmesio į tą išmintį ir provokacijas,ale va kartais vis tiek užsiraunu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 17 gruodžio 2013 - 12:23
QUOTE(Sim@ @ 2013 12 17, 08:15)
yra labai gera lietuviu liaudies isminties patarle:
"Juokias tos, kurios pavydi!"

Sim@, jeigu ir yra tokia patarlė, tai tikrai ne liaudies, o naudojama labai retai. Bet aš manau, kad nėra. Nebent nurodytum šaltinį... Bet ne čia esmė.
Visos mes skirtingos, su savais niuansais.
Tu - kitokia labai. Ir gana pikta - ant savaip juokaujančių, ant kitaip galvojančių, ant kitaip gyvenančių, ant darbdavių, tavęs į darbą nepriimančių ir t.t. Pripažink tai ir pamatysi, paprasčiau bus gyvent. Iš ne vienos temos esi išprašyta, bent jau iš vyresnių mamyčių tai tikrai, čia moterys pakančios, tai tu nori pasirodyti labai šūstra: peržiūrėt kuo daugiau filmų, pakomentuot ir parekomenduot. Niekas nedraudžia, bet atsižvelk ir į mūsų nuomones - prašėm gi nedėkavot už tą pačią nuorodą po kelis kartus, nepasakot turinio ar pan. Kažkodėl nei viena temos narė kitoms neužkliūna tik tu... Arba susikurk kokią savo temą, ateis bendramintės, gal labiau suprasit viena kitą.
Atsiprašau tų, kam nepatinka mano nesulaikyti niuansai 4u.gif
Vis prisižadu sau tylėt, ale.... irgi savaip durna esu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 12 17, 12:21)
Būta čia ko parintis-čia lyšna vitC dozė  lotuliukas.gif .Tik va kartais neišlaikau nesureplikavus. Ir vis pasižadu sau nekreipt dėmesio į tą išmintį ir provokacijas,ale va kartais vis tiek užsiraunu  doh.gif

Va kaip tiksliai mano mintis parašei, kol aš savo beletristikos kiekvieną žodį apgalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 12 17, 12:21)
Būta čia ko parintis-čia lyšna vitC dozė  lotuliukas.gif .Tik va kartais neišlaikau nesureplikavus. Ir vis pasižadu sau nekreipt dėmesio į tą išmintį ir provokacijas,ale va kartais vis tiek užsiraunu  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 12 17, 12:30)
Tu - kitokia labai. Ir gana pikta - ant savaip juokaujančių, ant kitaip galvojančių, ant kitaip gyvenančių, ant darbdavių, tavęs į darbą nepriimančių ir t.t.  Pripažink tai ir pamatysi, paprasčiau bus gyvent. 

drinks_cheers.gif

visiems mums gyvenimas buna ne rozem klotas,visiem kas nors nutinka ir pan. bet gi neateinam cia savo blogu emociju islieti ant kitu g.gif netgi tie patys paskutiniai pasisakymai,galima pamanyti,kad tu "pup zemli" (rusiskai geriau skamba biggrin.gif ) kad ti tu viena tokia jau nepakartojama,kad visi aplinkui blogi,tik tu viena gera...
tu viena augini vaikus ir viska speji,o vat kitos....ne viena cia is musu augina ne po viena ir ne po du,yra ir 3-4 ir be vyru ir dirbanciu (cia as ne apie save) ir viska spejanciu,bet niekas is cia esanciu (isskyrus tave) taip nesielgia schmoll.gif gal reikia pradeti nuo saves? gal vertetu pagalvoti ka tu ne taip darai? Gal tiesiog reikia pakeisti poziuri i gyvenima ir viskas bus paprasciau?
Vilioja,Julsita prisijungiu prie jusu,nesusilaikiau ph34r.gif
QUOTE(Sim@ @ 2013 12 15, 19:34)
o kas del mano aktyvumo, tai ziuriu, kai vaikai pietu miega miegojo. O kas man dg belieka? Sekmadienis_namai sutvarkyti, sazine rami, V juk nera pas mane, tai kodel negaleciau ziureti filmu?
kojines megzsiu, kai mociute busiu, ir kai jas reikes megzti. Taip, kad...

P.S. o kad cia kai ne kurios nesupranta mano gyvenimo budo, tai ju problemos. pazystu ne 1 nare is sio forumo, kurios augindamos 1 vaika, nesugeba be V, su vaiku nueit maisto nusipirkt i p/c blush2.gif  blush2.gif
o as su 2 vaikais_visur 1, ir viska speju_ir pas gyd.su vaikais, ir apsiprekinu 1, ir daug padarau 1, be vyro ir taip 8 metai.
todel galit pradet metyt mane akmenis, nes cia kitu akimis, jei as ziuriu rusu serialus, tai vaikai neprieziuroj - nevalge, basi ir t.t.?

pries mesdamos i mane akmeni, pirma i save pazvelkite, ar jus bent laseliu i mane panasios?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 17 gruodžio 2013 - 12:49
QUOTE(Vilioja @ 2013 12 17, 13:30)
prašėm gi nedėkavot už tą pačią nuorodą po kelis kartus, nepasakot turinio

Del prasymo nedoti uz filma-prisijungiu, labai erzina tie "aciu, kas rekomendavo", bet del trumpo turinio papasakojimo-tai nesutinku. schmoll.gif Labiausiai vertinu rekomendacijas tu, kurios trumpai, savais zodziais apraso filma, pagal tai sprendziu, ziureti ji ar n, ar tai mano filmas, ar ne.
Tad visu visu prasau, kad ir avis sveika butu(kitu neerzintu), ir vilkas sotus: parasykit trumpa turini ir pageltoninkit 4u.gif
Atsakyti