Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

sveikos_labai rekomenduotinas ir vertas ziurejimo thumbup.gif thumbup.gif
''Ты заплатишь за всё'' /2013/_jauna moteris pirma netekusi vyro, paskui kudikio, isidarbina aukle seimoje, per kuria viska savo gyvenime prarado ir pamazu pradeda vykdyt savo pazada, duota prie vyro kapo, kad uz viska bus atkersyta...
Visgi_aciu 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką smile.gif

Visos tikriausiai prieškalėdiniam šurmuly įsisukę? bigsmile.gif
Viena Sim@ aktyvi smile.gif

Kokia niūri diena, fu.
Aš jau pretenduoju į trečią puodelį kavos.
Šeimyna žiūrėjo Žiedų valdovą per TV,
o netrukus važiuosim į taip vadinamą tęsinį
Hobitas: nelaukta kelionė

Beje, vakar visai atsitiktinai teko žiūrėti rusišką laidą
apie dainininką (pamenu jį iš Фабрика звёзд)
Стас Пьеха - Мы расстались с тобой
Na žinojau, kad tai anūkas dainininkės Эдиты Пьехи,
bet kad jis turi lietuviško kraujo, šiek tiek nustebino.
Jo tėtis lietuvis- Petras Gerulaitis.
Garsioji močiūtė pakeitė lietuvišką pavardę

user posted image

''С чистого листа'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1154488

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 12 15, 16:46)
Nėr už ką smile.gif

Ne, neisisukus. Badauju cool.gif Neturiu, ka ziureti, neturiu, ka rekomenduoti.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 12 15, 15:46)

tai kad ne g.gif
savaite nieko neziurejau,nes vyras namie buvo,tik siandien pradejau ziureti toliau Specotriad shtorm.

neprisimenu ar rasiau,paziurejau Bomba labai patiko thumbup.gif tik gaila buvo Sheilos sad.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1150342
user posted image

Atsakyti
Таиланд / Вместе навсегда (2013) – rekomenduoju 4u.gif vertas ziurejimo, o ir pamastymo, koks trapus tas musu gyvenimas...kaip reikia ji tausoti...
filmas, visiska priesingybe pries kelis postus rekomenduotam 4u.gif thumbup.gif
Visgi_aciu uz rekomendacija 4u.gif o kas del mano aktyvumo, tai ziuriu, kai vaikai pietu miega miegojo. O kas man dg belieka? Sekmadienis_namai sutvarkyti, sazine rami, V juk nera pas mane, tai kodel negaleciau ziureti filmu?
kojines megzsiu, kai mociute busiu, ir kai jas reikes megzti. Taip, kad...

P.S. o kad cia kai ne kurios nesupranta mano gyvenimo budo, tai ju problemos. pazystu ne 1 nare is sio forumo, kurios augindamos 1 vaika, nesugeba be V, su vaiku nueit maisto nusipirkt i p/c blush2.gif blush2.gif
o as su 2 vaikais_visur 1, ir viska speju_ir pas gyd.su vaikais, ir apsiprekinu 1, ir daug padarau 1, be vyro ir taip 8 metai.
todel galit pradet metyt mane akmenis, nes cia kitu akimis, jei as ziuriu rusu serialus, tai vaikai neprieziuroj - nevalge, basi ir t.t.?

pries mesdamos i mane akmeni, pirma i save pazvelkite, ar jus bent laseliu i mane panasios?smile.gif
GERO VAKARO diskusijoms ir sekmingos ateinancios darbo savaites dirbancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 gruodžio 2013 - 19:40
QUOTE(Sim@ @ 2013 12 15, 16:12)
sveikos_labai rekomenduotinas ir vertas ziurejimo thumbup.gif  thumbup.gif
''Ты заплатишь за всё'' /2013/_jauna moteris pirma netekusi vyro, paskui kudikio, isidarbina aukle seimoje, per kuria viska savo gyvenime prarado ir pamazu pradeda vykdyt savo pazada, duota prie vyro kapo, kad uz viska bus atkersyta...
Visgi_aciu 4u.gif

sitas filmas man perdirbinys is amerikieciu filmo.Nepamenu pavadinimo, bet siuzetas tas pats..
per tv pamaciau,kad reklamuoja "Четвертый пассажир" (2013) Мелодрама
http://www.youtube.c...h?v=zKY90oBTQ2Q
tai eisiu po "Skonis" vakarot su sia melodrama rolleyes.gif
Atsakyti
ph34r.gif huh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 15 gruodžio 2013 - 19:55
triniti.gif friends.gif nail.gif
Atsakyti
Nors turėjau iš ko pasijuokt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 12 15, 16:46)
IsgiNMS8Fmk]Стас Пьеха - Мы расстались с тобой[/url]

fainuoLis sitas dainininkas, o ir dainos neprilygsta nei 1 lietuviu dainininkui 4u.gif
uz filma 4u.gif

QUOTE(svelni @ 2013 12 15, 20:40)
"Четвертый пассажир" (2013) Мелодрама

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 gruodžio 2013 - 20:51
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 15, 20:07)
Labas vakaras 4u.gif

tai kad ne g.gif
savaite nieko neziurejau,nes vyras namie buvo,tik siandien pradejau ziureti toliau Specotriad shtorm.

neprisimenu ar rasiau,paziurejau Bomba labai patiko thumbup.gif tik gaila buvo Sheilos sad.gif

Neturejau, ka ziureti, tai irgi ziurejau Specotriad Storm, ale man jis i Mentus nesa, tai nesiziurejo blush2.gif O uz Bomba aciu aciuks.gif Labai maloniai ziurisi drinks_cheers.gif

QUOTE(svelni @ 2013 12 15, 20:40)
sitas filmas man perdirbinys is amerikieciu filmo.Nepamenu pavadinimo, bet siuzetas tas pats..

Ir as esu maciusi amerikonu filma, kai pradejo pasakoti, prisiminiau, kad maciau drinks_cheers.gif Ten moteris del gydytojo kaltes netenka vaiko, tad ji isidarbina pas ta gydytoja aukle dirbti ir ima kersyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar kokius tai kovinius apie nindzes žiūrėjot? bigsmile.gif bigsmile.gif

Žadėjau ištirt Spoorgos skonį su Крик совы. Pradėjom su mb žiūrėt, bet aš po pusės serijos kaip dažniausiai paskutiniu metu "lūžau", o jis per pora naktų ir pažiūrėjo. Sakė - neblogas

Atsisiunčiau vakar Прощальное эхо http://kinozal.tv/de....php?id=1025420. Bet kada žiūrėsiu, nežinau. Nematėt? Verta?
Atsakyti