Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 12 11, 13:42)
''Третья мировая'' /2013/

4u.gif aciu uz rekomendacija 4u.gif

ipusejau_Сразу после сотворения мира (2013) – vyras sulaukes savo 40 mecio, nedalyvauja jame pats, o surenges dideli pobuvi seimai, draugams ir ju meiluzems, pazystamiems su zmonomis ir t.t., pats pasitraukia ir pasakoja savo gyvenima...
labai idomus, o ir pagrindinis aktorius - vertas demesio 4u.gif
aciu, kas rekomendavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 12 12, 12:43)

labai idomus, o ir pagrindinis aktorius - vertas demesio 4u.gif
aciu, kas rekomendavo cool.gif

O aš va ką tik ,pažiūrėjus pirmą seriją,jį trenkiau. Man jis nuobodus kažkoks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 12 12, 13:50)
O aš va ką tik ,pažiūrėjus pirmą seriją,jį trenkiau. Man jis nuobodus kažkoks  cool.gif

cia jaus skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už rekomendacijas dėl "Сразу после сотворения мира" - patiko, jau žiūriu smile.gif Saldaus tau miegelio nektimis.
Atsakyti
Вечная сказка (2013) lengvas apie meile clap.gif clap.gif ,, До смерти красива,, irgi toks lengvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 12 gruodžio 2013 - 14:54
Подари мне немного тепла
Atsakyti
gal kas ziurite filma ,,Poceluj,, daug seriju ar apsimoka ziureti ?
Atsakyti
Сразу после сотворения мира (2013) – BAIGIAU, PATIKO 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
''Третья мировая'' /2013/, didesnes nesamones gyvenime nesu mačius.
Atsiprasau kad cia pas jus taip ilindau, bet tiesiog ziurejau ta filma ir jau toks be rysio, kad negalejau nepakomentuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritule1224: 12 gruodžio 2013 - 22:14
labas rytas, paziurejau_Клад могилы Чингисхана (2013) - nieko toks detektyvas, tik gal perdaug istemptas. Kol veiksmas yra - idomu be galo. Bet, kai suseda keli diedai ir diskutuoja puse serijos, tai galima ir nusnaust ax.gif
Atsakyti
Ну слава Богу пятница...

user posted image
Atsakyti
[quote=svelni,2013 12 09, 09:04]
Perziurejau jusu daugumos jau ziureta " никогда тебя не забуду".Pradzia visai nebloga, bet pabaiga taip greitai issirutuliojo, kad net nespejau suprasti biggrin.gif
4u.gif o man siaip sau sitas filmas,labai jau nuspejamas,nieko ypatingo.
Atsakyti