Šelsme, AŠ DAR DVIRAČIU NEMOKU VAŽIUOT, riedučiais net nemėginau, pačiūžom vos vos. Kažkada biski mokėjau dviračiu, bet jokio malonumo nejaučiau, kaimo keliais krato, nuo kalno baisu, MIESTO KELIAIS TAI RAGELIAI, arba po mašina papult, arba sutrėkšt ką nors... NE NE! DAbar jau turbūt išvis nepavažiuočiau. Ne, visgi susiję čia kažkas... kažkur skaičiau, kad kam būdingas autistiškumas nors kažkiek turi va tokių vairavimo, koordinacijos sutrikimų.
Nuplaukiu 20 metrų ir visai užtenka, kad galima būtų drąsiai į baseiną eit arba pvz. vasarą plaukiot po ežerą valtim (šiemet plaukiojom Galvėj ir prie Anykščių). Gamtiniuos vandens telkiniuos tai VISADA per šalta. Išvis, geriausia - vonia.
Būtybe, aš lyg tave atsimenu bet per migla, net nicko neatsimenu, kažką vos vos....
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 03, 22:11)
[B]selsme triju metru. 3!!!!!, ne trimtriju
kaip baisu.
QUOTE(Daniella @ 2013 12 04, 02:12)
Šelsme, AŠ DAR DVIRAČIU NEMOKU VAŽIUOT, riedučiais net nemėginau, pačiūžom vos vos. Kažkada biski mokėjau dviračiu, bet jokio malonumo nejaučiau, kaimo keliais krato, nuo kalno baisu, MIESTO KELIAIS TAI RAGELIAI, arba po mašina papult, arba sutrėkšt ką nors... NE NE! DAbar jau turbūt išvis nepavažiuočiau. Ne, visgi susiję čia kažkas... kažkur skaičiau, kad kam būdingas autistiškumas nors kažkiek turi va tokių vairavimo, koordinacijos sutrikimų.
Nuplaukiu 20 metrų ir visai užtenka, kad galima būtų drąsiai į baseiną eit arba pvz. vasarą plaukiot po ežerą valtim (šiemet plaukiojom Galvėj ir prie Anykščių). Gamtiniuos vandens telkiniuos tai VISADA per šalta. Išvis, geriausia - vonia.
Būtybe, aš lyg tave atsimenu bet per migla, net nicko neatsimenu, kažką vos vos....
Aš neįsivaizduoju kas yra būtybė. Nors prieš tiek laiko skaitydavau tik kai užplaukdavo, berods.
Va dėl autistiškumo, tai gali būt kažkas... Nors net pasiskaičiau dabar, kas tas yra. Neabejoju, kad man niekad jo nebūtų galėję pripaišyt, bet kažkuri dalis galimai artima. Mano atveju tas noras būt vienai... Aš tikrai nuo vaikystės tokia, tik nemaniau, kad tai reiškia ką negero. Pvz., visad turėjau draugų ir net siekiančių draugaut, bet yra riba, kur jų neprisileidžiu. Be to lėtos natūros, bet, manau, niekad per daug dėmesio į tai neatkreipia, nes žinau, kad gebu tą lėtumą kompensuot komunikacija, dar kažkuo, žo lyg užmaskuoju. Nesufokusuoju minčių dabar. Beje, aš labai vėlai išmokau užsirišti batus!!! Pamenu, stebėjosi, kad su mokslais puikiai, o batų negeba užsirišt.
Dviračiu lyg nesunkiai išmokau, bet palygint vėlai (~9m). Bet atmenu, kad kokių 5-6 neišėjo iš pirmokart, todėl labai labai labai susinervinau ir labai ilgai atsiminiau kokia aš lūzerė, menu, kad dėl to naktimis neužmigdavau. Bet daugiau ir netraukė ant jo sėst. O paskui užsinorėjau ir išmokau.
Beje, darbinės auto jau ne tik supratau, bet ir aplinkiniais kanalais sužinojau, kad bijo man duot, nes, neva, negaila, bet bijo, kad užsimušiu. Taip ir pasakė. Tiesa, ne man. Iš vienos pusės pažeminimas, iš kitos - kad ir noriu važiuot, vis dėlto per didelis stresas su diriku šalia, su svetima tačke ir dar visiškai nežinomais keliais važinėt, kai jau iš anksto negebu dirbt tik sužinojus nei nieko daryt. Dėl to ir db neužmiegu, mintys kaleidoskopu.
Labas, tetos
Skaitau Jus, bet nekomentuoju. Nes nikas nervina
Aš po senovei. Psich ok, bet miegas tai šūdas. Arba tabletę suvalgau, arba išgeriu šlaką, kad normaliai pamiegočiau bent porą naktį per savaitę. Nenutiko tai, ko labiausiai bijojau - rudens duobė. Nebuvo jos. Pabangavo emocijos kaip 5-iametis pilnoje vandens vonioje, ir praėjo. Apturėjau didelę netektį.
Aišku, dar smagusis sausis priešaky. Pernai po mano "smagiojo" sausio naujus namus nusipirkom, kad į duobę nenugrimzčiau, kažin, kas šiemet užeitų? Botoksas į šikną? Nosies operacija? Misija į Ugandą?
Ai, prie mano smagumų dar prisidėjo migrena, bet, laimė, ne kasdien ir ne nuo visko. Mėnesį galavausi nesuprasdama, kas blin darosi, kol atknisau ryšį su raudonu vynu. Gaila, bet atia vyneliui, svaiginsimės alternatyviai.
Šiandien iš namų iššuoliuoju tokiu savo tipišku visa-lekiančiu žingsniu ir kaip karvė pasitiesiau po mašina, labai smagus ledukas tysojo. Nusibrozdinau delną, susipurvinau paltą Gyvenimas tęsiasi.
Matėt? Reiktų pasigydyt
Kas matėt La Grande Belezza? Atsiliepimai?
Tas trumpas metas iki mirties - gyvenimas.
Dienos foto:
Girtuoklių daina savaitės viduriui
Hau
Skaitau Jus, bet nekomentuoju. Nes nikas nervina
Aš po senovei. Psich ok, bet miegas tai šūdas. Arba tabletę suvalgau, arba išgeriu šlaką, kad normaliai pamiegočiau bent porą naktį per savaitę. Nenutiko tai, ko labiausiai bijojau - rudens duobė. Nebuvo jos. Pabangavo emocijos kaip 5-iametis pilnoje vandens vonioje, ir praėjo. Apturėjau didelę netektį.
Aišku, dar smagusis sausis priešaky. Pernai po mano "smagiojo" sausio naujus namus nusipirkom, kad į duobę nenugrimzčiau, kažin, kas šiemet užeitų? Botoksas į šikną? Nosies operacija? Misija į Ugandą?
Ai, prie mano smagumų dar prisidėjo migrena, bet, laimė, ne kasdien ir ne nuo visko. Mėnesį galavausi nesuprasdama, kas blin darosi, kol atknisau ryšį su raudonu vynu. Gaila, bet atia vyneliui, svaiginsimės alternatyviai.
Šiandien iš namų iššuoliuoju tokiu savo tipišku visa-lekiančiu žingsniu ir kaip karvė pasitiesiau po mašina, labai smagus ledukas tysojo. Nusibrozdinau delną, susipurvinau paltą Gyvenimas tęsiasi.
Matėt? Reiktų pasigydyt
Dienos foto:
Girtuoklių daina savaitės viduriui
Hau
Hey GWKE
Daina mano 'kraštiečio'
Patinka man jie.
Mes su maža miuziklą žiūrėjom neseniai pastatytą pagal jų dainas
Fainas buvo.
Na žiūrėk rudens kataklizmų nebuvo, gal ir sausis 500myliais žingsniais prašuoliuos?
Gerai, keltis reikia, daug lakstymo šian laukia
Ir potencialas. Kad maža vems.
O aš jos palikt kam neturiu..
Nors nuo vakar gryžus nevėmė, tik mokykloj kokius2-3 kartus
Tingiu iš lovos kapstytis...
Daina mano 'kraštiečio'
Patinka man jie.
Mes su maža miuziklą žiūrėjom neseniai pastatytą pagal jų dainas
Fainas buvo.
Na žiūrėk rudens kataklizmų nebuvo, gal ir sausis 500myliais žingsniais prašuoliuos?
Gerai, keltis reikia, daug lakstymo šian laukia
Ir potencialas. Kad maža vems.
O aš jos palikt kam neturiu..
Nors nuo vakar gryžus nevėmė, tik mokykloj kokius2-3 kartus
Tingiu iš lovos kapstytis...
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 04, 03:26)
neva, negaila, bet bijo, kad užsimušiu. Taip ir pasakė. Tiesa, ne man. Iš vienos pusės pažeminimas,
Tai ne pažeminimas, o rūpestis.
Papildyta:
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 04, 09:17)
Mačiau, bet nelabai man. Toks jovalas kaip Pazolinio. Bet režisierių labai mėgdavau, tai net nustebau, kad kažkaip kitaip šįkart.
labas rytas
Papildyta:
aciu,Pinot
man irgi truksta jusu.todel ir skaitau,seku jus
pradejau dar daugiau dirbt,visai nebeturiu laiko.nu tik vakarais velyvais,kai sedziu prie kompo visa pavargus
beskaitant diena tiek man uzputoja mintys,norisi Ir ta komentuot,ir is to pasijuokt ar gincytis.bet as tik telefone paskaitau per kavos pertraukeles,o vakare atsisedus jau bunu nuputojus,apgalvojus,gal ta nutylet,to geriau nesakyt ir pan arba nebeturiu jegu
nedingau,jei ka,reiks kada parasinet.
varau darban
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 03, 12:01)
aciu,Pinot
man irgi truksta jusu.todel ir skaitau,seku jus
pradejau dar daugiau dirbt,visai nebeturiu laiko.nu tik vakarais velyvais,kai sedziu prie kompo visa pavargus
beskaitant diena tiek man uzputoja mintys,norisi Ir ta komentuot,ir is to pasijuokt ar gincytis.bet as tik telefone paskaitau per kavos pertraukeles,o vakare atsisedus jau bunu nuputojus,apgalvojus,gal ta nutylet,to geriau nesakyt ir pan arba nebeturiu jegu
nedingau,jei ka,reiks kada parasinet.
varau darban
QUOTE(merlot* @ 2013 12 04, 12:42)
labas rytas
Labas, Merliuk. kaip tu?
Vis tiek ateik "pasiputot".
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 03, 22:11)
viari[/B], tai mano kolege tu. as irgi daznai i kosmosa skrendu. dar cia kazkada pirlim lekdavo, ale kazko dabar nepasiraso.
[..ispakuoja trecia kresla, stato i vieta, prisuka varztais.. Nueina prie spinteles, isima tris puodelius, prisilaikydama kad nenugriutu ipila kavos. Praeidama dar bruksteli skuduriuku per iliuminatorius..]
Aikit sen, mergickos...
O as neturiu ka papasakoti... bet labai norisi bendrauti...
Laba diena
Laba diena
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 14:58)
Kaip jau neturi..
Kiek tau metu (labai svarbu )?
Ka dirbi (gali bendrais bruozais papaisyt)?
Nupiesk mum autoportreta.
GWKE, jetus kaip tu man gaiviai nuskambejai. Kazkaip buvau pasiilgusi sito tono (pasirodo). Ypac sitas: "Nusibrozdinau delną, susipurvinau paltą biggrin.gif Gyvenimas tęsiasi." Nu jej bogu.
Merliau, tu irgi.