QUOTE(reluctant @ 2013 12 11, 13:50)
BS kodel baigei/metei terapija? ar kas nors issisprende apart teisiu i jausmus.
ne savo noru mečiau - psichologė daro pertrauką praktikoje dėl asmeninių aplinkybių.
miegas nifiga neišsisprendė. va vakar apturėjau naktelę, kokių jau seniai nebuvo. vilties, kad tai kada nors išsispręs kaip ir neturiu, nors, reikia pripažinti, VISKO dėl miego nepadariau, pvz., nesportavau nifiga, nemeditavau ir nesimeldžiau, bo ne ton pusėn aš. vaistus visus mečiau, vis tiek nulis poveikio, kurio man reikėjo. dabar tik profilaktiškai nuo migrenos geriu. nebesibritkiju stilnox, kai nesimiega. stogas vis tik svarbiau už kepenis
teisės į jausmus tai visai gerai ir šiaip toje sferoje gerokai pasistūmėjau, manau.
a kaip Tu?
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 11, 11:21)
Aš pati esu visai be kantrybės ir savo gėdai pripažinsiu, kad nesugebėčiau ilgai guosti ir klausytis savo vyro, jei jam kažkas panašaus būtų. kažkokiu būdu ieškočiau galimybės viso to išvengti. Tai ko norėt iš savo vyro?
Aš dažnai apie tai pagalvoju, kai būna gaila savęs, ar tikiuosi kokio nors palaikymo. Suprantu kad neturiu nieko tikėtis, nes pati nesugebėčiau nei rūpintis nei kažkaip ypatingai palaikyt kito žmogaus, jei jis jautųsi kaip aš.
Ir pastebėjau, kad moterys dažnai skundžiasi per mažu vyro dėmesiu. O kai vyrai suserga depresijom, ir būna visiškoj š..noj, juos dažniausiai palieka. Bent jau su tokia patirtim susidūriau.
Nenoriu jokių kalėdų nei švenčių. Kaip prisiverst bent būtiniausias dovanas nupirkt. Visai galva neveikia.
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 11, 14:27)
Aš dažnai apie tai pagalvoju, kai būna gaila savęs, ar tikiuosi kokio nors palaikymo. Suprantu kad neturiu nieko tikėtis, nes pati nesugebėčiau nei rūpintis nei kažkaip ypatingai palaikyt kito žmogaus, jei jis jautųsi kaip aš.
Ir pastebėjau, kad moterys dažnai skundžiasi per mažu vyro dėmesiu. O kai vyrai suserga depresijom, ir būna visiškoj š..noj, juos dažniausiai palieka. Bent jau su tokia patirtim susidūriau.
Nenoriu jokių kalėdų nei švenčių. Kaip prisiverst bent būtiniausias dovanas nupirkt. Visai galva neveikia.
yra tiesos, bet, man rodos, daugelis žmonių taip žiūri į kitų problemas.
aš irgi kai reikia vyru pasirūpint (ar kas nutinka, ar nuotaikos nėra, ar melancholija, ar nutolimas koks, ar serga galų gale) pajuntu, kaip nepasitenkinimas ima, kad MAN MAN MAN čia TAIP IR ANAIP, o JIIIIIIIS, padla, drįsta nelaiku nuliūsti. Bet greitai mane sustabdo suvokimas, kad jis tai mane palaiko, guodžia, kantriai pakelia visus nuotaikų šuolius, vadinasi, tiesiog privalau jam tuo pačiu atsilyginti. Juo labiau, kad kaktytės vilgyti levandomis pakvėpintu skudurėliu ar lopšinės dainuoti neprašo, prašo tik ramybės ir palikti vieną, tai nesunku palaikyti.
bet taip, kartais sunku prisiminti, kad ir jais reikia pasirūpint.
p.s. apie Yodą. Nusišypsojau pamačiusi, kad apie Laukinę rašė, jog anoji nemoka pasislėpti ir matosi, kada ji skaito temas. O pati, kol pas mus buvo? visada matydavom, kad skaito arba rašo, o dabar vos ne su panieka Laukinei apie tai mestelėjo. Sudėtingas žmogus, visų pirma sau pačiai.
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 11, 14:42)
Yoda tai šokiravo. Negi tikrai taip būna.
Tikiuosi į teismą nepaduos už persekiojimą ir jos "juokų" nesupratimą.
Tikiuosi į teismą nepaduos už persekiojimą ir jos "juokų" nesupratimą.
Buvau abstuuulbus vakar.
O ką tu gali žinoti, kas gali ateiti į galvą? Viską juk supranta neteisingai. Gal Pirlim buvo teisi tiesiai šviesiai įvardindama?
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 11, 14:49)
Buvau abstuuulbus vakar.
O ką tu gali žinoti, kas gali ateiti į galvą? Viską juk supranta neteisingai. Gal Pirlim buvo teisi tiesiai šviesiai įvardindama?
persekiojimas ir manija, kuria kaltina kitus, bet kurie, rodos, labiausiai būdingi jai pačiai, tai įdomus motyvas...
tiesą pasakius, forumuose esu seniai, labai seniai, bet dar nesu mačius atvejo, kai kas nors pasiplaikstęs, susipykęs ir trenkęs durimis (dėl bet kokių priežasčių ir aplinkybių), toliau nenurimtų ir tam aptarti sukurtų atskirą temą...
QUOTE(Bad Seeds @ 2013 12 11, 15:59)
toliau nenurimtų ir tam aptarti sukurtų atskirą temą...
Gal nori laimėt "kovą", nes jaučiasi apkaltinta neteisinga diagnoze. Tam reikia įtikinti kuo daugiau žmonių, kad tai mes maniakės