QUOTE(Daniella @ 2013 12 02, 12:44)
TAI DIEDUKAS NAUDOJAS PROGA DEMESI PARODYT, kad jis tau naudingas ir reikalingas
tai ir tempia nu.
Pala, o kas ten tau su butu? Reik va tokio kaip musu variantas
Nuosavo namo antras aukstas. Prabangos nera, bet seiminikas sake gali zoologijos soda laikyt.
Tai kad sakė į pasimatymą nekvies, nes yra per senas diedukas, be to neturi tiek pinigų.
Tą diedukiškumą specialiai pabrėžia, sako, kad paskambina, kad kalbėt nepamirščiau, nes atseit, per daug prie kompo pripratus. Beje, kaip žviegiau, sakau, dar pasakyk, kad turi radijo imtuvą su ištraukiama antena. Sakė aišku turiu.
Na jis pats naudos ieškojo pirmas, tik kad aš negaliu būti naudinga jam. T.y., domisi tam tikrais dalykais, juos renka ir tam ieško žmonių, kad, galbūt, kas nors turi tų dalykų.
Su butu tai parduoda kur nuomuojuos (kiek suprantu, nes savininkai gyvena užsienyje ir yra kaip vaiduokliai, būna, išnyra netikėtai, būna mėnesiais gali skambinti, rašyti jiems, - jokios reakcijos.
).
Dabar kol kas kadangi butiokė išsikraustė pas draugą, gyvenu porą mėn geruliuose tokiuose plotuose. Net nepadoru sakyt, kiek čia kambarių, kaip vienai.
Man patiktų, kaip kad tu tame antrame aukšte.
Tik kiek kaštuoja nelabai įsivaizduoju, ar galėčiau sau leist.
Aš nesuprantu, kodėl visi ėmė sakyt, kad katę vežčiau mamai. Nu absoliučiai visi.
Neturėjau ir neturiu tokių minčių. Jai ir taip stresas bus. Ten tas kambarėlis mažas, nežinau, kaip jai bus, nu bet su manim nuo mažų dienų, nemanau, kad norėtų pas ką kitą, be to, aš jai pažadėjau, kad niekada nepaliksiu.
GD, juk pati turi bėdų, o filosofuoji, ką reikėtų daryt. Ir aš gi tokiom temom, kaip čia, gyvenime gi nešneku, kam čia įdomu. T.y., mamai kadaise esu sakius, ne kartą, bet buvau dar arba vaikas, arba paskui dar ne visai suaugus, požiūris nepasikeitė, bet garsiai to nebesakau.
Papjaus mane tas darbas, nežinau.............
Šiandien buvo laisva, bet mintys darbe, kad to ir ano ir trečio ir ketvirto nepadariau, kad vėl visi bus nepatenkinti, kad neįstengsiu užsidirbti, ir t.t. ir pan.