Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Daniella @ 2013 12 02, 12:44)
Šelsme, aš irgi galvojau apie ryšį to pratimo su vairavimu ir šokiais, bet va Pinot tai gerai vairuoja. Daugiau nebandysiu, kad nensusimint.

man gaunas lengvai, bet aš baisiai prastai vairuoju:D šoku gerai tik.

Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 01, 17:03)

Aš tikinti, iki šiol bandau kalti sau į galvą, kad gyvybė yra vertybė, bet tai prasilenkia su bet kokia logika. Bent jau kalbant  ne apie  jau egzistuojančius, bet apie dar nesančius žmones, kuriuos kažkas "padarys", o "padaryti" gyvens Žemėje, kur visi vis tiek mirs, arba nusižudys, sirgs mirtinom arba nemirtinom ligom, patirs prievartą, smurtą, per gyvenimą patirs visokių skaudžių dalykų. Bus ir gerų, bet jie baigsis.
Ai. Vis tiek tu galvoji pagal primestas visuomenės normas, neva gimimas/atsiradimas yra gerai. Aš niekada taip nemaniau, kiek save pamenu.

Didele dalimi sutinku. Gimimas/atsiradimas yra nesaugu. Gali būti gerai, gali būti visiška šikna.

P.S. Aš čia šiaip jus kartais paskaitinėju - įdomi chebra smile.gif

P.P.S. Daniella, man su vairavimu tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2013 12 02, 12:44)

TAI DIEDUKAS NAUDOJAS PROGA DEMESI PARODYT, kad jis tau naudingas ir reikalingas biggrin.gif tai ir tempia nu.

Pala, o kas ten tau su butu? Reik va tokio kaip musu variantas biggrin.gif Nuosavo namo antras aukstas. Prabangos nera, bet seiminikas sake gali zoologijos soda laikyt.

Tai kad sakė į pasimatymą nekvies, nes yra per senas diedukas, be to neturi tiek pinigų. biggrin.gif Tą diedukiškumą specialiai pabrėžia, sako, kad paskambina, kad kalbėt nepamirščiau, nes atseit, per daug prie kompo pripratus. Beje, kaip žviegiau, sakau, dar pasakyk, kad turi radijo imtuvą su ištraukiama antena. Sakė aišku turiu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na jis pats naudos ieškojo pirmas, tik kad aš negaliu būti naudinga jam. T.y., domisi tam tikrais dalykais, juos renka ir tam ieško žmonių, kad, galbūt, kas nors turi tų dalykų.

Su butu tai parduoda kur nuomuojuos (kiek suprantu, nes savininkai gyvena užsienyje ir yra kaip vaiduokliai, būna, išnyra netikėtai, būna mėnesiais gali skambinti, rašyti jiems, - jokios reakcijos. doh.gif ).
Dabar kol kas kadangi butiokė išsikraustė pas draugą, gyvenu porą mėn geruliuose tokiuose plotuose. Net nepadoru sakyt, kiek čia kambarių, kaip vienai. biggrin.gif
Man patiktų, kaip kad tu tame antrame aukšte. rolleyes.gif Tik kiek kaštuoja nelabai įsivaizduoju, ar galėčiau sau leist.
Aš nesuprantu, kodėl visi ėmė sakyt, kad katę vežčiau mamai. Nu absoliučiai visi. doh.gif Neturėjau ir neturiu tokių minčių. Jai ir taip stresas bus. Ten tas kambarėlis mažas, nežinau, kaip jai bus, nu bet su manim nuo mažų dienų, nemanau, kad norėtų pas ką kitą, be to, aš jai pažadėjau, kad niekada nepaliksiu. schmoll.gif

GD, juk pati turi bėdų, o filosofuoji, ką reikėtų daryt. Ir aš gi tokiom temom, kaip čia, gyvenime gi nešneku, kam čia įdomu. T.y., mamai kadaise esu sakius, ne kartą, bet buvau dar arba vaikas, arba paskui dar ne visai suaugus, požiūris nepasikeitė, bet garsiai to nebesakau.

Papjaus mane tas darbas, nežinau............. doh.gif Šiandien buvo laisva, bet mintys darbe, kad to ir ano ir trečio ir ketvirto nepadariau, kad vėl visi bus nepatenkinti, kad neįstengsiu užsidirbti, ir t.t. ir pan. verysad.gif
Atsakyti
fucked-up, šiandien pagaliau atsidariau tuos ledus lotuliukas.gif Norėjau prisigert, ale neturėjau ko, tai prisiėdžiau ledų...
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2013 12 02, 21:58)
fucked-up, šiandien pagaliau atsidariau tuos ledus  lotuliukas.gif  Norėjau prisigert, ale neturėjau ko, tai prisiėdžiau ledų...

dėl darbo nervą paskandint norėjai, aišku, turbūt? aš vakar taip ir padariau po kokio šimtmečio. doh.gif bet kad mano nervams tai akivaizdžiai ne į naudą. doh.gif nors kol siurbiau, buvo, aišku, neblogai neblogai...
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 03, 00:51)
dėl darbo nervą paskandint norėjai, aišku, turbūt? aš vakar taip ir padariau po kokio šimtmečio.  doh.gif bet kad mano nervams tai akivaizdžiai ne į naudą.  doh.gif nors kol siurbiau, buvo, aišku, neblogai neblogai... 

Uhu, aišku, dėl to paties, dėl ko gi dar... Išėjus net galvojau gal tau parašyt, kokios kavos pakviest... Kažkur palyginus netoli tavo darbo turėjau būt. Bet primečiau, kad dar tau ilgai buvo likę dirbt, o pasirodo laisva tau, tai visvien nebuvai ten rolleyes.gif Buvo sunki diena emociškai... Visą dieną vienoj patalpoj su visu gyvatynu ir kraujagere priešaky - šito jau per daug ph34r.gif
Kažkaip jau net px, jei kas iš gyvatyno perskaitys ir supras irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2013 12 03, 01:17)
Kažkaip jau net px, jei kas iš gyvatyno perskaitys ir supras irnesakyk.gif

Daug kas gali apsipažint. Nes gyvatynų mūsuose oooi kiek daug...
Atsakyti
nu tai galvoju - kaip su tuo vairavimu - tai gal man su plaukimu - nu niekaip neišmokstu blush2.gif . nu žinokit einu dugnan ir vsio.
vienintelė vieta kur nėjau kirvuku dugnan - negyvoji jūra unsure.gif
jau nekalbu apie baimę,kai kojos dugno nesiekia, net baseine. nu paplaukiu tris metrus ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 02, 20:35)
Papjaus mane tas darbas, nežinau.............  doh.gif Šiandien buvo laisva, bet mintys darbe, kad to ir ano ir trečio ir ketvirto nepadariau, kad vėl visi bus nepatenkinti, kad neįstengsiu užsidirbti, ir t.t. ir pan.  verysad.gif

bet žinok kad daugelis taip...ne tu viena - jei tai tave guodžia. bent jau man taip būdavo. nu čia sakyčiau perdėtas pareigingumas arba šiaip jautrumas. te 4u.gif [mhuaaaaaa]
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 03, 08:56)
nu tai galvoju - kaip su tuo vairavimu - tai gal man su plaukimu - nu niekaip neišmokstu blush2.gif . nu žinokit einu dugnan ir vsio.
vienintelė vieta kur nėjau kirvuku dugnan - negyvoji jūra unsure.gif
jau nekalbu apie baimę,kai kojos dugno nesiekia, net baseine. nu paplaukiu tris metrus ir viskas.
Papildyta:

bet žinok kad daugelis taip...ne tu viena - jei tai tave guodžia. bent jau man taip būdavo. nu čia sakyčiau perdėtas pareigingumas arba šiaip jautrumas. te  4u.gif [mhuaaaaaa]

O kaip su plaukimu tai susiję? g.gif kad moket plaukt, reik nebijot vandens. to pakanka smile.gif rankų ir kojų į skirtingas puses sukinėt nebūtina biggrin.gif

tikrai daugelis... aš nedirbu, bet su savo tais durnais mokslais vis galvoju kaip viską suspėt per šį mėnesį. kodėl vieniems viskas gali būti giliai dzin ir gyvena sau laimingi, o kiti dėl kiekvieno š nervuojasi... net pikta
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 03, 09:06)
O kaip su plaukimu tai susiję? g.gif kad moket plaukt, reik nebijot vandens. to pakanka smile.gif rankų ir kojų į skirtingas puses sukinėt nebūtina biggrin.gif

Man rodos visais šitais atvejais reikalinga koordinacija, tam tikras savo kūno pojūtis.

a-bbz jei tris metrus nuplauki tai jau esme pagavai, dabar tik treniruotis.
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2013 12 03, 10:59)
a-bbz jei tris metrus nuplauki tai jau esme pagavai, dabar tik treniruotis.

tai va matyt kad vandens bijau g.gif
tuos tris metrus plaukiu jau kokius 15 metų biggrin.gif , progreso nėr schmoll.gif
vidaus baseinų nemėgstu dėl chlorkių ir dvikojų gyvių knibždėlyno. fek man [nu nesveika-ką dabar]. ežere vasarą nebent g.gif , ale ten irgi sriuba su frikadelėm, bent jau tame kur prie namų mano biggrin.gif
nerandu kur treniruotis,tskant. o greičiausiai nenoriu ax.gif

nu bet pvz vairuoju tai puse velnio. pralendu ten, kur kitos bobos, žiūriu, stovi ir nejuda biggrin.gif , joms mat reik cielų trijų metrų kad pralyst kažkur doh.gif . įsiparkuoju subine taip, kad durelių neatidarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 03, 10:51)
tai va matyt kad vandens bijau g.gif
tuos tris metrus plaukiu jau kokius 15 metų biggrin.gif , progreso nėr schmoll.gif

Aš plaukiu kokius 15-20 metrų visą gyvenimą. Daugiau negaliu, bet man užtenka. Svarbu vandeny išsilaikyt.
Bet jau kaip nekenčiu vandens telkinių gamtoje doh.gif Niekada, niekada nesimaudau. Turiu kažkokią fobiją, susijusią su neaišku kuo, ten, gelmėse. unsure.gif
Man jau geriau baseinas, kai matau dugną.
Atsakyti