Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Labas rytas visoms 4u.gif laikomės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 11 gruodžio 2013 - 09:00
Merlot, prisiminiau apie tavo vonią su paukščiukais - tikras rojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 11, 09:11)
Mazdaug. Ner prasmes is vis gyvenime, amzinas skausmas ir abejingumas. Sako gerk po dvi tabletes jei psichine. Is vis geriausiai negyvent, kokia prasme. PSICHINE.

aj gal jis pats toks. nusiramink. dabar jau ir as supykau. kam isvis toks vyras...
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 11, 08:11)
Mazdaug. Ner prasmes is vis gyvenime, amzinas skausmas ir abejingumas. Sako gerk po dvi tabletes jei psichine. Is vis geriausiai negyvent, kokia prasme. PSICHINE.

kas per vyras... doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Sugrįžau į senus kailinukus, mažiau trumpint reikės smile.gif
Niką keičiau tikrai ne todėl, kad man GĖDA dėl to, ką anksčiau esu prikalbėjus, anot Y biggrin.gif Įdomiai paskaičiau anos mintis. Gaila žmogaus. Bet aš aiškintis neičiau, nes neturiu tiek kantrybės. Čia tas atvejis, kai žmogus įsikala galvon kažką, ir tada beviltiška tai pakeisti, kad ir kokia tai būtų klaida, melas, absurdas ir pan.
Diagnozuoti aš nemoku, bet jeigu žmogus iš keleto santykių pasiaiškinimų internete pasijunta sekiojamas ir nusprendžia neva padėti kitiems tokia forma ir pan., tai, matyt, vis tik kažkas yra. Kas - lai ji pati aiškinasi, nors ir neigia bet kokias ligas.
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 11, 08:11)

Kai artimieji nepalaiko ir nesupranta, skaudu. Mano blogiausiu laikotarpiu vyras manęs nesuprato, jam atrodė, kad taip nebūna ir man paprasčiausiai padės ilgi pasivaikščiojimai gamtoje. Todėl nuolat tempdavo vaikščiot, kas savaime yra gerai, bet padeda tik labai trumpam.

Per kažkiek metų supratau, kad geriau neužkrauti savo dvasinių bėdų sutuoktiniui, ta prasme, kad vieną kitą kartą jis išklausytų, palaikytų, bet nuolat zyzianti ir besiskundžianti motera iššauktų jam visai ne džiugius ir teigiamus jausmus. Turiu galvoje ilgą laiko tarpą.

O be to, kokia iš to nauda man pačiai? Rūpintis tuo, kad sutuoktinio "nervai laikytų", kai mano pačios nelaiko, ir dar blogiau jaustis, kai matau, kad jis nervinasi. Todėl dabar gyvenu ir prašau dievo sau stiprybės ir tvirtos valios, taip sakant "per negaliu", kai negaliu. smile.gif Ir nesibėdoju savo vyrui.

Aš pati esu visai be kantrybės ir savo gėdai pripažinsiu, kad nesugebėčiau ilgai guosti ir klausytis savo vyro, jei jam kažkas panašaus būtų. kažkokiu būdu ieškočiau galimybės viso to išvengti. Tai ko norėt iš savo vyro? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 11, 10:21)
Kai artimieji nepalaiko ir nesupranta, skaudu. Mano blogiausiu laikotarpiu vyras manęs nesuprato, jam atrodė, kad taip nebūna ir man paprasčiausiai padės ilgi pasivaikščiojimai gamtoje. Todėl nuolat tempdavo vaikščiot, kas savaime yra gerai,  bet padeda tik labai trumpam. 

Per kažkiek metų supratau, kad geriau neužkrauti savo dvasinių bėdų sutuoktiniui, ta prasme, kad vieną kitą kartą jis išklausytų, palaikytų, bet nuolat zyzianti ir besiskundžianti motera  iššauktų jam visai ne džiugius ir teigiamus jausmus. Turiu galvoje ilgą laiko tarpą.

O be to, kokia iš to nauda man pačiai? Rūpintis tuo, kad sutuoktinio "nervai laikytų", kai mano pačios nelaiko, ir dar blogiau jaustis, kai matau, kad jis nervinasi.  Todėl dabar gyvenu ir prašau dievo sau stiprybės ir tvirtos valios, taip sakant "per negaliu", kai negaliu. smile.gif Ir nesibėdoju savo vyrui.

Aš pati esu visai be kantrybės ir savo gėdai pripažinsiu, kad nesugebėčiau ilgai guosti ir klausytis savo vyro, jei jam kažkas panašaus būtų. kažkokiu būdu ieškočiau galimybės viso to išvengti. Tai ko norėt iš savo vyro? g.gif

Kad guostu man nereikia, ar kad sokinetu aplink, jis is vis nekreipia i mane demesio, kaip tuscia vieta, sudelio kruva, kuria reikia apeiti, kad neimintum, manes nera, numirciau, nepastebetu, niekas nepastebetu. Mirtis nebeatrodo tokia bauginanti. Va sako, yra vaikas, negalima taip galvot, bet jau geriau tam vaikui psichines motinos neturet, uzaugtu ir be manes, tukstanciai uzauga, o man nebeskaudetu niekad, tustuma ir ramybe per amzius.
Visada visi susigriebia kai buna per velu, kai zmogaus nebera ir nebesusigrazinsi, rauda tada veidmainiai, o kol esi sale, tai tik mazas sudelis...n
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 11, 00:15)
žiūri apakus, maždaug: "nesupratau!??  blink.gif čia tu miegosi, ne aš??  blink.gif "

biggrin.gif wub.gif

QUOTE(VyPo @ 2013 12 11, 11:30)
Kad guostu man nereikia, ar kad sokinetu aplink, jis is vis nekreipia i mane demesio,

joa, skauda tau unsure.gif console.gif. bet paguosdama galiu pasakyt, kad retai kuriai moterai pavyksta turėt vyrą, kuris va tokioj situacijoj suprastų. kelmai jie gal, ar kaip? g.gif
dėl vaiko tai netaukšk niekų . vaikui bilenkokia motina geriau nei jokia. žiūrėk, net kandžiulninkių vaikai verkia atimti ir nori pas mamą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 11, 10:30)
Kad guostu man nereikia, ar kad sokinetu aplink, jis is vis nekreipia i mane demesio, kaip tuscia vieta, sudelio kruva, kuria reikia apeiti, kad neimintum, manes nera, numirciau, nepastebetu, niekas nepastebetu. Mirtis nebeatrodo tokia bauginanti. Va sako, yra vaikas, negalima taip galvot, bet jau geriau tam vaikui psichines motinos neturet, uzaugtu ir be manes, tukstanciai uzauga, o man nebeskaudetu niekad, tustuma ir ramybe per amzius.
Visada visi susigriebia kai buna per velu, kai zmogaus nebera ir nebesusigrazinsi, rauda tada veidmainiai, o kol esi sale, tai tik mazas sudelis...n

suprantu, kaip sunku gali būti, bet patariu neleisti sau galvoti, kad esi šūdelis. jei tik turi tam jėgų, žinoma. žmogus yra vertingas pats savaime, net jei jo niekas nepalaiko ar nemyli. visų pirma jis turi būti vertingas pats sau ir nelaukti palaikančių nuomonių iš šalies. kai ši būsena sutrinka, va ir lenda visokios ligos ir kompleksai. realybėje gana retai, bent jau mano asmenine nuomone, pasitaiko atvejų, kai vyras iš tikro nepastebi žmonos ir jam būna dalampočki, ar ji gyva, ar ne, ypač turint vaiką. daug dažniau žmogus JAUČIASI nepastebimas, ir kartais tai nebūna labai susiję su realia padėtimi.
paskutinis Tavo sakinys meta į būtent pastarąjį vertinimą - kad jautiesi auka, kitus a priori laikai veidmainiais, o Tu neva mažas šūdelis.
deja, patarti galiu tik ieškoti profesionalios pagalbos, kuri padėtų išsiaiškinti, kokia problema Tave kamuoja ir kaip tai pakeisti.
laikykis ir, jei yra galimybė, skubėk pas psichoterapeutą.
Atsakyti
Wow wow wow!! Kas uz duru darosi!!!
Psichiniu grietinele vienijasi!!
Tuoj prasides zvaigzdziu karai!!! blink.gif

BadSeeds, kam ta katina smaugi?? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 11, 13:22)

Ciur as balta princese Amidala ar kaip ana ten?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirlimpimpim: 11 gruodžio 2013 - 12:23
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 11, 12:29)
Wow wow wow!! Kas uz duru darosi!!!
Psichiniu grietinele vienijasi!!

BadSeeds, kam ta katina smaugi?? unsure.gif
Papildyta:

cha, kažin, devuška pasipasakos Yodai, ko ji čia prisidarė. o niko nekeitė, nes jai, matyt, NEGĖDA smile.gif

nesmaugiu aš jo, čia viskas vardan meno biggrin.gif (no animals got hurt during the production) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 11, 12:29)

aš tai, žinoma, Čiubaka... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Geriausia yra tai, kad viešame forume toji, kur išvadino atmatom, pati DAR ŠIANDIEN apačioj šitoj temoj kabėjo. biggrin.gif
Depresikės yra atmatos, kleptomanės - ne. Kaip miela. wub.gif
Papildyta:
Beje, anoji turėjo protelio skųstis forumo moderatorei kai čia dar rašinėjo, kad CH kažkokį žodį jos adresu parašė. O čia še tau - visos ATMATOS. biggrin.gif
Atsakyti