QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 10, 19:15)
O tai tu dar ne?..
As visada manaiu, kad tu is menulio rasai...
Juokauju, nesupyk.
Kiek susivedziojau galu, tamsta kuri (na, gal ne pati viena) esmini kiosko produkta, shefai tau tik sudaro salygas tuo uzsiimt ir uz tai nusinesa liuto dali? .
Tuomet tikrai galetum pasiorganizuoti kitaip. Susidek su kokiu buhalteriu, kuris pasirupintu finansine-administracine dalim, bei su praktine dali vykdanciais diedais.
T.y. kurkit UAB'a ir dalinkites paskui grobi.
Nors gal i pievas parasiau..
Aš šaipausi iš tokių dalykų, net jei tai pati aš, nepykstu, niepieriežyvai, don`t` worry.
Kuriu tai aš viena (tarkim, kad kuriu, nes tos kūrybos tai ten... neverta gilintis kiek ir ar išvis yra). Aišku, atlieku ir daugiau funkcijų. Būna patys klientai ateina prisikūrę, man tereikia techniškai/technologiškai apgalvoti kaip įgyvendinti.
Ne į pievas tu čia. Bet neišdegtų, nes matai. Prikurti gali kiekvienas. O pagaminimui prekių visgi reikia vyriškos jėgos.
Bet net ne tai esmė. Aš per psichė. Nu ar nesijaučia iš rašliavų? Aš jaučiu, kad nesugebėčiau. Nepakelčiau atsakomybės visos. Nu per daug aš depresuoju, nerimauju labai, kratausi, mėlynuoju. Nu per sunku man tokie reikalai.
Man vis tik verslumas siejasi su intelektu ir labai. Ir su protu, ir su ne siaurom glušiaus pažiūrom. Prieš kokius šešis metus, skaitau, buvau pakankamai versli, nors ir ne mano pašaukimas. Bet dabar tai..........................