GD nu lyg išsiaiškinau. Dare kažkokią matematinę užduotį, kur ji suklydo ar kas ten buvo.
Tas sako - you're stupid.
Kitas pritarė. Ir dar trečias.
O kitą kartą Nžn kada sakė, bet dar ir weirdo pavadino.
Mėto ją ten kažkokįom šakelėm medžio.
Sakau- kabina jis tave gal, Bernai gi durni, kitaip dėmesio nemoka parodyt.
Sako- Nea, pas jį yra girlfriend(!!!! Ahujiet-8-mečiai!)
Krč...
Kai pargriuvo, išsitepė ir jai davė persimaut kojinytėm, tai tas šaipėsi iš tu kojinių.
Aj.. Nžn. Eisiu, tai tikrai..
Tik nesu tikra ar ji nepersūdė...bet ignoruoti irgi negaliu....
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 17:10)
GD nu lyg išsiaiškinau. Dare kažkokią matematinę užduotį, kur ji suklydo ar kas ten buvo.
Krč...
Kai pargriuvo, išsitepė ir jai davė persimaut kojinytėm, tai tas šaipėsi iš tu kojinių.
Krč...
aišku eik, išsiaiškinsi kas ir kaip. jei jau pradėjo dar ir mėtytis kažkuo, tai kad toliau blogiau nebūtų. ir tegu tų bernų tėvai savo vaikus auklėja. įsivaizduoju, kad namie jie auksiniai.
mano mažė jau nuo kokių 4 metų turi draugą darže:D o mano laikais taip nebuvo...
Man kažkaip niekad tų eglių netrūksta. Pernai išvis kraupau pamačius. Tėvų namuos pakabindavom ten kokią šaką ar mažą eglę, bet tai Kūčių vakarą. Iki pat kol mirė tėtis. Net nepastebėjau, ar mama, kai viena puošia. Man tie visi eglišakiai labai jau su laidotuvių vainikais rišasi (nors man buvo 4m., pasirodo, per Kūčias ar tai Kalėdas dėdę, tėvo brolį laidojom, kuris mirtinai nusigėrė, nes pralošė kašę tuomet žymusis Žalgiris ). Absurdo tragedija - komedija. Bet gerai pamenu, kaip vilko žmonės tuos visus laidotuvių vainikus, kašytes ar ką ten su tais eglišakiais, verkė. O čia parvažiavom namo ir tėtis atvilko tokią didelę šaką, papuošė ne tom juodai baltom juostom, o kažkokiais blizgalais ir stiklais. Nors ten dovanas sukišdavo, bet man kažkaip nesiasocijuoja eglė su dovanom nei šventėm, nu gryna tragedija.
Nors aš mėgstu tvarkingus skoningus interjerus, tai tos eglės kaip čia pasakius... Ir dar dabar va kad ir darbe - nu ant kiekvieno kampo skirtingai bele kuo apkarstytos.
Pinot, gi žymioji idėja:
arba
arba
Nors, kaip supratau, per keletą metų išpopuliarėjo, tai gal jau irgi nuvalkiota, nežinau.
Papildyta:
Vabščė. (eina sau, koks geras žodis ). Paskutinė geriausia iš įkeltų.
Nors aš mėgstu tvarkingus skoningus interjerus, tai tos eglės kaip čia pasakius... Ir dar dabar va kad ir darbe - nu ant kiekvieno kampo skirtingai bele kuo apkarstytos.
Pinot, gi žymioji idėja:
arba
arba
Nors, kaip supratau, per keletą metų išpopuliarėjo, tai gal jau irgi nuvalkiota, nežinau.
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 09, 18:16)
Pinot, gi žymioji idėja:
arba
arba
Papildyta:
Geros eglės. man irgi paskutinė labiausiai. dar studentiška idėja - pakabintas mašinos kvapukas - eglutė.
nusileidau į rūsį bulvių parsinešt ir pamačiau ką rasiu Kalėdom po eglute... ir taip nesmagu pasidarė. aš norėjau su vyru derėtis, kad gal šiemet be dovanų apsieinam, gal geriau ką nors patys sau bendro pasidovanojam, tipo namams ar kokią pramogą... pati nei tos nuotaikos kalėdinės turiu, nei sugalvojau ką jam padovanot... gal kuri turit kokių idėjų? ką savo vyram/ draugam/ tėvam dovanosit ar ką dovanojot kadaise?
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 09, 17:16)
Man pirma būtų kaip tik.
Ir jau vietą jai radau.
Nugi, vis įdomiau nei tradicinė. Ir net gražu, sakyčiau.
QUOTE(ViARi @ 2013 12 09, 17:51)
nusileidau į rūsį bulvių parsinešt ir pamačiau ką rasiu Kalėdom po eglute... ir taip nesmagu pasidarė. aš norėjau su vyru derėtis, kad gal šiemet be dovanų apsieinam, gal geriau ką nors patys sau bendro pasidovanojam, tipo namams ar kokią pramogą... pati nei tos nuotaikos kalėdinės turiu, nei sugalvojau ką jam padovanot... gal kuri turit kokių idėjų? ką savo vyram/ draugam/ tėvam dovanosit ar ką dovanojot kadaise?
Kojiniu ir kavos?
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 09, 19:33)
Kojiniu ir kavos?
kojinių kažkada buvau pripirkus jam, tai dar turi. nebent baltų į darbą gal reiktų naujų... o kavą tai baisiai mėgsta. pasirodo ne taip ir sunku. ačiū
bet sugalvojau kad kokį gražų megztinį padovanosiu. nes šiaip į darbą jam rubų nereikia, paprastų megztukų turi, o vat kai kokia šventė, tai ant marškinių ir neturi kažko šilto gražaus apsivilkt. na prie to kojinės ir kava nepamaišys
Silpna ir noriu eit miegot.
Sutikau tą berniuko mamą, krasavicą.
Prieš einant paklausiau mažos, ar nueit pašnekėt.
Ta aišku nustebo, sakė pakalbes ir jei reiks atrašys pzdy.
Tuo tarpu maža tą berniuką kalbino, nors tas kažkaip, rodos lyg jautė apie ką mes čia šnekam, ty lyg jautėsi kaltas ir tik suko ratais ant savo paspirtuko..
Mokykloj nepriėmė, tipo mokytojas į susirinkimą eina.
Paskambins KAS nors rytoj.
Sakau- koks dar kas nors?!
Tas kas nors nežinantis situacijos ir nematantys tų vaikų?
Bobike (sekretore) puole sakyt, kad ji tik perduos žinutę
Nu aš tada biškį atleidau toną, pasakiau, kad žinau, suprantu, kad ji tik perduoda, bet tai, kas perduodama jai- kad kazkas paskambins- nėra pakankamai gerai ar tinkama.
Nu ir išėjom
Dbr prisiėsčiau ir miegot..
Maniskei kiek neramu, kad jis ryt atėjęs išvis bus bjaurus, ar parodys kažką, kad tip "bus tau!"
Bet šiaip tai, sakau, kad dar pati priėjus ji jį kalbino. Tik tas nekalbėjo..
Nžn, gal reikėjo dar palaukt, geriau su ją pašnekėt kaip elgtis tokiose situacijose ir palikt viską, kol labiau aišku būtų...
Nzn.
Susinervinau na driebiezgy....
Sutikau tą berniuko mamą, krasavicą.
Prieš einant paklausiau mažos, ar nueit pašnekėt.
Ta aišku nustebo, sakė pakalbes ir jei reiks atrašys pzdy.
Tuo tarpu maža tą berniuką kalbino, nors tas kažkaip, rodos lyg jautė apie ką mes čia šnekam, ty lyg jautėsi kaltas ir tik suko ratais ant savo paspirtuko..
Mokykloj nepriėmė, tipo mokytojas į susirinkimą eina.
Paskambins KAS nors rytoj.
Sakau- koks dar kas nors?!
Tas kas nors nežinantis situacijos ir nematantys tų vaikų?
Bobike (sekretore) puole sakyt, kad ji tik perduos žinutę
Nu aš tada biškį atleidau toną, pasakiau, kad žinau, suprantu, kad ji tik perduoda, bet tai, kas perduodama jai- kad kazkas paskambins- nėra pakankamai gerai ar tinkama.
Nu ir išėjom
Dbr prisiėsčiau ir miegot..
Maniskei kiek neramu, kad jis ryt atėjęs išvis bus bjaurus, ar parodys kažką, kad tip "bus tau!"
Bet šiaip tai, sakau, kad dar pati priėjus ji jį kalbino. Tik tas nekalbėjo..
Nžn, gal reikėjo dar palaukt, geriau su ją pašnekėt kaip elgtis tokiose situacijose ir palikt viską, kol labiau aišku būtų...
Nzn.
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 18:41)
Nzn.
Nedaryk iš to didelės tragedijos. Bus kaip bus, matysi pagal situaciją, kaip toliau daryti. O kad pakalbėjai su berniuko mama, gerai, ir kas čia tokio? Ne veltui tu ją netyčia sutikai. dar pakalbėsi su mokytoja, ir viskas bus aišku. Nu ko tu dėl visko taip nervinies? Geriau ką nors skanaus suvalgyk ir apsiramink.
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 19:56)
Ištežena esu bl.
Net lexas nemačyjo.
Ėdu.
Ir žliumbiu.
Nžn ko.
Ir beveik apsisprendžiau, kad į interviu nevarysiu. Ką aš ten tokia tyžena.....
Net lexas nemačyjo.
Ėdu.
Ir žliumbiu.
Nžn ko.
Ir beveik apsisprendžiau, kad į interviu nevarysiu. Ką aš ten tokia tyžena.....
žliumkim kartu. bet eik į interviu... tik pabandyk neit. blogiau gi nuo to nebus. o ir gerai, kad su ta mama pašnekėjai
neturiu ko ėst. norėjau sriubos išvirt. maniau šaldytuve kopūstas, o ten pasirodo pekino kopūstas... teko keist planus. pasiėmiau cukiniją, didžiausią peilį, gabalą jos šiaip ne tiap atsirėžiau, bet daugiau nžn ką daryt, nepasiduoda man niekaip, nuo cielos žievės irgi nenulupsiu. panikuoju šiandien dėl visko. bailė pasidariau. o dabar net sriubos padaryt nebesugebu... peilis atrodo lyg šauktųsi, kad ne cukinijai, o kai kam kitam jį panaudočiau...
tai sėdžiu iš žliumbiu dabar kaip durnė, laukiu vyro..