Labas rytas, mergicos.
Šauniai pavakarojot kai kurios su DJ Merlium. Prisijuokiau šiandien perskaičius. Jei vakar būčiau skaičius, būčiau neužmigus.
Vis tiek pabudau 4.30 su žiauriom mintim ir viskas, tiek to miego. Blogai. jei jau pradėsiu taip prabudinėt, tai man reikš, kad kai kas sugrįžta.
Užsakiau kalėdų dovanų visiems iš vienos el. parduotuvės. Gavau šiandien malonų patvirtinimą, kad viskas bus iki 12/30d. Nu gražu, ką ir besakyt. Nežinau, ką daryt. Ką, iš naujo dovanas pirkt?
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 09, 10:38)
Labas rytas, mergicos.
Šauniai pavakarojot kai kurios su DJ Merlium. Prisijuokiau šiandien perskaičius. Jei vakar būčiau skaičius, būčiau neužmigus.
Vis tiek pabudau 4.30 su žiauriom mintim ir viskas, tiek to miego. Blogai. jei jau pradėsiu taip prabudinėt, tai man reikš, kad kai kas sugrįžta.
Užsakiau kalėdų dovanų visiems iš vienos el. parduotuvės. Gavau šiandien malonų patvirtinimą, kad viskas bus iki 12/30d. Nu gražu, ką ir besakyt. Nežinau, ką daryt. Ką, iš naujo dovanas pirkt?
Tai čia dar geriau nei mums internetu nusipirkom eglutę, o ją atsiimt galima tik gruodžio 20-sausio 20 dienomis vyras jau girliandas visas pakabino, eglutę nori puošt. išvis toks kalėdinis entuziastas. bet toks piktas, kad taip negreit tą eglę gausim gal dėl to ir girežia naktį dantim
Pinot, o ten dar galima atšaukti tą užsakymą?
QUOTE(ViARi @ 2013 12 09, 09:46)
Tai čia dar geriau nei mums internetu nusipirkom eglutę, o ją atsiimt galima tik gruodžio 20-sausio 20 dienomis vyras jau girliandas visas pakabino, eglutę nori puošt. išvis toks kalėdinis entuziastas. bet toks piktas, kad taip negreit tą eglę gausim gal dėl to ir girežia naktį dantim
Jau pavyko atšaukt. dabar reikės galvą sukt iš naujo, kokias kam dovanas pirkt.
O ką jūs darysit dėl eglės?
Pinot noir, as tamsiaplauke, kazkada cia rodziausi, bet vyra ar rodziau tai abejoju nors gali buti, kad nepamenu. Paskutiniu metu isvis viska pamirstu. Siandien kol is vienos ministerijos parsiradau tai pamirsau ka turiu jiems nusiusti
Mes egle puosim kokia 20 d., kai grysim is Paryziaus. Kol kas man dar atrodo anksti.
Mes egle puosim kokia 20 d., kai grysim is Paryziaus. Kol kas man dar atrodo anksti.
Viešpatėliau. Kaip aš džiaugiuosi, kad darbe pasistatėm dirbtinę eglę (kam jos išvis reikia?), kur aš nematau. Tiksliau, aš nuvilkau ir pastačiau taip, kad man nesimatytų. Kartais su kolege kvepiančias žvakes padeginam, tai sakiau eglišakių ir žvakių yra, dar grabą pasistatyt betrūko, bus ritualinių paslaugų įmonė.
Biškį aprimau. Man tokia kančia tas nerimas... Atrodo numirsiu numirsiu numirsiu. Bet tik kankinuosi, nenumirštu. Čia gal kaip būna žmonės neperneša kokio nors fizinio skausmo, tai man taip sunku nerimą pernešt.
Pamatytumėt kaip atvariau apsirengus per tuos nelemtus kraustymusis. Striukės užtrauktukas sugedo, tai atsilapojus (na ji tokia, kur pavasarį nešioja, kai jau nebešalta), pirštinių ir šaliko susirast, aišku, nesugebėjau. Atrodo, buvau išsirūšiavus maždaug, bet pažiūrėjau į tą krūvą, velniop, galvoju, kol aš čia ką rasiu.
Biškį aprimau. Man tokia kančia tas nerimas... Atrodo numirsiu numirsiu numirsiu. Bet tik kankinuosi, nenumirštu. Čia gal kaip būna žmonės neperneša kokio nors fizinio skausmo, tai man taip sunku nerimą pernešt.
Pamatytumėt kaip atvariau apsirengus per tuos nelemtus kraustymusis. Striukės užtrauktukas sugedo, tai atsilapojus (na ji tokia, kur pavasarį nešioja, kai jau nebešalta), pirštinių ir šaliko susirast, aišku, nesugebėjau. Atrodo, buvau išsirūšiavus maždaug, bet pažiūrėjau į tą krūvą, velniop, galvoju, kol aš čia ką rasiu.
Eisiu į mokyklą.
Maža pasiskundė vakar, kad berniokas iš jos klasės iš jos šaipėsi, pavadino durna du kartus, juokėsi...
Verkė ji man...
Net sapnavau aš šianakt
Aną savaitę jau minėjo, kad durna pavadino, o kiti du dar paantrino, kad durna.
Tai matyt jai įstrigo bais.
Nu ir durniais vadintis pravardziuotis negalima, taip kad esiu..
Išgersiu lexo ir esiu.
Berniuką ir jo mamą neblogai žinau, tokie turtingi, krūti, nors šiaip mieli, draugiški, kiek ten bendravimas bendrų susitikimų metu tempia.
Nžn net ką daryt.
Didžiausia mano baimė..
Ir va reikia ja į akis pažvelgti.
Nžn nei ar teisingai elgiuosi ir kaip elgtis...
Papildyta:
Bl gi LT stovykloje kai buvo, ten vyresnės kambariokės bandė vierches laužt ir tyčiotis ar erzint gal labiau.
Tai maniškė kaip tik tokia bbdėjus buvo, draugę apgindavo, užtardavo.. Ir jai kažkaip neužkliuvo, va draugei skaudu buvo, sakė daugiau nebevažiuos... Įskaudino....
Ko ji čia taip jautriai į tai sureagavo ir toliau reaguoja
Maža pasiskundė vakar, kad berniokas iš jos klasės iš jos šaipėsi, pavadino durna du kartus, juokėsi...
Verkė ji man...
Net sapnavau aš šianakt
Aną savaitę jau minėjo, kad durna pavadino, o kiti du dar paantrino, kad durna.
Tai matyt jai įstrigo bais.
Nu ir durniais vadintis pravardziuotis negalima, taip kad esiu..
Išgersiu lexo ir esiu.
Berniuką ir jo mamą neblogai žinau, tokie turtingi, krūti, nors šiaip mieli, draugiški, kiek ten bendravimas bendrų susitikimų metu tempia.
Nžn net ką daryt.
Didžiausia mano baimė..
Ir va reikia ja į akis pažvelgti.
Papildyta:
Bl gi LT stovykloje kai buvo, ten vyresnės kambariokės bandė vierches laužt ir tyčiotis ar erzint gal labiau.
Tai maniškė kaip tik tokia bbdėjus buvo, draugę apgindavo, užtardavo.. Ir jai kažkaip neužkliuvo, va draugei skaudu buvo, sakė daugiau nebevažiuos... Įskaudino....
QUOTE(ladySheep @ 2013 12 09, 12:48)
Pinot noir, as tamsiaplauke, kazkada cia rodziausi, bet vyra ar rodziau tai abejoju nors gali buti, kad nepamenu. Paskutiniu metu isvis viska pamirstu. Siandien kol is vienos ministerijos parsiradau tai pamirsau ka turiu jiems nusiusti
Vyro veido nematėm, tik jį bendrai, t.y. figūra, rūbai. Tave matėm.
O aš nežinau kaip bus pas mus su egle šiais metais
Turim šunį, kuriam tai būtų gera atrakcija. Nors žinotų, kad uždrausta, bet neištvertų.
Arba reikia kokios palubiuose pakabintos.
Arba nieko.
Niekada gyvenime nesu neturėjusi eglės.
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 16:30)
Pasistenk ramiai elgtis. Pirma išsiaiškink, kas per situacija, koks kontekstas ir ar iš tikrųjų taip vadino, ir kodėl vadino. Tada ramiai pakalbėk su mokytoja ar su tėvais, nežinau kas ten tokiu atveju daroma.
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 15:30)
Eisiu į mokyklą.
Verkė ji man...
Verkė ji man...
Gal todėl, kad berniukai.
Skaudu vaikui, kažką užgavo jai.
Eik.
Nors vaikai tarpusavy žiaurūs ir taip lengvai nenustos, bet tavo mažei reikia jausti, kad ją palaiko.
____
Tik nepradėkit čia. Žinau, kas ir ką nori pasakyt.
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 09, 16:49)
Gal todėl, kad berniukai.
Eik.
Nors vaikai tarpusavy žiaurūs ir taip lengvai nenustos, bet tavo mažei reikia jausti, kad ją palaiko.
____
Eik.
____
Gal... Bbžin...
Eisiu. Tik bl kad žliumbt nepradėt...
Žiaurūs ties vaikai... Nenormaliai žiaurūs.
Nesupratau, ko kam nepradėt
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 15:54)
Gal... Bbžin...
Jei kas kėsintųsi sakyt kitaip. Tipo, nereikia, vaikai patys išsiaiškins. Čia aš profilaktiškai Nes visada tokiu atveju pati tą patį girdėdavau, neik, nereikia, išsiaiškins. Reikia grūdintis ar dar kokia nesąmonė. Nu žinai gi.
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 09, 13:27)
Jau pavyko atšaukt. dabar reikės galvą sukt iš naujo, kokias kam dovanas pirkt.
lauksim gruodžio 20 ir tik tada puošim...