Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 09, 02:10)

Aha, istaisei.. biggrin.gif

O kaip jus taip nematomai sugebat rasyt?

Nu. Įspėjimo pabijojau. Būtų abydna- blaiviausia iš visų, o įspėjimas man pareitų.
Nu kaip baltai varnai.

Ot- stebuklas, ane?? Nyvydimkos biggrin.gif
Į nustatymus įeik, arba jei kas kartą prisijungdama suvedinėji duomenis, tai dešinėj yr du langeliai- prisimint ir prisijungti nematomai
Kažkas tokio
Tai va varneles uždedi ir va tau visas mokslas apie raketas rolleyes.gif
QUOTE(merlot* @ 2013 12 09, 02:12)
nu drinks_cheers.gif prisigeri,issivemi,vel kalbi,niekas ne nesupranta,kokiam tu stovy biggrin.gif

lotuliukas.gif nu!!!
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 09, 00:10)
O kaip jus taip nematomai sugebat rasyt?

nu as ta irgi pastebejus
kai ka eini cituot paskaitai I prieki,jiems dar neissiuntus
o buna persigalvoja ir neissiuncia,tai ir gaunas nematomai
jei tu apie tai
Atsakyti
Nu gerai.
Man likęs variantas atsisveikinimui tada-
Labanakt šūdvabaliukai wub.gif
Atsakyti
arba labanaktis,Staseles
ojetau,kaip nenoriu buti paskutine
parasyk Fu dar ka nors
pazadu nepertraukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 09 gruodžio 2013 - 01:21
QUOTE(merlot* @ 2013 12 09, 02:18)
nu as ta irgi pastebejus
kai ka eini cituot paskaitai I prieki,jiems dar neissiuntus
o buna persigalvoja ir neissiuncia,tai ir gaunas nematomai
jei tu apie tai
lotuliukas.gif
*** Merliau- telefo pro ašaras nebematau lotuliukas.gif
Spėju, kad ji ne apie tai lotuliukas.gif

Blyn ten 'jonvabaliukai' turėjo būt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos!
Kaip čia taip leidžiat sau naktinėt prieš pirmadienį? g.gif Nors, kita vertus, galėjau ir aš prisijungt. Vis tiek nemiegojau pusę nakties. . .

Šėlsme, užjaučiu dėl vonios... imk, kad būtų linksmiau 4u.gif

Kokios šiandien jūsų nuotaikos?
aš tai kažkodėl žiauriai pikta. sudraskyčiau pirmą pasitaikiusį į gabalus...

Vakar buvom su vyru mieste, visokio šlamšto dovanėlėm pirkom. ir į rotušėj vykusią mugę užsukom. einant iš ten du vaikinukai davė iš kepurės po sentenciją išsitraukt ir pagalvot, kodėl būtent aš ją išsitraukiau. "Nė vienas žmogus nėra laimingas, kol jis nemano esąs laimingas". ir pagalvojau, nu rimtai, kaip paprasta, nu durna aš kad negaliu taip pamanyt. nu bet visgi neišeina man...
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 09, 01:53)
Selsme, labai tave uzjauciu. Tikrai, zinok.  4u.gif

ačiū Tau. unsure.gif

QUOTE(merlot* @ 2013 12 09, 01:56)

nejuokinga, šlykštu čia unsure.gif

QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 09, 01:58)
Kazkaip prisiminiau savo juodaji perioda... Dievuli, dziaugdavausi bet kokia vonia turedama. Dusa, krana.. O dabar va kokia pinda..
Selsme, viskas bus gerai. Tau irgi.  4u.gif

Esu gyvenus trumpai panašiam, ten dušas, vonios nebuvo. Bet net nemalonu lipt, tik snukį ir dantis prausiausi. doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(ViARi @ 2013 12 09, 09:00)

Šėlsme, užjaučiu dėl vonios...  imk, kad būtų linksmiau 4u.gif

Pamąstysiu, ką čia daryt. Gal po kelių mėn išsitysiu iš čia. unsure.gif

Kaip neramu. Į tą darbą reikia. verysad.gif
Atsakyti
labas rytas,

aš neišmiegojus, bet nemirsiu dar. vyras sirguliuoja, tai knarkė. bet savisauga laiku įsijungė, susirinkau pagalvę ir išėjau miegot pas vaiką į kambarį. gerai, kad tas dar neknarkia, nors ant kiaušiukų jau bando plaukai augt, tai greitai ir tas knarks biggrin.gif

žodžiu taip, šiandien jeigu kas matėt tetą išpūstom akim, viena ranka vairuojančią, o kita - laikančią vairuotojo dureles, kurios neužsidaro, nes apledėję, tai ten buvau aš biggrin.gif

Šėlsme, laikykis, jopštararai.
Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 09, 09:25)
labas rytas,

aš neišmiegojus, bet nemirsiu dar. vyras sirguliuoja, tai knarkė. bet savisauga laiku įsijungė, susirinkau pagalvę ir išėjau miegot pas vaiką į kambarį. gerai, kad tas dar neknarkia, nors ant kiaušiukų jau bando plaukai augt, tai greitai ir tas knarks biggrin.gif

GWKE, užjaučiu dėl to knarkimo... mano vyras ačiū dievui neknarkia. gal kol jaunas. jo tėvas knarkia, tikiuosi maniškis su laiku nepradės... bet už tai dantim kartais girežia. jau seniai negriežė, šiąnakt irgi ne, bet prieš tai dvi naktis iš eilės...
neleisk savo bernui knark, kad marti nesikankintų, na, nebent pati to nori:D
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 09, 08:34)
GWKE, užjaučiu dėl to knarkimo... mano vyras ačiū dievui neknarkia. gal kol jaunas. jo tėvas knarkia, tikiuosi maniškis su laiku nepradės... bet už tai dantim kartais girežia. jau seniai negriežė, šiąnakt irgi ne, bet prieš tai dvi naktis iš eilės...
neleisk savo bernui knark, kad marti nesikankintų, na, nebent pati to nori:D

maniškis retai knarkia, bet dabar sirguliuoja, nosis užgulta, tai ir pavarė pilną programą. ir nustebo ryte manęs neradęs biggrin.gif
marčios kankinti nenoriu - vardan sūnaus. geriau ją mylėsiu, kai atsiras. bet tikiuosi, jis dar truputį palauks biggrin.gif
sako, dantimis griežia, kai turi kirminų arba kai nervai netvarkoje (įtampa, nerimas ir pan. problemos). rudenį iš principo visiems naminiams gyvūnams reik profilaktiškai suduoti kokią patrovą nuo kirminų, nes neaišku, kur valkiojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 09, 09:39)
maniškis retai knarkia, bet dabar sirguliuoja, nosis užgulta, tai ir pavarė pilną programą. ir nustebo ryte manęs neradęs biggrin.gif
marčios kankinti nenoriu - vardan sūnaus. geriau ją mylėsiu, kai atsiras. bet tikiuosi, jis dar truputį palauks biggrin.gif
sako, dantimis griežia, kai turi kirminų arba kai nervai netvarkoje (įtampa, nerimas ir pan. problemos). rudenį iš principo visiems naminiams gyvūnams reik profilaktiškai suduoti kokią patrovą nuo kirminų, nes neaišku, kur valkiojasi biggrin.gif

va, gerai, kad priminei. mūsų šunei kaip tik šiom dienom reik suduot nuo kirminų. tikiuosi nebus kaip praeitą kartą, nes visą dieną vėmė ir viduriavo...
o kad griežiama dėl kirminų, tai mitas biggrin.gif vyras man aiškino, kad griežimas šiais laikais neišvengiamas, nes jei per dieną gauni streso ir niekur neišsikrauni, tai tada naktį, kad tą padarytum ir grieži. tik įdomu iš kur pas jį savaitgalį tas stresas, kai toks laimingas atrodo buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 09, 08:47)
va, gerai, kad priminei. mūsų šunei kaip tik šiom dienom reik suduot nuo kirminų. tikiuosi nebus kaip praeitą kartą, nes visą dieną vėmė ir viduriavo...
o kad griežiama dėl kirminų, tai mitas biggrin.gif vyras man aiškino, kad griežimas šiais laikais neišvengiamas, nes jei per dieną gauni streso ir niekur neišsikrauni, tai tada naktį, kad tą padarytum ir grieži. tik įdomu iš kur pas jį savaitgalį tas stresas, kai toks laimingas atrodo buvo...  g.gif

na, niekada nežinai, kas žmogaus viduje darosi, ir vienas savaitgalis ar šeši laimingi savaitgaliai negali sąlygoti kažkokios privalomos teigiamos būsenos. stresuoji ir tiek, nors iš šalies žiūrint atrodo, kad nėra ko.
Atsakyti