QUOTE(Daniella @ 2013 12 01, 18:21)
Aš tiksliukė. Tas pratimas neišeina nė per kur. Bet labai ir nesistengiau.
Šelsme, prie progos papasakok apie tačkės paieškas.
O ką ten į kurią pusę reikia sukt? Skaičiau, bet neužfiksavau, o kažkur toli ieškot, noriu pabandyt.
Nors jei tau neišėjo iš pradžių, beveik neabejoju, kad ir man neišeis (nu čia manau, kažkas pan., kaip sakei dėl šokių ir vairavimo).
Nelabai yra ką pasakot. Dabar gavau šoko dėl buto, tai mažiau žiūrinėjaus. O šiaip siunčiu diedukui, kad pratestuotų bent skelbimą, tai tas viską suvaro.
Ai, žinai, tai tas, tai anas negerai. Aišku, gerai, kad pasako. Buvau jau užisterikavus, kad taip niekada nesusirasiu.
Bet pateikė pavyzdžius, kad čia normalu, nėr taip lengva susirast.
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 01, 18:23)
o Jūs turbūt jos kambariokė/sesė/mama. nes viską matėt viską žinot - kad ji nieko nedaro.
aš tik vieno nesuprantu - kaip žmonės nesupranta, kad gali būt tikrai blogai, net ir kažką darant kad būt geriau
Tai matai, kad mato net, kad tik nuolat dejuoju kokia aš vargšė (gi nuolat yra šalia), tai ką čia dar replikuot.
Nežinau tik kas čia mane mato. Gal kokia musė.
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 01, 22:54)
Nepastebėjau šį kartą diskusijose jokių lialia ar rožinių snarglių. Buvo tik kalba apskritai apie tokį reiškinį, ir visai nedurna kalba.
Tavyje jaučiasi tiek pagiežos, ir ji kartais pasiekia vos ne apokaliptinę išraišką. Bet kam, tereikia kabliuko ir drabstaisi. Toks jausmas kad nežmoniškai pyksti, kai pasaulis nesurėdytas pagal tavo juodąjį scenarijų. Nurašau tai būsenai, ar "ligai", kaip sakė pirlim. Bet man kartais atveria akis, šitie akibrokštai. Nes pati esu nervinga, ir linkus "aploti", tai vis suprantu, kaip tai destruktyvu ir kaip gerai stengtis susivaldyt.
Nu ir ką man daryt, kad tamsta nepastebėjo?
Jeigu tau čia pagieža, tai nepadėsiu. Rašiau visiškai ramiai ką galvoju, ką ir dažniausiai darau, kai čia rašinėju. Neteisybės/melo nepakenčiu, kaip ir rašiau.
Yoda, nesibaidyk tu manęs, kai ne kuriuose reikaluose turiu griežtą nuomonę ir ji nėra nemotyvuota, kaip ir šiuo atveju, bet neįkasiu gi per atstumą (o gaila
).
Viara, nieko ten man ypatingo nebuvo, mokiausi visada labai gerai, bet kažkas nepasisekė. Nors gal ir dešimties nebuvo, gali būt kad klaidingai aš ten, nes pamenu, kad ėjau į pradinę mokyklą dar.
Kad aš nelaukta net neabejoju, nes dvi seses jau turėjo, tai kažin, kam jau ten ta trečia ir dar tokiu didoku amžiaus skirtumu nuo anų dviejų. Nors niekad man to niekas nei sakė, nei parodė, bet čia logikos užtenka, manau. Ir toli gražu nebuvau nemylima, kaip tik, kaip mažiausia cyplė dar daugiau lepinama, kaip kad paprastai ir būna su mažiausiais.
Žinokit buvau darbo pokalby. Pravalas visiškas. Tokio pravalo darbo pokalby nesu patyrus. Bet kad nu ir klausimai. Sako kokios jūsų gerosios savybės. Nežinau koks tikslas klausti to žmogaus paties, kai vis tiek bus subjektyvu. Bet neesmė net tai. Nesugebėjau atsakyt į šitą klausimą. Susimąsčiau, kad paprasčiausiai neturiu tų gerų/stiprių savybių. Sumurmėjau, kad AŠ NEŽINAU. Vis tiek kitaip paklausė, pasakiau, kad negaliu savęs vertinti. Po to paklausė kokios blogosios. Pasakiau, kad stresuoju. Mintyse išniro visas ilgas sąrašas. Turbūt gerai, kad susilaikiau neišdėsčius. Daugiau nelabai ką ir klausė. Vėl apie save papasakojo. Nors dabar nėr taip liūdna, nes ta darbo vieta tokia kažin ar man patiktų. T.y., tai, ką ten reikia daryt, toks reikalas ne visai mano personai. Nors gal ir įdomu būtų pabandyt.