QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 23:09)
-Ne ne. Kaip čia paaiškint. Vienoje didelėje patalpoje keletas įmonių, užsiimančių iš pažiūros tais pat dalykais. Tas kaimynas galima sakyti konkurentas, iš konkurencinės firmos. Bet jei gilintis, tai nėra konkurentas, nes jų specifika kiek kitokia ir prekės ir paslaugos orientuotos į kiek kitokį klientą nei aš kur dirbu. Nežinau, ar rišliai suaiškinau. Žodžiu, ne bendradarbis, tik kaimynas darbe.
--Nu. A. bbž!! Tai kaip ten yra su ta "chemija"??
Aš tai už. Nors čia kaip pažiūrėsi. Gal ir nebūčiau gyva jau. O su tuo noru gyventi, tai pas mane dažnai, jei ne visad, taip kažkaip ne kaip.
Tie kiaušai.... Kad juos kur. Nors imt, nuraut, ir sau užsidėt. Nu kad kartais liūdna be jų, tikrai. Trūkumas jų neturėt.
Kur aš norėjau buvo trys su kiaušais, tai vietoje manęs tokios nuostabios, gražia artetinio kraujo spalva lakuotais nagais, sąžiningos ir atsakingos, priėmė dar vienus kiaušus. Nu man irgi skauda...
Iš kur tuos kiaušus gaut dabar.
Aišku, šiaip suprantu darbdavį, jei rimtai. Nors viską tą pat gali padaryti moteris, bet iš prigimties vyrų mąstymas kai kur tikrai labiau tinka. Kur nereikia kudakavimo, ten ir laimės vyras. Kad ir kaip skaudu būtų.
--Nu. A. bbž!! Tai kaip ten yra su ta "chemija"??
Aš tai už. Nors čia kaip pažiūrėsi. Gal ir nebūčiau gyva jau. O su tuo noru gyventi, tai pas mane dažnai, jei ne visad, taip kažkaip ne kaip.
Tie kiaušai.... Kad juos kur. Nors imt, nuraut, ir sau užsidėt. Nu kad kartais liūdna be jų, tikrai. Trūkumas jų neturėt.
Kur aš norėjau buvo trys su kiaušais, tai vietoje manęs tokios nuostabios, gražia artetinio kraujo spalva lakuotais nagais, sąžiningos ir atsakingos, priėmė dar vienus kiaušus. Nu man irgi skauda...
Iš kur tuos kiaušus gaut dabar.
Aišku, šiaip suprantu darbdavį, jei rimtai. Nors viską tą pat gali padaryti moteris, bet iš prigimties vyrų mąstymas kai kur tikrai labiau tinka. Kur nereikia kudakavimo, ten ir laimės vyras. Kad ir kaip skaudu būtų.
vos ne vos supratau.zodziu nei jis kaimynas,nei bendradarbios.as vienu momentu pagalvojau,kad tavo kaimynas is laiptines ateina tave nervuot I darba
chemija reik vartot,jei padeda,sukneles pirkt,kvepalais purkstis,vyna maukt,plepet,zyst,pasidraskyt,viskas macyja.
bet,kad butu atstatyta pusiausvyra reikia ir ramiu,blaiviai ir su protu ziurinciu I gyvenima
ir apie kiausus