Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 15:26)
Čia tik mano nuomonė, bet lankotės pas medikus, geriau jų ir klausykit, ne forumiečių. Vienai taip buvo, kitai kitaip, trečiai trečiaip, nei viena čia nėra psichiatrė, juk tik ir tegalim memuarais pasidalint.

Nu čia reikia atsirinkt, kieno patarimai naudingi kieno ne. Arba visai nenaudingi.
Šitose ligose medikai žino iš vienos pusės - daugiau teoriškai ir kokias chemijas skirti pagal maždaug atitinkamus požymius, ir paskui eksperimentuoja. O pojūčius, gydymo poveikį ir pan. kaip tik geriau žino patys sergantieji, ir jie gali patarti. Iš dalies tam ir būna grupinės terapijos. Pas mus sėdėdavo kelios medikės praktikantės, ir tik po poros mėnesių pacientų pasakojimų apie įvairiai pasireiškiančius PA, pačios pasakė, kad tik po to maždaug suprato, kas tai yra, nes galvojo visai ką kita, pagal senovinį "klasikinį" apibrėžimą.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 22:29)
Beje, pasmaugti ir papjauti bendradarbių lyg nenorėjau. Ten su kaimynu darbe noriu susidoroti už įkyrumą.

tai darbo kaimynas ir yra bendradarbis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 08, 22:31)
pojūčius, gydymo poveikį ir pan. kaip tik geriau žino patys sergantieji, ir jie gali patarti. Iš dalies tam ir būna grupinės terapijos.

niu bet tu patari,kad chemija yra blogis,o as patariu,kad chemija yra geris.ir abi esam serganciosios.
tai galu gale bbz kaip geriausia,supranti?
Atsakyti
Pirliau, koks bl Snarglėtas, nu?
Ataik, palaižysim kartu.
Aš po pms'o- gan stabili bent porai dienų biggrin.gif

Kai kaip žvengiau iš snarglėto, vaivorykščių spalvom besižavinčio Pirliaus aprašymų lotuliukas.gif
Ypač, kur veidmainė ahujiena savam darbe biggrin.gif
Bet viskas absoluti teisybė biggrin.gif

Laukine- aaačiū 4u.gif
GD- aga supratau. Nu aš iškart tą supratau. Užtai galvosūkis, kas per bruožas, kurį pasakius, skambėčiau kaip sveikai savikritiška, o ir bruožas nebūt šikantis reikalą.

Pamaloninot jūs čia mane, kaip kokių Kalėdų proga... wub.gif
Viską susirašysiu ryt.
Ir silpną bruožą rasim.
Parašyčiau trumpam kokiam darbui, bet kaip 'naujokui' laaabai trumpai redaguot leidžia, tai nesinori, kad liktų čia.

Ir joa, bijau nesėkmės. Nebūtų pasaulio pabaiga, bet..
Va iš policijos kelinti metai prameta.
Tai bl biškį užknisa jie mane. Į kiaušus kažkaip užtaiko..
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2013 12 09, 00:28)
konkreciai patark zmogui biggrin.gif

Nu tai nežinau konkrečios situacijos. Be to ten šalis kitokia, vis tiek specifika kitaip, negu čia pvz darbinantis. Dar svarbu koks žmogus ar žmonės egzaminuoja. Nu jauti, jeigu koks šmaištesnis, su smegenais, ironiją supranta, tai ir gali užlaužt į temą. Bet jeigu kokia višta pasodinta, tai nei pafilosofuosi nei apie šokoladą juokausi, nesupras. Net pasiruošus vis tiek reikia pritaikyt prie situacijos kažkiek.
Papildyta:
QUOTE(merlot* @ 2013 12 09, 00:34)
niu bet tu patari,kad chemija yra blogis,o as patariu,kad chemija yra geris.ir abi esam serganciosios.

Tai nieks ir nežino kas geriausia. Pataria visi kas nori, žmogus atsirenka sau patinkantį ir tinkantį variantą.
Čia irgi panašu kad žmogus sureagavo labiau į tablečių laužymą ir miligramus, negu į mano filosofinius paistalus. Tai ir puiku, reiškia tuo labiau tiki.
Kartais viską išbandai, iš nevilties.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 08, 22:41)
Kartais viską išbandai, iš nevilties.

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 08 gruodžio 2013 - 23:51
QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 23:54)
as manau,kad tu labai sazininga.ir kaip darbuotoja,ir kaip drauge.nu diplomatijos ir veidmainystes pas tave ne uz kapeika.

nu va, o pirmame darbe manęs prašydavo diedai, kad paskambinčiau kai kokios problemos, nes, neva, mokėjau paaiškint diplomatiškai ir nuramint klientus. biggrin.gif Bet tai buvo seniai. Dabar neturiu tiek energijos, ūpo, minčių ką pasakyt. Ko norėt iš pamėlynavusios daržovės.
Nebeslepiu, kad mėlyna, va, nagus mėlynai nusilakavau, nors nelabai mėgstu mėlynos, bet kad tokia dalia...

QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 09, 00:21)
Kaip katė jaučiasi naujoje vietoje?  unsure.gif

Ne kaip. Stresuoja ji, matosi. verysad.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=L3-08fX9dVo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 09 gruodžio 2013 - 00:03
Merliau, bl nejuokink! Maniškiai miega, o aš čiut balsu neužkvatojau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 08, 23:03)
Merliau, bl nejuokink! Maniškiai miega, o aš čiut balsu neužkvatojau!  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
zadu eit Lietuvoj I Kerbedzio koncerta.mano sesei labai patinka.man irgi patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 09 gruodžio 2013 - 00:07
QUOTE(merlot* @ 2013 12 09, 00:34)
-tai darbo kaimynas ir yra bendradarbis? g.gif
Papildyta:

-Ne ne. Kaip čia paaiškint. Vienoje didelėje patalpoje keletas įmonių, užsiimančių iš pažiūros tais pat dalykais. Tas kaimynas galima sakyti konkurentas, iš konkurencinės firmos. Bet jei gilintis, tai nėra konkurentas, nes jų specifika kiek kitokia ir prekės ir paslaugos orientuotos į kiek kitokį klientą nei aš kur dirbu. Nežinau, ar rišliai suaiškinau. Žodžiu, ne bendradarbis, tik kaimynas darbe.
--Nu. A. bbž!! Tai kaip ten yra su ta "chemija"??
Aš tai už. Nors čia kaip pažiūrėsi. Gal ir nebūčiau gyva jau. O su tuo noru gyventi, tai pas mane dažnai, jei ne visad, taip kažkaip ne kaip.
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 00:34)
Į kiaušus kažkaip užtaiko..

Tie kiaušai.... doh.gif Kad juos kur. Nors imt, nuraut, ir sau užsidėt. doh.gif Nu kad kartais liūdna be jų, tikrai. Trūkumas jų neturėt. doh.gif
Kur aš norėjau buvo trys su kiaušais, tai vietoje manęs tokios nuostabios, gražia artetinio kraujo spalva lakuotais nagais, sąžiningos ir atsakingos, priėmė dar vienus kiaušus. doh.gif Nu man irgi skauda...
Iš kur tuos kiaušus gaut dabar. doh.gif

Aišku, šiaip suprantu darbdavį, jei rimtai. Nors viską tą pat gali padaryti moteris, bet iš prigimties vyrų mąstymas kai kur tikrai labiau tinka. Kur nereikia kudakavimo, ten ir laimės vyras. Kad ir kaip skaudu būtų.
Atsakyti
A man tai jis nea schmoll.gif
Aj nors man išvis turbūt nėra tokio, kad aš į koncą varyčiau
Man negyvai mėgstamųjų klausyt net laaabai užtenka
Nemėgstu koncų g.gif
Grūstis, per didelis garsas... Neaaa-a...
Papildyta:
Tai va..
Į šitą darbo vietą pretenduodama ryškiai mažiau galimybių, pranašumų turiu palyginus su diedais.
Na toks darbas. Labiau gal vyrams visgi..

Nea, tai aš žinau, kad ne bendradarbis tas diedas rusišką muzoną už sienos leidžiantis, tik kAip užpavadint tingėjau smulkintis. Išvis. Aš ten stiprią tavo pusę, gerą bruožą minėjau, bet tau va tas neesminis, kuriuo aš lyg juokavau labiau- įstrigo- už akies užkliuvo.
Atsakyti
tongue.gif
Merliau, bjaurybe, Kerbedzio "Melodija" mane gi tiesiai i snarglius...
Nu kaip tu dristi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirlimpimpim: 09 gruodžio 2013 - 00:22