Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 08, 23:35)
Šėlsme, tada gerai, kad negavai, nes toks darbas- reikia geležinių nervų ir visiško vidinio px
Spręsti konfliktus unsure.gif

Nea. Tai aš silpnų turiu n ir visokių blogų.
Bet apie jas aš nutylėdavau iki šiol, nutylėsiu ir toliau

Nu aš pati daviau suprasti, kad nenorėčiau. Nors tiesiai nepasakiau, bet jie tikrai suprato. Aišku, ten ne vien tai, bet, kaip supratau, įprastas reikalas. Ir kūrybiškumo ten būtų mažai. Jau dabar mažai. Kai pasakau, kuo dirbu, kai kurie ima įsivaizduot, kad vos ne menininkė, nors tai toli gražu ne taip. Dabartinis darbas kūrybingas, bet viską užgožia galybė kitų funkcijų, kurias taip pat turiu atlikt.

Dabar pagalvojau, kad galėjau pasakyti, kad valinga iš gerųjų. Man rodos, kas liečia darbą nepameluočiau. Bet nesu tikra. Grįžus namo pagalvojau, kad ir tikrai neturiu ką pasakyt gero. Apsaugok Dieve nuo tokių darbuotojų. verysad.gif Svarbiausia, kuo toliau, panašu, tuo blogiau. verysad.gif

Košmaras kaip pavargau. Susivilkau visą beveik šlamštą, nakvosiu jau kitur. Gerai, kad yra gerų žmonių, dar savanoriškai pasisiūlančių padėt. Nejaučiu rankų.
Atsakyti
Merliuk--> lotuliukas.gif ypač iš paskutinio biggrin.gif o šiaip
wub.gif
Atsakyti
notmiauski, pasakyk kad silpnybe km suknem turi bigsmile.gif
o siaip prie darbo specifikos pridedink - kas tipo silpnybe gyvenime -tas pliusas butent tam darbui.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 21:49)

Dabar pagalvojau, kad galėjau pasakyti, kad valinga iš gerųjų. Man rodos, kas liečia darbą nepameluočiau. Bet nesu tikra. Grįžus namo pagalvojau, kad ir tikrai neturiu ką pasakyt gero. Apsaugok Dieve nuo tokių darbuotojų.  verysad.gif Svarbiausia, kuo toliau, panašu, tuo blogiau.  verysad.gif

as manau,kad tu labai sazininga.ir kaip darbuotoja,ir kaip drauge.nu diplomatijos ir veidmainystes pas tave ne uz kapeika.
Atsakyti
Šėlsme, aš kiek tave žinau, o iš esmes žinau mažai. Bet iš tavo atvirų, neapsimetinėjančių rašliavų čia, žinau ne vieną gerą tavo savybę. Blogos- silpnos- čia jau nebūtina tai visiem žinot..
Tu atsakinga, per daug net.
Sąžininga
Irgi net per daug
Gerai išmanai savo darbą(cit dėl klaidų- jas daro visi)
Sutarianti ir galinti dirbti kolektyve.(maža ką tu ten šaliku pasmaugt galvoji)
Darbšti- dirbanti net per negaliu.

Nežiniuk. Nžn kokia silpnybė tam darbui tiktų.
shoppingas ir šokoladas ten nebais įsipaišo...

Bet manau ten klausimas- silpnieji charakterio bruožai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 08 gruodžio 2013 - 23:04
fucked, linkiu sėkmės 4u.gif O vėlavimas į lėktuvą - na, gal tiesiog tradicinis sapnas visur bėgančiai, skubančiai , už visus atsakingai Notmiau. g.gif
Tai va, geriausios savybės: greitumas, atsakingumas, baimė pavėluoti, komunikabilumas, viską greitai perpranti, tiesiai pasakai, kas nepatinka . Ir dar - graži moteris, kelianti pasitikėjimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 08, 23:41)
Gal.. Informuoja, kad į lėktuvą 'pavėluosiu'
Tai yra- nepasiseks  g.gif

Kai ateisi ten kur aš akis baigiu pražiūrėt, tada aptarsim.

T.y. bijai, kad nepasiseks. rolleyes.gif

Grisiu ryt-poryt, nes kol kas snargleta. Reik pirma pradziut. verysad.gif
O tu dabar darbu rupykis. 4u.gif

QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 23:48)
ojergau
nu nzn kaip ipakuoti del darbo interviu
bet tavo stipriosios savybes:taves plikom rankom nepaimsi,pereisi per ugni ir vandeni,neieskai zodzio kiseneje.ir su tavim nedrisciau gincytis.net as biggrin.gif

Apsukri, randi sprendima net sudetingiausioje situacijoje, moki itikinti (super kaip KP), moki paguosti, grazinti dvasine pusiausvyra (super tinka). Altruiste.

QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 23:54)
as manau,kad tu labai sazininga.ir kaip darbuotoja,ir kaip drauge.nu diplomatijos ir veidmainystes pas tave ne uz kapeika.

Kaip drauge labai diplomatiska ir ne veidmaine (ot sugeba kazkaip suderint g.gif ).
Kaip darbuotoja, is pasakojimu, tai labai diplomatiska IR veidmaine. Nu bet su anais kitaip ir neimanoma. Atviradusius gi sueda ir iskakoja... unsure.gif

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 00:00)

Paimk tai, ko ten labai reikia (numero uno - pastabumo detalems, zmoniu dvasines busenos, nuotaikos pokyciams. Zinau, domejausi sau kadais.) ir pridedi "per daug".
Kas per daug, tas nesveika, zinom gi visi.
Pabaigai ir sokolada gali prideti. Pritariu Merliui, nuteiksi teigiamai.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 22:49)
Košmaras kaip pavargau. Susivilkau visą beveik šlamštą, nakvosiu jau kitur. Gerai, kad yra gerų žmonių, dar savanoriškai pasisiūlančių padėt. Nejaučiu rankų.

Kaip katė jaučiasi naujoje vietoje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 09, 00:00)

Nu čia reik sugalvot tokių, kurie kaip ir nėra blogi, kaip ir žmogiškai tarsi būtų geri, tie bruožai, bet kai kuriuose darbuose kenktų, bet taip parinkt kad būtent ten nekenktų. Nu su tuo atsakymu turi pasirodyt neva esi truputį savikritiška ir reikli sau, bet kad būtent toj vietoj tai atrodytų ne taip reikšminga ar neutralu. Nu supratai turbūt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 23:44)
Selsme,tiek save suvarai,pasakyk kokia stipria savo savybe,pasigirk smile.gif

Tai kad yra gyrusis. Ypač kai pakritikuoji, tai daug savo gerų savybių prirašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 08, 22:24)
Nu čia reik sugalvot tokių, kurie kaip ir nėra blogi, kaip ir žmogiškai tarsi būtų geri, tie bruožai, bet kai kuriuose darbuose kenktų, bet taip parinkt kad būtent ten nekenktų. Nu su tuo atsakymu turi pasirodyt neva esi truputį savikritiška ir reikli sau, bet kad būtent toj vietoj tai atrodytų ne taip reikšminga ar neutralu. Nu supratai turbūt smile.gif

konkreciai patark zmogui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 08, 22:26)
Tai kad yra gyrusis. Ypač kai pakritikuoji, tai daug savo gerų savybių prirašo smile.gif

ania?
tai reikia ja pries koki darbo interviu cia suvaryt,tai per interviu gerai save pateiks
o ne "nezinau",as "nieko nemoku",esu nevalyva
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 08, 23:50)
kas tipo silpnybe gyvenime -tas pliusas butent tam darbui.

Niekas nepatikės vis tiek, net jei būtų ir tiesa.

FU, linkiu pasisekimo, kada jau reikės. Tu tikrai ne tokia tūpa, kaip aš kai kuriuose klausimuose.

Kas mane liečia, mano atsakomybė labiau galvoje, nei veiksmuose, nes tiesiog nesusitvarkau su savim. O kas galvoje, ne veiksmuose, darbdaviui dzin. Juk esmė darbo greitis, kokybė, kiekybė, pelningumas, idėjos ir t.t. Galėčiau pasakyti, gal kiekybė ir pelningumas ką padarau - taip. Bet darbdavys taip dabartinis jau vargu ar pasakytų. Nes kadais yra pasakęs, manau, tai liečia absoliučiai viską: "pasigadinai, Šėlsme".

Beje, pasmaugti ir papjauti bendradarbių lyg nenorėjau. Ten su kaimynu darbe noriu susidoroti už įkyrumą.

Na jo. Su kolektyvu sutart gal ir moku.Su kuo yra tekę viename kabe sėdėt, per visą darbinę karjerą, absoliučiai su visais bendrauju iki šiol, su niekuo nesu susipykusi niekada rimtai, išskyrus ginčus, gal kartais susierzinimą. Kai kurie liko pakankamai artimais draugais, kai kurie gerais pažįstamais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šėlsmė: 08 gruodžio 2013 - 23:34
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 08, 22:21)
Kaip drauge labai diplomatiska ir ne veidmaine (ot sugeba kazkaip suderint g.gif ).
Kaip darbuotoja, is pasakojimu, tai labai diplomatiska IR veidmaine. Nu bet su anais kitaip ir neimanoma. Atviradusius gi sueda ir iskakoja... unsure.gif

as ten apie Selsme
Notmiauskelis tai jo,ne veidmaine,bet diplomatiska
Atsakyti