Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Stichija @ 2013 12 08, 13:34)
Nu tai lauzkit per puse, ir bus tas jusu 0.25  4u.gif , o jei jus nudziugins ar nuramins - tai galiu pasakyt, kad ant Xanax apie 10 metu sedejau, kol stogas galutinai prisitvirtino  blush2.gif , aisku ant silpniausio, 0.25 ir tai per puse, bet vistiek...

O neissivyste kokia priklausomybe? as apie ta xanaxa tiek prisiskaiciau, tai raso, kad greit pasisavinamas vaistas, ir greit is organizmo pasisalina, ko pasekoja gali istikt sokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 08, 13:46)
O neissivyste kokia priklausomybe? as apie ta xanaxa tiek prisiskaiciau, tai raso, kad greit pasisavinamas vaistas, ir greit is organizmo pasisalina, ko pasekoja gali istikt sokas g.gif

Manau, kad jei geriant po 2-5 mg, tai gali issivystyti reali fizine priklausomybe, nors manau, kad ir ja imanoma sutvarkyt ( na kaip ir alkoholi ax.gif ), man yra teke i diena gerti net po 12 mg apie 2 men , bet kai supratau, kad man jau gerai, pradejau mazinti, tas mazinimas ir nutraukimas truko apie 2 - 3 men, i savaite vis po 1 mg maziau, kol daejau i 0.25 puseles, tada ta pusele i pusele, tos puseles i dar pusele, kol ten aguonos grudas liko, cia greiciau psichologine priklausomybe atsiranda, nes net dabar rankinuke jo visada turiu, nors negeriu doh.gif lotuliukas.gif , bet man ramiau, kad jei kas ko - pusele po liezuviu ir bus gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 08 gruodžio 2013 - 13:55
QUOTE(Stichija @ 2013 12 08, 13:51)
Manau, kad jei geriant po 2-5 mg, tai gali issivystyti reali fizine priklausomybe, bet yra teke i diena gerti po 12 mg , bet kai supratau, kad man jau gerai, pradejau mazinti, tas mazinimas ir nutraukimas truko apie 2 - 3 men, i savaite vis po 1 mg maziau, kol daejau i 0.25 puseles, tada ta pusele i pusele, tos puseles i dar pusele, kol ten aguonos grudas liko, cia greiciau psichologine priklausomybe atsiranda, nes net dabar rankinuke jo visada turiu, nors negeriu  doh.gif  lotuliukas.gif , bet man ramiau, kad jei kas ko - pusele po liezuviu ir bus gerai  ax.gif

Na tada man per menesi laiko tikrai neissivyste smile.gif
Siandien tai gerai, taip ramu, kad ir be vaistu, vaikas sale miega, namuose silta, jauku, galetu taip visada but wub.gif
Bet man ta ramybe per akimirka gali dingt, nekenciu tada tokios busenos...
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 08, 13:57)
Na tada man per menesi laiko tikrai neissivyste smile.gif
Siandien tai gerai, taip ramu, kad ir be vaistu, vaikas sale miega, namuose silta, jauku, galetu taip visada but wub.gif
Bet man ta ramybe per akimirka gali dingt, nekenciu tada tokios busenos...

Reik issiaskinti kas jus neramina - na tarkim nezinau - pyktis, neapykanta, baime del vaiko ar del vyro, nu cia jau jum geriau zinot, ir tada dirbti su ta fobija, kai su ja susitvarkai - PA paleidzia. Nors.... tuom senu senu mano gyvenimo tarpsniu man buvo sutrike cheminiai procesai smegenelese po komos ir ta chemija galejau atstatyt tik su chemija. O vat siais metais tai kai isknisau kad PA kyla del nesusitaikymo ir pykcio del mamos mirties, ismokau su tuo susigyventi ir PA net be vaistu paleido... Siaip svarbiausia PA metu nesedet namie kur i kampa ilindus. Reikia tuo metu kazkuom uzsiimti, na kad ir grindis plauti, krosa begti, dulkes sluostyti - svarbiausia nukreipti demesi pajungiant fizines jegas, tada tas adrenalino perteklius yra kaip ir " isvaromas " is organizmo fiziniu jegu pagalba. Nu nezinau ar supratot, ka cia suveliau, bet man gydytoja visada liepdavo ka nors daryti, tik nebuti kur kampe susiguzus, nes tada gali privesti iki fobijos net iseit is namu doh.gif , na esme, kad PA metu reikia perlipti truputeli per save doh.gif Sunku, bet imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 08, 14:23)
Tai jis toks keistas, praktiskai nieko neklausineja, toks jausmas, kad israsytu bele ka, svarbu greiciau iseitum...

O tai ko iš jo norit. unsure.gif Jūs pas jį einat, ne jis pas Jus. unsure.gif Kai nueinat, tikriausiai pasakot dėl ko atėjot, ar ne? Juk jei reikia, paklausia, jei aišku jam ir taip, jis ten nepaplepėjimui ten sėdi, turbūt. unsure.gif
Čia tik mano nuomonė, bet lankotės pas medikus, geriau jų ir klausykit, ne forumiečių. Vienai taip buvo, kitai kitaip, trečiai trečiaip, nei viena čia nėra psichiatrė, juk tik ir tegalim memuarais pasidalint. Be to, jei jau čia, vadinasi, visos turim bėdų, jei žinotume KAIP, "pasigydytume" pačios, bet va, sėdim čia ir godojam, vadinas, negerai kažkas. unsure.gif Tai įsivaizduok, kokių patarimų gali gaut. Kas vienai tinka, gali pačiai visai netikt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 12 08, 14:10)
man gydytoja visada liepdavo ka nors daryti, tik nebuti kur kampe susiguzus, nes tada gali privesti iki fobijos net iseit is namu  doh.gif , na esme, kad PA metu reikia perlipti truputeli per save  doh.gif  Sunku, bet imanoma  4u.gif

pritariu 4u.gif reikia prisijaukinti tas PA. Tada kažkaip palaipsniui sumažėja .
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 14:26)
Čia tik mano nuomonė, bet lankotės pas medikus, geriau jų ir klausykit, ne forumiečių. Vienai taip buvo, kitai kitaip, trečiai trečiaip, nei viena čia nėra psichiatrė, juk tik ir tegalim memuarais pasidalint. Be to, jei jau čia, vadinasi, visos turim bėdų, jei žinotume KAIP, "pasigydytume" pačios, bet va, sėdim čia ir godojam, vadinas, negerai kažkas.  unsure.gif Tai įsivaizduok, kokių patarimų gali gaut. Kas vienai tinka, gali pačiai visai netikt.  unsure.gif

pritariu, Šėlsme. Nes kai pabendravau forume su viena panikuojančia, kuri pasakė, kad jai PA ištinka žiūrint filmus apie kokias pasaulio katastrofas, tai ir mane žiūrint filmą ištiko. Nors prieš tai tai tik autobuse būdavo unsure.gif Tuo metu buvau labai emociškai paveikiama matyt. Tik stipresnė emocija, taip ir PA.
Atsakyti
[quote=Šėlsmė,2013 12 08, 09:46]
kaip tu morališkai apart to?
Neberašai beveik, retai...
Aš irgi ne visų klientų laukiu ir ne visada, tai kažin, ar taip jau ne į temą visai.

[/quote]

as sakyciau,kad man fiziskai blogiau nei moraliskai...buvo uzejes stiprus pablogejimas kai tik verkdavau ir miegodavau,bet praejo kazkaip...kita savaite gryztu namo,tuom ir gyvenu.

Papildyta:

Baisiau kaip ten būti turbūt jau nebus unsure.gif
[/quote]

visiskai nebijojau kol neikiso i ta deze...db bijau atsakymu...
Atsakyti
labas

aš pavėluotai, kaip visada bigsmile.gif man po psichės tai nebūna (tiksliau nebūdavo, nes terapija baigėsi) blogos savijautos, kaip tik lengviau, tarsi išsivėmus po ilgo pykinimo, bet gana stiprios negero būsenos būdavo naktį prieš vizitą - dar blogesnis nei įprastai miegas, sapnai, mintys, o paskutinį pusantro mėn. prieš pabaigą - susirgdavau dieną prieš vizitą (ir taip kas savaitę), atrodo, vidus priešinosi ėjimui. nors po to lengvumas apimdavo.
kažkas klausė apie naudą. vietomis jaučiasi, kad veltui, bet dažniausiai vis tik vertinau tuos palengvėjimus. vėliau atsirado pasitikėjimas, atvirumas. pačios su savim. nėra lengva prisipažinti, kad esi control freak'ė, valdinga boba, didelis vaikas, neišmylėtas žmogus, kuris kelis dešimtmečius slopino emocijas, visų pirma, pyktį ir baimę. dabar vyras ir vaikas kenčia dėl mano mažiau slopinamo pykčio, bet mokausi konstruktyviai pykti - nebijoti pykti, jausti turinti teisę pykti (ir priimti kitų tokią pačią teisę), bet ne visagriaunančiai, ne kaip uraganas, kuris nušluoja ir palieka po savęs krūvas lavonų, o normaliai. kas tas normaliai, dar aiškinuosi. deja, dabar jau viena smile.gif gerai, kad vyras bando suprasti ir nepriima to, kaip žmonos virsmo visiška kale biggrin.gif galų gale, kad ant vaiko neišsikrovinėčiau, šaukiuosi jo pagalbos - kai jaučiu, kad tuoj staugsiu kaip sužeistas kentauras, prisimenu vyro vardą, pašaukiu, sakau, man nervai nelaiko, padėk susitvarkyti ir tiesiog nueinu. kol kas palaiko. o aš jaučiuosi ramesnė, normalesnė. praktiškai visai normali, tik aš tooooks degtukas, šakės. man šūdai užverda juodai greitai, taip, kad pamirštu, jog yra galimybė suskaičiuoti ten iki tų dešimties, kad aprimtum doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 08, 17:11)
, tik aš tooooks degtukas, šakės. man šūdai užverda juodai greitai, taip, kad pamirštu, jog yra galimybė suskaičiuoti ten iki tų dešimties, kad aprimtum doh.gif

aga, va aš lygiai toks doh.gif
Užknisa, tas toks 'karštumas'

Šiandien hibernate'inu rolleyes.gif

Iškepiau tik pyragą. B sriubą išvirt baigia. Lauke merkia, tamsu...
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 07, 23:45)
Pinot, pinigine sitos markes, spalvos irgi tos. Koks butent modelis nepasakysiu :

Auskarai apvalus, kabantys (ank "kabliuko"), didoki ir lyg su plonu balto metalo apvadu?

Salius panasius Lietuvoj moterytes mezga, bet JOS buvo masininis. Akys labai smulkios ir per daug taisyklingos ranku darbui.

Kokie gražūs, spalvingi daikčiukai.
wub.gif
Viskas, nusistatysiu sau smegeninėj programą. Jokių juodų, tamsių ir pan.

Ir iš viso, skirsiu dėmesio sau daugiau. Gana.

Žinai ką, ačiū tau. 4u.gif

QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 02:27)
Laukine su Pinot,laikomes aptakumo moterys  biggrin.gif

pamenu,vasara buvo labai blogai,buvau LT kelias savaites,grizau apsisprendusi skirtis su vyru.parvaziavau namo,sedziu sode,rukau,o ten padziauti jo dzinsai.ir supratau,kad negaliu as skirtis,myliu as ji,tuos jo dzinsus.

Betgi miela kaip. Ir taip paprasta. wub.gif

Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 08, 17:42)
Viskas, nusistatysiu sau smegeninėj programą. Jokių juodų, tamsių ir pan.

Žinai ką, ačiū tau. 4u.gif

Betgi miela kaip. Ir taip paprasta. wub.gif

Ner uz ka, Pinot. Zinok man irgi toks noras kilo. Ziu ir Laukine savo kvapniu muilu pasidziauge..
Kai pagalvoji, kad visa tai sukele ne vienos musu nepazistama moteris, netgi nepasakiusi ne zodzio (nors ne, sake "atsargiai, jums uz nugaros mano vezimelis, neuzkliukit" rolleyes.gif ), tiesiog savo isvaizda ir stilium..
Beveik Merliaus santuoka isgelbeje dzinsai..

Tiesa, Merliau, man irgi labai poetiskai nuskambejo tas epizodas.

Stichija, labas. Kazkada jus sekiau vintazo temoj ir zavejausi. O dabar pasirodo, kad tamsta ir kitaip idomi. 4u.gif
Atsakyti