Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

atsisedau po savaites maratono

biski svaiginuosi,klausau muzikos,kaifuoju

http://www.youtube.c...h?v=nVjsGKrE6E8
Atsakyti
Laukine su Pinot,laikomes aptakumo moterys biggrin.gif

shudas gavosi,luztu is nuovargio
o galvojau puse nakties sedesiu,vyno iki ausu gersiu,muzikos klausysiu
pavargau,

ai,o as sapnus megstu.labiau nei psichoterapija.reiskia nereiskia,bet idomus jie,panagrinet,kas susidelioja toj smegeninej

siuo metu praeje,bet siaip labai daznai sapnuoju,kad isimyliu,tiesiog labai stipriai jauciu dvasini ir fizini potrauki kokiam bernui.ta toki jaunu dienu isimylejima,kai net silpna salia to zmogaus.buna ten ir buciuojuosi ir visa kita biggrin.gif bet labiau dvasiskai jauciu isimylejima.

kartais ir vyrui pajuntu,gyvai tuos jausmus,bet retai verysad.gif kasdienybe,buitis,gyvenimas uzgoze viska..

pamenu,vasara buvo labai blogai,buvau LT kelias savaites,grizau apsisprendusi skirtis su vyru.parvaziavau namo,sedziu sode,rukau,o ten padziauti jo dzinsai.ir supratau,kad negaliu as skirtis,myliu as ji,tuos jo dzinsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merlot*: 08 gruodžio 2013 - 02:48
labas,
padare man ta magnetini tyrima...eina sau,nemaniau kad taip baisu bus,atrodo,kad karste guletum,nepatiko...db lieka laukt atsakymu.baisu kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 01:23)
Paskutiniu metu jausdavausi kalta, kad išvis einu į tą PSC.

tu daznai jautiesi kalta ne i tema
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 12 08, 10:14)
labas,
padare man ta magnetini tyrima...eina sau,nemaniau kad taip baisu bus,atrodo,kad karste guletum,nepatiko...db lieka laukt atsakymu.baisu kazkaip.

kaip tu morališkai apart to?
Neberašai beveik, retai...

QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 08, 10:18)
tu daznai jautiesi kalta ne i tema

Aš irgi ne visų klientų laukiu ir ne visada, tai kažin, ar taip jau ne į temą visai.

Kaip man neramu. Per naktį deginau žvakę. Žiūriu, katinas antakius nusvilęs, piktas visas. doh.gif Net pareikalavo koncervų, kurių beveik neduodu. doh.gif
Nesitiki, kad šiąnakt miegosiu jau kitur. Pamenu, kai čia krausčiaus, visai norėjau, o dabar į tą kišenę taip nesinori. Bet neramu, greičiausiai, dėl darbo. Vėl mirštu, nieko nespėju.

Tapyrai, o kaip tavo žvėrynas? Kur tu juos laikai?

Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 07, 23:45)
Pinot, pinigine sitos markes, spalvos irgi tos. Koks butent modelis nepasakysiu :
https://www.google.d...e...034&bih=827

Šiandien iš ryto prausiausi su kvepiančiu obuolių spalvos muilu. Ir prisiminiau Pirlimp spalvų ir kvapų terapiją. Taip gera pasidarė, kad pastebiu spalvas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 07, 22:50)
lankausi toliau iš inercijos, kadangi nemėgstu nieko mest, tik nebeskaitau ir nebeanalizuoju.
Gal dar kada sugrįšiu prie to, niekas nežino. Gyvenimas nenuspėjamas.

Aš pagalvojau, kad norėčiau turėti tokią savybę, kaip pabaigti viską iki galo. Kažką gero tai duoda.
Papildyta:
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 07, 22:57)
Laukinė labiau gal teoriškai analizuoja, čia kaip domėjimosi sritis. Nu gal kad esu ją mačius gyvai, man kiek kitaip skamba smile.gif

Šiaip domiuosi iš esmės irgi daugiausiai dėl savęs, paskui tik - dėl kitų.
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 00:23)
Nelabai suprantu, ar mano stadija tokia sunki. Ko gero, ne. Iš darbo vis tik neišmeta. Viešai rodausi daugmaž susitvarkius, nagai visada lakuoti, kartais net šypsausi, bendrauju kažkiek, nors ir tik su tam tikrais žmonėm.

Manau, kad mano sunkesnė tada, nes nagų nelakuoju, išvaizda man ne pirmoje vietoje. Bet reikės turbūt pradėti lakuoti kokiu obuolių spalvos laku pradžiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TaiRa** @ 2013 12 08, 01:34)
Aga,vis paskaitinėju kaip gyvenat  ax.gif nors neilgai bendravau čia,randu gerų patarimų ,o ir prajuokinat retkarčiais ,vien žo jūs man patinkat  rolleyes.gif O aš dar vis geriu vaistus,po puse tabletės,nors jau seniai man viskas ok,bet kažko mano gydytoja nenutraukia dar jų,bet ir gerai ilgiau be nerimo pagyvensiu  biggrin.gif

Aš irgi skaitau, man patinka kas čia ką parašo. Ir pati dar kažką parašau. Ir tu rašyk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 02:27)
siuo metu praeje,bet siaip labai daznai sapnuoju,kad isimyliu,tiesiog labai stipriai jauciu dvasini ir fizini potrauki kokiam bernui.ta toki jaunu dienu isimylejima,kai net silpna salia to zmogaus.buna ten ir buciuojuosi ir visa kita biggrin.gif bet labiau dvasiskai jauciu isimylejima.

Kaip pasakytų kokia nors psichė gal (čia įsivaizduoju) - kad kažkokie jausmai tavyje žydi ir skleidžiasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(merlot* @ 2013 12 08, 02:27)
kasdienybe,buitis,gyvenimas uzgoze viska..

man irgi daug ką užgožia ta kasdienybė, darbas, paskui sunkus atsigavimas po jo, tai spalvas ir kvapus jaučiu tik sekmadienį doh.gif O norėčiau dažniau.
Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 12 08, 09:14)
labas,

Baisiau kaip ten būti turbūt jau nebus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, man nuo nerimo priepoliu israse xanaxa gert, bet ta silpniausia, 0,25mg, geriau menesi, visai gerai jauciausi, daktaras israse dar viena recepta dar menesiui, nu ir as pati nusprendziau, kad jau gerai jauciuosi ir tu vaistu man nereik, is ryto kaip paprastai tabletes negeriau, o i pavakare toks priepolis istiko, kokio nebuvo net pries pradedant vartot vaistus, nu zodziu, nuejau nusipirkt as tu vaistu, o vaistininke dave man 0,5mg, dvigubai stipresnius doh.gif tai nesuprantu dabar, ar daktaras ne toki recepta israse, nors sake, kad vel raso silpniausius, ar vaistininke apsizioplino...
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 08, 12:04)
Sveikos, man nuo nerimo priepoliu israse xanaxa gert, bet ta silpniausia, 0,25mg, geriau menesi, visai gerai jauciausi, daktaras israse dar viena recepta dar menesiui, nu ir as pati nusprendziau, kad jau gerai jauciuosi ir tu vaistu man nereik, is ryto kaip paprastai tabletes negeriau, o i pavakare toks priepolis istiko, kokio nebuvo net pries pradedant vartot vaistus, nu zodziu,  nuejau nusipirkt as tu vaistu,  o vaistininke dave man 0,5mg, dvigubai stipresnius doh.gif tai nesuprantu dabar, ar daktaras ne toki recepta israse, nors sake, kad vel raso silpniausius, ar vaistininke apsizioplino...

Na jie negydo, tik tam kartui turėtų nuimti nerimą, čia gi paprasti raminamieji. Tai gal ir norėjo išrašyt 0,5, nes šiaip 0,5 silpni irgi.
Gal tau kokio antidepresanto reikia, jei ilgai viskas tęsias, bet čia gydytojas geriau žinos.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 08, 11:11)
Na jie negydo, tik tam kartui turėtų nuimti nerimą, čia gi paprasti raminamieji. Tai gal ir norėjo išrašyt 0,5, nes šiaip 0,5 silpni irgi.
Gal tau kokio antidepresanto reikia, jei ilgai viskas tęsias, bet čia gydytojas geriau žinos.

Sake uzteks ir tokiu, bet ir tie priepoliai silpnesni budavo, na uzeidavo, bet ne ant tiek, nemoku paaiskint, lauke buvau, ir nei sio nei to pradejau i visas masinas dairytis, pradejo atrodyt kad mane seka, pasislepiau, zodziu, sirdis kalatuotis pradejo, rankos drebet ir tokia baime, tai jau kai pasislepiau nuo nezinia ko, pastovejau 10min, siek tiek praejo, tik rankos nenustojo drebet niekaip ir sirdute kalatuotis, kol vaistu neizgeriau, tai ar cia normalu...
Bet taip tik lauke bunant nutinka, namie ne, ramu ten, nesinori niekur net eit...
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 08, 11:27)
Sake uzteks ir tokiu, bet ir tie priepoliai silpnesni budavo, na uzeidavo, bet ne ant tiek, nemoku paaiskint, lauke buvau, ir nei sio nei to pradejau i visas masinas dairytis, pradejo atrodyt kad mane seka, pasislepiau, zodziu, sirdis kalatuotis pradejo, rankos drebet ir tokia baime, tai jau kai pasislepiau nuo nezinia ko, pastovejau 10min, siek tiek praejo, tik rankos nenustojo drebet niekaip ir sirdute kalatuotis, kol vaistu neizgeriau, tai ar cia normalu...
Bet taip tik lauke bunant nutinka, namie ne, ramu ten, nesinori niekur net eit...

unsure.gif
Čia jau ne nerimo sutrikymas,o paranoja.
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 12 08, 11:35)
unsure.gif
Čia jau ne nerimo sutrikymas,o paranoja.

kol vaistu negeriau budavo visko, nuo dusulio priepoliu, tiesa kartais dusina ir dabar, iki kosmaru naktimis ir panasiai, bet taip baisiai niekada nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2013 12 08, 11:44)
kol vaistu negeriau budavo visko, nuo dusulio priepoliu, tiesa kartais dusina ir dabar, iki kosmaru naktimis ir panasiai, bet taip baisiai niekada nebuvo...

Pasakojote apie tai kad jūs mašinų vairuotojai stebi? Nes pasakojant būtu parinktas visai,kitas gydymas nej raminamieji unsure.gif iš kitos pusės gal turėjote koki įvyki su "sekimu" ir tai nera ligos simptomas.
O dėl dusulio tai as irgi ilgai ieškojau ir Pa man vis paišė.
O ištikruju dusulio,svaigulio ir kitų panašių i PA simptomu kaltininkė buvo širdutė. heart.gif ,tiksliau jos sutrikimas.
Atsakyti